IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
justikf wrote:Wow - ale brzusio. Chyba całkiem spory już jak na 18 tydzień? Kiedy zaczął Ci rosnąć? Ja takiego to się spodziewam raczej przy 30
chociaż marzy mi się jak największy !!!!
może dlatego że ja zawsze miałam problem większego brzucha
każdy mi się dziwi że,mam taki duży
ale mój gin ppwiedzial Że Zocha ma długie nogi w mamę kozicę
-
Anko:-) wrote:Co druga z nas była przeziebiona po transferze. To często objaw ciazy.
ja ogólnie mam tendencje do rozstępów i cellulitu
ale kurna mać pal sześć z tymi rozstepami i cellulitem najważniejsze aby dzieciaki nasze były zdrowe
Anko:-), mycha28, duza lubią tę wiadomość
-
Asiula86 wrote:Dzięki, Kochane jesteście, że tak wspieracie!
Oby tak było, choć od soboty mój mąż jest zaziębiony, więc może to od niego dostałam.
Anko, a Ty jak się miewasz?
kochana u mnie różnie. Stres wciąż jest...ale nie mogę marudzić ze jest źle bo na razie nic się nie dzieje:-*
Za dwa tyg mam urlop i stres. Choć lekarka mówi ze mogę jechać tylko unikać gorąca. Ponieważ ze względu na ciążę wybraliśmy Polskę to mam nadzieje ze nic się nie stanie. W razie czego znalazłam sobie w Kołobrzegu ginekologa który jest ordynatorem tamtego szpitala i chyba tak wykombinuje ze pójdę do niego na wizytę-by w razie czego mieć pomoc.
Nigdy nie byłam przewrazliwiona na swoim punkcie a teraz dmucham na zimne-no bo dzidziuś jest dla nas najważniejszy.
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Just to napisz. Przez chwilę byłam na wątku grudniowki 2015 ale to nie mój klimat. Ja nie jestem tak wkrecona by wózki oglądać lub przezywac pierdoly. Po ivf i po krwawieniu to na prawdę nie ma dla mnie znaczenia teraz. Zacznę myśleć we wrześniu październiku.
Wole odzywac się tutaj i komuś doradzić czy pomoc plus widzieć co u dziewczyn niż pisać bzdury byle pisac:)Agi83, Różyczka, Konwalia, Kava, Tosia 1981, Viki26, shooa, duza, Mimbla, czarownica_tea, Asiula86, MałaMi83 lubią tę wiadomość
-
Szczerze Ci powiem ze ja wolę tu być niż na swoim terminie rozwiązania,co prawda u mnie wsustko jest ok ale mnie jakosxtez nie kręci czytanie o różnych rzeczach
teraz też mi dobrze jest właśnie na tym nowym watku bo są tam kobitki wszystkie znajome z tego forum i się lepiej z nimi czuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 09:44
Viki26 lubi tę wiadomość
-
justikf wrote:Trzymajcie za mnie kciuki. Zaczęłam plamić. Jadę po 12:00 na przyśpieszoną wizytę. Tak bardzo się boję
Smutno mi ...
Kochana niewiem czy wiesz ale jest kontynuacją tego wątku tylko po foiletowej stronie, jakbyś miała ochotę wpaść do nas i być z nami to zapraszamy serdeczniena tym wątku na fioletowej są wszystkie kobietki z tego wątku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 09:52
-
Ponieważ ze względu na ciążę wybraliśmy Polskę to mam nadzieje ze nic się nie stanie. W razie czego znalazłam sobie w Kołobrzegu ginekologa który jest ordynatorem tamtego szpitala i chyba tak wykombinuje ze pójdę do niego na wizytę-by w razie czego mieć pomoc.
Nigdy nie byłam przewrazliwiona na swoim punkcie a teraz dmucham na zimne-no bo dzidziuś jest dla nas najważniejszy.[/QUOTE]
Anko
Moge Ci polecic oddzial Vitrolife ze Szczecina- przyjmuja w jakies dni w Kolobrzegu-wiesz to lekarze ktorzy zajmuja sie IVF moze bedzie Ci wygodniej w razie co pogadac z takim lekarzem?
http://vitrolive.pl/kontakt-2/[/QUOTE]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 10:00
Anko:-) lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Gratuluję wszystkim którym się udało i ściskam te które jeszcze walczą sama w to nie wierzyłam że mi się uda a jednak po 2 poronieniach i ciąży pozamacicznej się udało i dziś zaczęłam 22 tydzień
A to mój synuś386 gram szczęścia
renieczka, asieńka, Różyczka, Mimbla, Konwalia, niecierpliwa, Moniaa, Kava, Tosia 1981, Viki26, mycha28, shooa, justa1234, duza, agniesia2569, Beata.D, Anko:-), sylvuś, czarownica_tea, iga 79, Asiula86, jupios, MałaMi83 lubią tę wiadomość
-
Marta1986 gratulacje
justikf trzymam kciuki będzie dobrzemysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnyHej
jakoś się nie udzielam, nie mam weny do pisania.
Ciągnie mi się okrutnie ten tydzień i zdaje mi się ze do piątku jeszcze wieki...
Tylko zastanawiam się czy jest do czego tak się spieszyć. Bo jak usłyszę źle wieści to... Boże nie chce nawet myśleć, poprostu cios.
Oczywiście naczytalam się różnych info o tym kiedy ma być widoczny ten zarodek i o pustym jaju plodowym i tylko mi gorzej z tą wiedzą. Często w 5 tyg widać już coś, a u mnie 6t2d był pusty pęcherzyk
Tak bym chciała wierzyć, że wszystko skończy się dobrze.
Gratuluję nowych dodatnich bet i kciuki trzymam za te które są w trakcie procedur.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 10:39
-
justikf wiadomo coś?
Renieczka do piątku tylko dwa dni. Nie chcesz pójść wcześniej na betę i wiedzieć?
Ja tak nie mogę się również doczekać do wizyt i umilam swój czas oglądając dr house'apomaga
czas szybciej leci
Dziewczyny czy Wy również miałyście takie mdłości po gonapeptylu? Męczę się od rana. Zjadłam śniadanie o 7 i jak myślę o kolejnym posiłku to mnie skręcaDosłownie podchodzi do gardła
-
agulas wrote:justikf wiadomo coś?
Renieczka do piątku tylko dwa dni. Nie chcesz pójść wcześniej na betę i wiedzieć?
Ja tak nie mogę się również doczekać do wizyt i umilam swój czas oglądając dr house'apomaga
czas szybciej leci
Dziewczyny czy Wy również miałyście takie mdłości po gonapeptylu? Męczę się od rana. Zjadłam śniadanie o 7 i jak myślę o kolejnym posiłku to mnie skręcaDosłownie podchodzi do gardła
Mdłości miałam tylko 1 dnia po zastrzyku ale z jedzeniem jest ciężko wczoraj mało co jadłam.mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Ja jeszcze mam pytanko
Dziewczyny które były/są w GC czy musiałyście mieć badanie hsg robione do kwalifikacji? U mnie gin stwierdził, że skoro była ciąża naturalna rok temu to nie trzeba. Czy oni tego wymagają ?