IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyvvv008 wrote:bo jutro mam dopiero wizytę w klinice a to 17 dpt i mam weryfikacje też tak długo będziesz brała ....chciałam odstawić w 10dpt ale mi dr nie pozwoliła
A co do acardu ja też biorę na te soje żylaki dr J kazał brać ... bo zapobiega zakrzepom ....
no to kurde niezle, jak ja po 10 dniach tez chodzilam jak beka napompowana, a co dopiero tyle czasunie znam sposobow na usuniecie nadmiaru wody z organizmu, kiedys w tv chyba reklamowali cos na schudniecie, co powodowalo wlasnie zamiast spalanie tluszczu - usuwanie nadmiaru wody z organizmu... jakis proszek do rozpuszczenia z woda czy cos podobnego. No ale to chyba nie jest teraz zbyt dobry pomysl. Czekam na wiesci jutro po wizycie wspieram kochana
-
nick nieaktualny
-
Anna255 wrote:no to kurde niezle, jak ja po 10 dniach tez chodzilam jak beka napompowana, a co dopiero tyle czasu
nie znam sposobow na usuniecie nadmiaru wody z organizmu, kiedys w tv chyba reklamowali cos na schudniecie, co powodowalo wlasnie zamiast spalanie tluszczu - usuwanie nadmiaru wody z organizmu... jakis proszek do rozpuszczenia z woda czy cos podobnego. No ale to chyba nie jest teraz zbyt dobry pomysl. Czekam na wiesci jutro po wizycie wspieram kochana
też jestem ciekawa co jutro dr wymyśli
boje się trochę tych specyfików z reklam teraz przy ivf brać na własną rękę :(może ona mi jutro coś wypisze oby .... no i oby szybko udało nam sie podejść do crio ....maż zadecydował za mnie że idziemy za ciosem
i bierzemy najsłabszy zarodek
Agnieszka_A., Anna255, Beata.D, margo001, Mimbla, agulas lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
vvv008 wrote:też jestem ciekawa co jutro dr wymyśli
boje się trochę tych specyfików z reklam teraz przy ivf brać na własną rękę :(może ona mi jutro coś wypisze oby .... no i oby szybko udało nam sie podejść do crio ....maż zadecydował za mnie że idziemy za ciosem
To czekam na wieści po wizycie)
mysza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyvvv008 wrote:też jestem ciekawa co jutro dr wymyśli
no i super - podoba mi sie Wasze nastawienie. To byla pierwsza proba - wiec nadzieja jest...! -
Anna255 wrote:no i super - podoba mi sie Wasze nastawienie. To byla pierwsza proba - wiec nadzieja jest...!
Dokładnie nadzieja jest .... chcę kombinować by transfer zrobił dr J ,bo ponoć ma lepszą rękę może chwilę z nim wytrzymam
Agnieszka A na pewno dam znać oby tylko jakoś to poszło ...
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
2018 córeczka
2023 córeczka -
Agnieszka_A. wrote:vvv008 zobaczysz, że pójdzie
Ja z dużą nadzieją wyczekuję swojego crio. Liczę, że się uda.
Przecież już wiesz ,że się uda
Zobaczyszmysza89
5.11 crio 4 BB
2018 córeczka
2023 córeczka -
Anna255 wrote:a acard bralas tylko w cyklu z IVF, czy wczesniej przy naturalnych cyklach rowniez?
Tylko w cyklu z IVF i po punkcji bo przed punkcją nie można.
W naturalnych cyklach nie biorę acardu przez endometriozę bo bym zamiast @ miała krwotok. Teraz po clexane i acard już mam stracha przed @ dlatego acardu i clexane już dziś nie wzięłam a ciągnę jeszcze progesteron żeby trochę krew doszła do siebie zanim mnie zaleje.Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy, 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
nick nieaktualnyvvv008 wrote:Dokładnie nadzieja jest .... chcę kombinować by transfer zrobił dr J ,bo ponoć ma lepszą rękę może chwilę z nim wytrzymam
no z opowiesci na forum slyszalam, ze Gruszczynska i Jakubów byli bardzo dobrzy w IVF, o dr W-O wiele sie nie mowilo. Wiec jak najbardziej, mozna troche zmienic taktyke
a profesor przeprowadza tylko konsultacje czy zabiegi rowniez?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 19:55
-
vvv008 wrote:Dokładnie nadzieja jest .... chcę kombinować by transfer zrobił dr J ,bo ponoć ma lepszą rękę może chwilę z nim wytrzymam
Chwilę z nim wytrzymam ha ha ha dobre widzę że doktor ma swoje wierne fanki -
vvv008 wrote:To trzymam kciuki za crio
Dziewczyny macie jakiś sposób na pozbycie się zbierającej się wody w organizmie ?? może macie jakieś leki od gin na to ?? czuje się z tym co raz gorzeja jak wiadomo luteinę teraz będę brała przy każdej próbie
Moze sprobuj jakiejs ziolowej herbatki moczopędnej??Wiem ze pokrzywa (lipa chyba tez) sa moczopedneNajlepiej jednak zapytaj sie gina
-
Anuszka wrote:Chwilę z nim wytrzymam ha ha ha dobre widzę że doktor ma swoje wierne fanki
Co ja poradze ,że on działa na mnie jak płachta na byka???nie znosze go
Anna225 tak profesor robi transfery tylko rzadko jest w klinice
Jak miałam z nim wizyte to robił transfer ,dla mnie transfer u niego to jak wygrana w totka
Beata D jutro zapytam mam nadzieje ,że coś pomoże
Wesele 26 września a ja no masakra :(jakby się udał transfer to co innego ale nie chce tak wyglądaćmysza89
5.11 crio 4 BB
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnyWitam, ja dziś miałam USG i dzieciątko zdrowe no i pewnie będę miała drugiego synka. Trzymam za was wszystkie kciuki
trzeba mieć nadzieję, że się w końcu uda.
takasobieja, Anatolka, Sysiaaaaa, justa1234, Madzia82, Asiula86, Beata.D, Różyczka, asieńka, Tosia 1981, roletka, renieczka, Selena, truskafffffka, Moniaa, mysza89, Konwalia, Mimbla, agulas, triss, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Sysia sama nie wiem.
Bo miewalam bóle brzucha w cyklu z ciaza jak i bez. Jedyne co u mnie wyróżnia ciążę to senność około 2 tyg po owulacji. I wrażliwe piersi, ale niekiedy tak mają dziewczyny a ciazy brak.
Objawy mogą świadczyć za i przeciw. Nie nakrecaj się. To był super kropek, a ty byłaś niesamowicie przygotowana ciałem i duchem. Nie niszcz tego wkrecaniem się w któraś ze stron.
Poglaszcz brzuhem od Cioci Ani -
Sysiu jedna coś czuje, inna nic. Niestety nie ma reguły. Ja tym razem jakoś nic nie czułam. Sikańce wychodziły negatywne, więc na bete poszłam raczej jako potwierdzenie, że się nie udało. Niesamowitą niespodziankę miałam, jak zobaczyłam pozytywny wynik.