IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Zwiariować można. Nic sie nie dzieje to źle. W nocy rozbolał mnie brzuch (musiałam wziąć dwie nospy)a dziś znowu nic . Znowu zaczynam się martwić.2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
agulas wrote:Butter nie bój się!! To nic strasznego. A zawsze bliżej efektu końcowego
Wika, mam nadzieję, że pozostałe 4 też się zapłodnią!!
Mam mega stresz bo ostatnio mialam tylko 1 i w dzien transferu z rana dostalam tel ze przestala sie rozwijac:( boje sieendometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
Wika badź dobrej myśli, jesli czekają jeszcze aż pozostałe się zapłodnią to znaczy że jest szansa
trzymam kciuki za wszystkie i za piątkowy transfer
Butter bedzie dobrze, nie bój siętransfer był dla mnie wydarzeniem niemalże magicznym. czulam że dzieje się coś wyjątkowego, i jakby się u mnie nie skończyło to mam w sobie dwie wymodlone kropki. I ten stan jest teraz dla mnie cudowny.
Piggy przecież sama wiesz, ze brak objawów też jest objawembedzie dobrze kochana!
Wika!, Agnieszka_A., Butter lubią tę wiadomość
-
Piggy wrote:Zwiariować można. Nic sie nie dzieje to źle. W nocy rozbolał mnie brzuch (musiałam wziąć dwie nospy)a dziś znowu nic . Znowu zaczynam się martwić.
nie wiem czy to dobrze
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Może któraś Endokobietka przystępująca do ivf będzie w stanie doradzić mi co robić...
Boje się że in vitro znowu się przesunie w czasie. Wczoraj z powodu bóli jajników byłam u ginekologa w mojej miejscowości i jak się okazało calutki prawy jajnik mam w torbieli endometrialnej. A na lewym torbiel zaczyna rosnąć...
Chyba nie zdążę umówić się do ginekologa w Krakowie przed stymulacją. Kazał mi przyjść dopiero w 6 dc po 5 zastrzyku. A nie chcę znowu brać zastrzyków jeśli ma ponownie przerwać stymulację ;(
Któraś była w podobnej sytuacji? -
triss wrote:Wika badź dobrej myśli, jesli czekają jeszcze aż pozostałe się zapłodnią to znaczy że jest szansa
trzymam kciuki za wszystkie i za piątkowy transfer
Bardzo dziekuje za slowa wsparcia , bede do jutra czekac jak na szpilkach jak tamendometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
nick nieaktualny
-
Wika ja też trzymam mocno kciuki!
Sama nie najlepiej się stymuluję i wiem jaki to stres. Ale chyba lepiej wizualizować swoje marzenia i wierzyć w sukces niż mieć czarne myśli i się zamartwiać.
Do tego, aby Twoje życie się zmieniło potrzebujesz jednej małej KropeczkiUwierz w nią
Wika! lubi tę wiadomość
-
Anna255 wrote:Wika - kciukam z calych sil...!
mrth666 - wspieram mocno...!mialas juz wczesniej takie sytuacje z torbielami, czy to dopiero pierwszy raz?
-
nick nieaktualnyrozumiem
ja jakies 2 miechy temu trafilam do szpitala, bo zatrulam sie czyms, a w dodatku jajnik mnie prawy strasznie klul, nawet na prawej str nie moglam lezec i strasznie bolal przy kazdym najmniejszym ruchu... juz myslalam, ze jakas torbiel, ale 2 tyg potem jak pojechalam na USG, jajniki byly "czyste". Do dzis nie wiem skad byl ten bol, bo chyba nie od zoladka i tego calego zatrucia? Strasznie sie wtedy czulam, a nigdy wczesniej nie mialam takiej sytuacji.
Endo, to ponoc nie zawsze mozna wykryc szybko, czasem na USG moze byc ok, a cierpi sie na to schorzenie... U Ciebie endo odkryli jak juz mialas wczesniej torbiele, czy dopiero potem podczas jakiegos zabiegu, bo jajniki mialas "czyste"? -
A nie ma u Ciebie podejrzenia endo? Te bóle jajnika raczej normalne nie sa. Tym bardziej ze u mnie wcześniej tez usg nic nie wykazywalo. Ze mną bylo tak ze po 2 latach staran umowilam się do kliniki nieplodnosci opowiedzialam o swoich objawach dostałam skierowanie na laparo no i wtedy wyszlo co i jak. Endometrioze musialam miec od pierwszej miesiączki bo prawie nigdy nie mam okresu bez bolu ktorego nawet w zaden sposob opisac nie mogę.
-
Stresujecie mnie... Może też mam endometrioze? A po histero się dowiem czy to mam? Ja od zawsze mam bolesne miesiączki. Moja mama w sumie też takie miała... I pół roku starała się z Tata o mnie... w drugą ciążę zaszła za pierwszym podejściem. Widzę że moje miesiączki wyglądają identycznie... Cykl 28-35 dni. Potem bite 7dni okres... Bolesne miesiączki. Mam identycznie jak mama.
no u nas są mega słabe żołnierze.
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Różyczka wrote:Wika ja też trzymam mocno kciuki!
Sama nie najlepiej się stymuluję i wiem jaki to stres. Ale chyba lepiej wizualizować swoje marzenia i wierzyć w sukces niż mieć czarne myśli i się zamartwiać.
Do tego, aby Twoje życie się zmieniło potrzebujesz jednej małej KropeczkiUwierz w nią
Dzieki dziewczyny:)! Dam znac jutro jak sie cos dowiemendometrioza- moj maly koszmar...
2 ivf - -
Wika trzymam kciuki....
Ile po.odstawieniu leków pojawia się @???Wika! lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka