IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Nareszcie zadzwonili z kliniki. Pobrali 20 dojrzałych komórek, zaplodnilo się 6 na 6
narazie dobrze rokują, we wtorek będę wiedziała ile dało się zamrozić.
shooa, triss, Anuszka, Justine, Beata.D, gosia81, justa1234, józefka, Agnieszka_A., Asiula86, OctAngel, czarownica_tea, Mimbla, Mimi86, MałaMi83, Konwalia, mia6, sisi, agulas lubią tę wiadomość
17.09 Icsi
22.12.2015 transfer 4AA
-
nick nieaktualnyAaaa! Udalo sie! Przyszla wielce szanowna wyczekiwana od 54 dni @ !!!! Pierwszego dnia po odstawieniu luteiny.
Co oznacza ze po pierwsze dzisiaj u mnie pijanstwo :] a po drugie, ze wracam do gry i (mam nadzieje) zabieram babelka do domu))
mysza89, triss, sylwiaśta159, Anuszka, La-mia, gosia81, justa1234, józefka, Moniaa, Agnieszka_A., Anna255, sylvuś, Asiula86, Kava, OctAngel, czarownica_tea, Mimbla, Mimi86, MałaMi83, Konwalia, mia6, agulas lubią tę wiadomość
-
Asiula86 wrote:Krew oddana, o 9 wizyta... i wszystko będzie jasne...
shooa supera mojej @ ani widu to sobie poczekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 08:32
Asiula86 lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Konwalia wczoraj wieczorem zadzwonił jeszcze do mój gin żebym w invimedzie właśnie sprobowala
ja już sie umówiłam do tego bociana bo tak pisałam, chciałam pogadać z lekarzem odnośnie ewentualnego przeniesienia tam z leczeniem. Do Białegostoku nie tak daleko, przy okazji będziemy mieć wycieczkę
Shooa no w końcu. Teraz trzymam kciuki za szczęśliwy cyklkiedy masz wizytę ?
AsiEnka pięknie ! W której dobie zamrażają zarodki ?
Asiula czekam na wieści póz wizycie, ciekawam co tam dr K. zadecydujeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 08:40
shooa, Asiula86, Konwalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRadocha jest mega
okrzyki porannej radosci tez byly.
Podgladanko endometrium mam 28.09 to bedzie 10dc i wtedy pewnie ustalimy termin crio.
Mysza, sprobuj moze luteiny? Pamietasz ze ja w tym cyklu drugi raz bralam i dopiero po drugim odstawieniu sie pojawila.sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
shooa wrote:Radocha jest mega
okrzyki porannej radosci tez byly.
Podgladanko endometrium mam 28.09 to bedzie 10dc i wtedy pewnie ustalimy termin crio.
Mysza, sprobuj moze luteiny? Pamietasz ze ja w tym cyklu drugi raz bralam i dopiero po drugim odstawieniu sie pojawila.
jeszcze do wtorku mam luteine przyjmować gin mi.dał na 10 dni ... oby teraz po odstawieniu się zjawiła ...sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnyTriss jak bylam w ubiegla sobote na kontroli, usg i poskarzyc sie ze nie mam @ to dr zlecil badania kontrolne (crp i morfologie ktore wyszly juz w normie), na usg wszystko wygladalo w porzadku wiec powiedzial, ze w sumis zalatwilismy wizyte przed crio i kazal byc 9-10dc zobaczyc edno. Przepisal estrofem od 2dc. W invikcie na sztucznym sie robi..zreszta patrzac na to jak wygladal moj cykl po lyzeczkowaniu to nie wiem czy moje owulki wrocily i udaloby sie zrobic crio na naturalnym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2015, 09:34
triss lubi tę wiadomość
-
Asiula, strasznie się niecierpliwie i trzymam mocno kciuki!
shooa, Asiula86 lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Shooa jasn, nie wiedziałam ze byłaś już na wizycie. Wiem, ze w invikcie tylko na estrofemie robią crio. Czytałam rożne artykuły, skuteczność transferów na cyklu naturalnym i sztucznym jest porównywalna. Choć zazwyczaj zaleca sie cykl naturalny jeśli owulacja występuje. Powodzenia, mocno trzymam kciuki
ile zarodków zabierasz?
shooa, Agnieszka_A. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkad mialas wiedziec..nie rozpisywalam bo nie bylo o czym;)
Ostatnio nawet lekarz pytal ile bym chciala (szok!w invikcie przy pierwszym crio 28l.i mogalbym wziac dwa zarodki!) zarodkow ale powiedzialam ze jeden. Nie chce ryzykowac po moich przejsciach a nie do konca wierze ze jeden zarodek pomaga drugiemu...moze kiedys zmienie zdanie ale narazie spokojnietriss, Agnieszka_A., mysza89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam mutacje C677T w genie MTHFR jak pewnie wiele z Was.
Powiedzcie mi proszę bo lekarka nie zaleciła mi Acardu i nie wiem brać na własną rekę czy nie ? czytałam, ze nie powinno się go zażywać przed zabiegiem wiec można go wziąć przed punkcją ?I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
muszynka ja brałam i biorę acard i to w dawce 2 tabletki dziennie. Z tego co wiem to bardzo rozrzedza krew. W mojej klinice praktykuje się go brać już przed zabiegiem, ale wiem że wiele klinik wprowadza acard po transferze dopiero.https://www.maluchy.pl/li-72827.png
-
Józefka, jakieś objawy już masz?
Jak się czujesz?
józefka lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/