IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Takanijaka wrote:Eliz ja mam wrażenie że to jest zupełnie niezwiązane z twoją ciążą dlatego nie stresuj sie betą. Wszystko się ułoży więc nie martw się na zapas. Najbardziej boimy sie tego czego jeszcze nie ma... :*
Dziękuje za wsparcie - jesteś kochana :* trzymam kciuki za Ciebie.
Takanijaka lubi tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
Eliz ja tez mialsm przy pierwszym transferze po punkcji tskie bole kilka razy. Wez zapobiegawczo na noc nospe nuc ci po niej nue bedzie. W zleceniach od lekarza zreszta wyraźne mualam napusane ze brac by nie dochodzilo do nue potrzebnych skurczy! Ja tez myslalam ze to zaszkodzi malenstwu ale tak nue jest. Bardziej zaszkodzi ten bol i skurcze nuz ta nospa
Teraz przy krio juz nue mam tych boli ale jak tylko czuje ze cos mnue pobolewa biore zapobiegawczo zeby nie narazac macicy na skurcze. To jest oczywiscie tylko porsda zrobusz jak zechcesz... Pozdrawiam
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Karolina1111 wrote:Mia6 cieszę się, że wszystko ok.
Ja też już leżę pod kocykiem a ze mną moje 4AA. Jedyne co się boję to od wczoraj boli mnie brzuch, nie mam pojęcia dlaczego, chyba że to wina antybiotyku..
Józefka trzymam kciuki!
Super!Może ten ból faktycznie od antybiotyku, a może to jeszcze po punkcji, bo mnie do wczoraj mocno bolało, a dzisiaj już jest lepiej
Karolina1111 lubi tę wiadomość
-
mia6 wrote:Super!
Może ten ból faktycznie od antybiotyku, a może to jeszcze po punkcji, bo mnie do wczoraj mocno bolało, a dzisiaj już jest lepiej
A probiotyki stosujesz? Albo kapsułki albo naturalne? Brzuch od antybiotyku jak najbardziej może boleć.mia6 lubi tę wiadomość
-
Hej
jeszcze nigdy nie pisałam w tym wątku ale pozwolę sobie na dołączenie do Was
we wtorek mam transfer mrożonego zarodka w prawdzie nie jest jakiś super extra ale w głębi serca mam nadzieję że tym razem się uda..
Trzymam kciuki za Was wszystkie!józefka, Eliz, mia6, myszaaa, Anatolka, Agi83, Asiula86, Karolina1111, pragnaca dzidziusia, aneczka2015, Beata.D, Selena, Konwalia, justa1234, OctAngel, Anna255, mysza89, Inska, Tosia 1981, Agnieszka_A., gosia81, Anuszka, Mimi86 lubią tę wiadomość
czerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane
wrzesień 2015 - crio Kropka 1BC
1 luty 2016 punkcja - 2 blastusie 1BB i 2BB tym razem musi się udać!
Maj 2016 - zaczynamy 3 cykl rządówki, oby szczęśliwy. -
aneczka2015 wrote:Eliz ja tez mialsm przy pierwszym transferze po punkcji tskie bole kilka razy. Wez zapobiegawczo na noc nospe nuc ci po niej nue bedzie. W zleceniach od lekarza zreszta wyraźne mualam napusane ze brac by nie dochodzilo do nue potrzebnych skurczy! Ja tez myslalam ze to zaszkodzi malenstwu ale tak nue jest. Bardziej zaszkodzi ten bol i skurcze nuz ta nospa
Teraz przy krio juz nue mam tych boli ale jak tylko czuje ze cos mnue pobolewa biore zapobiegawczo zeby nie narazac macicy na skurcze. To jest oczywiscie tylko porsda zrobusz jak zechcesz... Pozdrawiam
Dziękuje za poradę, dobrze mieć kogoś doświadczonego w tej kwestiiNo ja się właśnie troszke brałam brać jakieś leki żeby dzidzi nie zaszkodzić, ale skoro mówisz że bardziej zaszkodzą te skurcze to pędze do apteki kupić nospe
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
maryska90 wrote:Hej
jeszcze nigdy nie pisałam w tym wątku ale pozwolę sobie na dołączenie do Was
we wtorek mam transfer mrożonego zarodka w prawdzie nie jest jakiś super extra ale w głębi serca mam nadzieję że tym razem się uda..
Trzymam kciuki za Was wszystkie!
Powodzenia!
Karolina, ja mojego też trochę pognębiePóki co dostał długą listę zakupów do zrobienia i spacery z psem w całości na niego spadły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 14:27
Karolina1111, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, muszę się pochwalić
) Odebrałam dzisiaj wynik MLR. Jest dobry!! wracam do gry! wszystko wskazuje na to, że w kolejnym cyklu zaczniemy procedurę
)
sylwiaśta159, aneczka2015, Agi83, Karolina1111, Anatolka, mia6, Asiula86, OctAngel, Asienka1184, Beata.D, shooa, Anna255, mysza89, Inska, Tosia 1981, gosia81, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Cisza nie wiem co to za wynik ale skoro sie cieszysz to jest dobrze
)) cos leczylas i wynik sie poprawil? Czy pierwszy raz to badanie robilas?
tak, leczę swoją niepłodność - immunologicznie
Przed leczeniem robiłam ten wynik i był fatalny (najgorszy z możliwych); teraz zrobiłam po leczeniu i jest dobry!
kamień z serca
ps. tym badaniu możesz poczytać w moim pamiętniku.
Buziaki!
ps. nie wiem co zrobić by nie odpowiadać kursywą, przepraszam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 14:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cisza wrote:Oj trudne... trudne i bardzo czasochłonne.
Ale dla nas to duży krok do przodu
dziękuję!Inska lubi tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualny
-
cisza wrote:Aneczka, dziękuję
dla wielu jest to tylko wynik, cyferki. A ja obudziłam w sobie nadzieję
może znów zacznę marzyć? nie wiem czy jeszcze potrafię, ale poczułam, że spróbuję...
miłego!cisza lubi tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤