X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Takanijaka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz ja mam wrażenie że to jest zupełnie niezwiązane z twoją ciążą dlatego nie stresuj sie betą. Wszystko się ułoży więc nie martw się na zapas. Najbardziej boimy sie tego czego jeszcze nie ma... :*

Eliz lubi tę wiadomość

f2w3kw7ipvto76dt.png

Podwójna mama :)
  • Eliz Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takanijaka wrote:
    Eliz ja mam wrażenie że to jest zupełnie niezwiązane z twoją ciążą dlatego nie stresuj sie betą. Wszystko się ułoży więc nie martw się na zapas. Najbardziej boimy sie tego czego jeszcze nie ma... :*

Dziękuje za wsparcie - jesteś kochana :* trzymam kciuki za Ciebie.

Takanijaka lubi tę wiadomość

Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - Nadia :) Mój mały wielki cud, moja wielka miłość <3

• aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz ja tez mialsm przy pierwszym transferze po punkcji tskie bole kilka razy. Wez zapobiegawczo na noc nospe nuc ci po niej nue bedzie. W zleceniach od lekarza zreszta wyraźne mualam napusane ze brac by nie dochodzilo do nue potrzebnych skurczy! Ja tez myslalam ze to zaszkodzi malenstwu ale tak nue jest. Bardziej zaszkodzi ten bol i skurcze nuz ta nospa
    Teraz przy krio juz nue mam tych boli ale jak tylko czuje ze cos mnue pobolewa biore zapobiegawczo zeby nie narazac macicy na skurcze. To jest oczywiscie tylko porsda zrobusz jak zechcesz... Pozdrawiam

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • mia6 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina1111 wrote:
    Mia6 cieszę się, że wszystko ok.
    Ja też już leżę pod kocykiem a ze mną moje 4AA. Jedyne co się boję to od wczoraj boli mnie brzuch, nie mam pojęcia dlaczego, chyba że to wina antybiotyku..

Józefka trzymam kciuki!

Super! :) Może ten ból faktycznie od antybiotyku, a może to jeszcze po punkcji, bo mnie do wczoraj mocno bolało, a dzisiaj już jest lepiej :)

Karolina1111 lubi tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mia6 wrote:
    Super! :) Może ten ból faktycznie od antybiotyku, a może to jeszcze po punkcji, bo mnie do wczoraj mocno bolało, a dzisiaj już jest lepiej :)

A probiotyki stosujesz? Albo kapsułki albo naturalne? Brzuch od antybiotyku jak najbardziej może boleć.

mia6 lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Karolina1111 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz odpoczywamy :-) mam zamiar wykorzystywać męża a co mi tam ;-) ;-)

mia6, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016
  • maryska90 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) jeszcze nigdy nie pisałam w tym wątku ale pozwolę sobie na dołączenie do Was ;) we wtorek mam transfer mrożonego zarodka w prawdzie nie jest jakiś super extra ale w głębi serca mam nadzieję że tym razem się uda..

Trzymam kciuki za Was wszystkie!

józefka, Eliz, mia6, myszaaa, Anatolka, Agi83, Asiula86, Karolina1111, pragnaca dzidziusia, aneczka2015, Beata.D, Selena, Konwalia, justa1234, OctAngel, Anna255, mysza89, Inska, Tosia 1981, Agnieszka_A., gosia81, Anuszka, Mimi86 lubią tę wiadomość

czerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane :(
    wrzesień 2015 - crio Kropka 1BC
    1 luty 2016 punkcja - 2 blastusie 1BB i 2BB tym razem musi się udać!
    Maj 2016 - zaczynamy 3 cykl rządówki, oby szczęśliwy.
  • Eliz Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2015 wrote:
    Eliz ja tez mialsm przy pierwszym transferze po punkcji tskie bole kilka razy. Wez zapobiegawczo na noc nospe nuc ci po niej nue bedzie. W zleceniach od lekarza zreszta wyraźne mualam napusane ze brac by nie dochodzilo do nue potrzebnych skurczy! Ja tez myslalam ze to zaszkodzi malenstwu ale tak nue jest. Bardziej zaszkodzi ten bol i skurcze nuz ta nospa
    Teraz przy krio juz nue mam tych boli ale jak tylko czuje ze cos mnue pobolewa biore zapobiegawczo zeby nie narazac macicy na skurcze. To jest oczywiscie tylko porsda zrobusz jak zechcesz... Pozdrawiam

Dziękuje za poradę, dobrze mieć kogoś doświadczonego w tej kwestii :) No ja się właśnie troszke brałam brać jakieś leki żeby dzidzi nie zaszkodzić, ale skoro mówisz że bardziej zaszkodzą te skurcze to pędze do apteki kupić nospe :)

Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - Nadia :) Mój mały wielki cud, moja wielka miłość <3

• mia6 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maryska90 wrote:
    Hej :) jeszcze nigdy nie pisałam w tym wątku ale pozwolę sobie na dołączenie do Was ;) we wtorek mam transfer mrożonego zarodka w prawdzie nie jest jakiś super extra ale w głębi serca mam nadzieję że tym razem się uda..

Trzymam kciuki za Was wszystkie!

Powodzenia! :)

Karolina, ja mojego też trochę pognębie ;) Póki co dostał długą listę zakupów do zrobienia i spacery z psem w całości na niego spadły ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 14:27

Karolina1111, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eliz nospa nie zaszkodzi jest rozkurczowa. Ja teraz jedtem 3 dpt crio i nie mam boli ale transfer po punkcji kojarzy mi sue właśnie z nocnym bolem. Powiedzenia i trzymaj sie.

Eliz lubi tę wiadomość

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, muszę się pochwalić :)) Odebrałam dzisiaj wynik MLR. Jest dobry!! wracam do gry! wszystko wskazuje na to, że w kolejnym cyklu zaczniemy procedurę :))

sylwiaśta159, aneczka2015, Agi83, Karolina1111, Anatolka, mia6, Asiula86, OctAngel, Asienka1184, Beata.D, shooa, Anna255, mysza89, Inska, Tosia 1981, gosia81, Mimi86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza nie wiem co to za wynik ale skoro sie cieszysz to jest dobrze :)))
    Edit: juz doczytalam :)

Jozefka, kiedy bedzie wynik? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 14:36

cisza lubi tę wiadomość

• aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jozefka no jak tam? Zycze ci pieknej bety :)

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • mia6 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cisza wrote:
    Dziewczyny, muszę się pochwalić :)) Odebrałam dzisiaj wynik MLR. Jest dobry!! wracam do gry! wszystko wskazuje na to, że w kolejnym cyklu zaczniemy procedurę :))

Bardzo, ale to bardzo się cieszę!! :) Super! :)

cisza lubi tę wiadomość

ckai3e3kq5o7xu9o.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    Cisza nie wiem co to za wynik ale skoro sie cieszysz to jest dobrze :))) cos leczylas i wynik sie poprawil? Czy pierwszy raz to badanie robilas?

:) tak, leczę swoją niepłodność - immunologicznie :) Przed leczeniem robiłam ten wynik i był fatalny (najgorszy z możliwych); teraz zrobiłam po leczeniu i jest dobry!
    kamień z serca :)
    ps. tym badaniu możesz poczytać w moim pamiętniku.
    Buziaki!

ps. nie wiem co zrobić by nie odpowiadać kursywą, przepraszam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 14:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cisza no to tym bardziej cudowna wiadomosc!!!! Niby mowia ze leczenie immunologiczne jest trudne a tu prosze- udalo sie- super!!!

cisza lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj trudne... trudne i bardzo czasochłonne.
    Ale dla nas to duży krok do przodu :)
    dziękuję!

sylwiaśta159 lubi tę wiadomość

• aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cisza wrote:
    Oj trudne... trudne i bardzo czasochłonne.
    Ale dla nas to duży krok do przodu :)
    dziękuję!
    Przeczytamal twoj pamietnik, wzruszylam sie.To cudnie ze wam sie udalo. Nie zdawalam sobie z tego sprawy, bardzo ci gratuluje wytrwałości i zycze ci powodzenia!

Inska lubi tę wiadomość

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka, dziękuję :) dla wielu jest to tylko wynik, cyferki. A ja obudziłam w sobie nadzieję :)
    może znów zacznę marzyć? nie wiem czy jeszcze potrafię, ale poczułam, że spróbuję... :)
    miłego!

Eliz, pabelka88, SzewskaPasja lubią tę wiadomość

• aneczka2015 Autorytet

Wysłany: 25 września 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cisza wrote:
    Aneczka, dziękuję :) dla wielu jest to tylko wynik, cyferki. A ja obudziłam w sobie nadzieję :)
    może znów zacznę marzyć? nie wiem czy jeszcze potrafię, ale poczułam, że spróbuję... :)
    miłego!
    Musisz probowac, ja tez nie zamierzam sie poddac dopoki starczy sil to nie przrstane walczyć!

cisza lubi tę wiadomość

5djy9n73ymelpgus.png
    Czekamy na Mikołaja ❤
‹‹ 1902 1903 1904 1905 1906 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ