IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Uff dzięki dziewczyny, podniosłyście mnie na duchu...
Wiecie jeszcze jak jest w GynC ze zwolnieniem? Dostanę bez problemu na czas po transferze czy lepiej iść do ogólnego lekarza? Jeszcze się waham ale chyba nie dam rady się skupić na pracy. A wy pracowałyście czy nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 22:04
Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016 -
nick nieaktualny
-
Ja tez mialam podane 5 dniowe blastki tylko ze po krio. Czy to jest na tej samej zasadzie jak normalnie swiezych zarodkow? Bo jak rozmrazaja dzien wczesniej i podaja je na naatwpny dzien to tak jakby juz w 6 dobie. Dobrze to rozumiem?
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualnyaneczka2015 wrote:Ja tez mialam podane 5 dniowe blastki tylko ze po krio. Czy to jest na tej samej zasadzie jak normalnie swiezych zarodkow? Bo jak rozmrazaja dzien wczesniej i podaja je na naatwpny dzien to tak jakby juz w 6 dobie. Dobrze to rozumiem?
I mnie 5 dniowe rozmrażali w dzień transferu dopiero -
nick nieaktualnyhttp://zapodaj.net/c9647f5d65320.jpg.html
każdy z innej firmy ten ostatni jest z dziś, 1 test przy becie 28.52 Nord Test uważam że najczulszy.
jutro idę na betę ale wynik w poniedziałek echh ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 06:23
Anna255, mysza89, Kava, Inska, gosia81 lubią tę wiadomość
-
Eliz wrote:Aneczka2015 a Ty jak dzisiaj ? Wszystko dobrze, bez żadnych dolegliwości ?
Mnie boli brzuch tak jak bym miała dostać @ ;(
Szczerze mówiąc to mnie nic nie boli. Dzis zaczal sie 3 dpt i nic nie czuje... Nie wiem ale to chyba nie jest dobry znak.martwie sie o moje bomble ale jak narazie nue panikuje, poprostu czekam...
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualnymyszaaa wrote:http://zapodaj.net/c9647f5d65320.jpg.html
każdy z innej firmy ten ostatni jest z dziś, 1 test przy becie 28.52 Nord Test uważam że najczulszy.
jutro idę na betę ale wynik w poniedziałek echh ;/ostatni to chyba pink? Ktory zawsze wychodzi dziewczynom slabiutko
nie porównuj tych testow bo mimo ze np 2 ostatnie maja ta sama czulosc 25 to jednak inaczej wychodza kreski bo rozne firmy maja maja ciut mocniejsze inne ciut slabsze te odczynniki mimo ze czulosc ta sama;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 08:27
Konwalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:A to nie wiem czemu zawsze myslalam ze 20
w kazdym badz razie jakbys miala wszystkie tej samej firmy to moooze moglabys porownywac
aneczka2015 głowa do górywypoczywaj i nie myśl .. mnie brzuch bolał strasznie do 6 dpt potem przestał a beta 0
Kto robił transfer ?mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Takanijaka wrote:Nie wiem Eliz ale cieszę się że jesteśmy we dwie z podobnymi objawami...
zawsze to raźniej. .
U mnie dziś w nocy znów powtórka z rozrywki, budzę się ok 2 z takim bólem że wytrzymać nie mogę. Trwa on przez jakieś 30 min no może 40. Ale zaobserwowałam że ten ból u mnie nie jest jednak tak do końca jak przy @.
Nawet nie umiem go opisać, dlatego sama nie wiem co on oznacza - teoretycznie do @ przy założeniu że się nie udało jeszcze troszke czasu bo powinnam dostać +/- 3.10
Dziwi mnie też to, że w ciągu dnia czuję się naprawde dobrze, nic mi nie dolega a przychodzi noc i takie cyrki się dzieją. Przez pierwsze 2 dpt nic mi nie było, a zaczęło sie na 3.
Boję się troche że to nie wróży nic dobrego.
Takanijaka a czy ty bierzesz jakieś leki przeciwbólowe ? Ja po pikaczu miałam zapisaną nospe ale po transferze lekarz nic mi nie mówił czy w razie bólu mogę coś wziąć dlatego lecę bez żadnego leku. Zresztą nawet chyba jeśli mogłabym to będę się bała że mogę zaszkodzić maluszkowi.Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualnyDo dziewczyn ktore sie zastanawiaja albo pytaja o to jak wygladaja cykle po ivf. Otoz sama jestem totalnie zaskoczona, dzis moj 8dc a juz 6dc piekny sluz plodny czyli owulka za rogiem. u mnie cykle normalnie przed ivf 30-34 dni z owulka ok 16-18dc a teraz jak widac zupelnie inna bajka. Wiec nie ma sie co martwic jak sie wydluza lub skraca, organizm sam sobie steruje wszystkim jak chce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2015, 10:19
mysza89, pragnaca dzidziusia, godaweri lubią tę wiadomość