IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anatolka wrote:Tak, długi może zbytnio wyciszyć... W sensie jajniki nie obudzą się dobrze do pracy. Też to wielokrotnie czytałam i słyszałam.
Anatolka, Libra - w pierwszym podejsciu mialam dlugi. U mnie z tym amh to koszmar bo wynik kiepski a obraz jajnikow i pecherzykow duzo lepszy.
Ja tez mam teraz watpliwosci w zakresie dlugiego protokolu, tym bardziej, ze dr zaproponowal w drugim podejsciu krotki. Zobaczymy co powie na wizycie. Teraz wiem wiecej wiec tez go wymagluje.
Czy w krotkim bedzie mniej i to oznacza, ze koszt lekow bedzie nizszy? Pytam o to bo nie wiem czy wybrac program z lekami czy bez.
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:Anatolka, Libra - w pierwszym podejsciu mialam dlugi. U mnie z tym amh to koszmar bo wynik kiepski a obraz jajnikow i pecherzykow duzo lepszy.
Ja tez mam teraz watpliwosci w zakresie dlugiego protokolu, tym bardziej, ze dr zaproponowal w drugim podejsciu krotki. Zobaczymy co powie na wizycie. Teraz wiem wiecej wiec tez go wymagluje.
Czy w krotkim bedzie mniej i to oznacza, ze koszt lekow bedzie nizszy? Pytam o to bo nie wiem czy wybrac program z lekami czy bez.
Nie sądzę, żeby była znacząca różnica. Gonapeptyl jest najpopularniejszym wyciszaczem. Spójrz sobie na cenę bez refundacji. Nawet bez nie jest specjalnie drogi jak pamiętam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywyobrażasz sobie jaki ja miałam wytrzesz? zrobiłam grupę krwi - wyszło 0-. Oddałam honorowo krew i dostałam piękną książeczkę honorowego dawcy z wpisaną grupą 0+Anatolka wrote:Libra, to grubo z tymi plusami i minusami (najchętniej wstawilabym tu buzke wytrzeszczajaca oczy, ale moja komórka takową nie dysponuje hehe)

Organizm to jednak zagadka. Jedna wielka.
A potem się jazda zaczęła... W szpitalu przed operacją kilka razy powtarzali badanie. W końcu się wkurzyłam i zrobiłam konkretne badania. W mojej miejscowości jestem pierwszym zarejestrowanym dawcą z taką "anomalią"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 17:52
Agi83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo tak jak ja. AMH z ostatniego badania to 0,35, ale usg w 2dc mam 14-15 pęcherzyków na obu jajnikach...Antonelka wrote:Anatolka, Libra - w pierwszym podejsciu mialam dlugi. U mnie z tym amh to koszmar bo wynik kiepski a obraz jajnikow i pecherzykow duzo lepszy.
A u Ciebie jak to wygląda z tym kiepskim amh? Na prawdę pierwszy raz słyszę, by ktoś przy niskim amh miał długi protokół -
nick nieaktualnynie mam porównania, miałam tylko krótkieAntonelka wrote:Anatolka, Libra - w pierwszym podejsciu mialam dlugi. U mnie z tym amh to koszmar bo wynik kiepski a obraz jajnikow i pecherzykow duzo lepszy.
Czy w krotkim bedzie mniej i to oznacza, ze koszt lekow bedzie nizszy? Pytam o to bo nie wiem czy wybrac program z lekami czy bez. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny moja dzisiejsza Beta 8043.0 mIU/mL , przyrost o 125%
jest dobrze
progesteron tez mega wysoki nadal bo az 481
Wiecej betować juz nie będę za dużo mnie to nerwow kosztuje, musze wiezryć, że wszystko już będzie dobrze 
Czy któraś z was tez miała tak wysoki prg? U nikogo nie widziałam takich wartości jak u mnie.....
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Asienka1184, Mimi86, Agi83, Karolina1111, mysza89, aneczka2015, nick nieaktualny, maryska90, Eliz, Takanijaka, nick nieaktualny, Evaa, nick nieaktualny, SzewskaPasja, Anuszka, gosia81, Mimbla, freya, mia6, kuciak, Asiula86, justa1234, takasobieja, muszynka, pabelka88, Tosia 1981, czarownica_tea, Selena, józefka, Beata.D, Konwalia, MałaMi83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshooa wrote:Pragnaca, ja mialam prg 474 w 6dpt. Suuuuuper betka!
Czyli to normalne, pytałam lekarza ale ten powiezdiał, zeby się cieszyć , ze jest wysoki i tyle się dowiedziałam od niego, martwiłam się , ze może za dużo mi każa brać.......Dziękuje kochana