IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anatolka wrote:Tak, długi może zbytnio wyciszyć... W sensie jajniki nie obudzą się dobrze do pracy. Też to wielokrotnie czytałam i słyszałam.
Anatolka, Libra - w pierwszym podejsciu mialam dlugi. U mnie z tym amh to koszmar bo wynik kiepski a obraz jajnikow i pecherzykow duzo lepszy.
Ja tez mam teraz watpliwosci w zakresie dlugiego protokolu, tym bardziej, ze dr zaproponowal w drugim podejsciu krotki. Zobaczymy co powie na wizycie. Teraz wiem wiecej wiec tez go wymagluje.
Czy w krotkim bedzie mniej i to oznacza, ze koszt lekow bedzie nizszy? Pytam o to bo nie wiem czy wybrac program z lekami czy bez.
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:Anatolka, Libra - w pierwszym podejsciu mialam dlugi. U mnie z tym amh to koszmar bo wynik kiepski a obraz jajnikow i pecherzykow duzo lepszy.
Ja tez mam teraz watpliwosci w zakresie dlugiego protokolu, tym bardziej, ze dr zaproponowal w drugim podejsciu krotki. Zobaczymy co powie na wizycie. Teraz wiem wiecej wiec tez go wymagluje.
Czy w krotkim bedzie mniej i to oznacza, ze koszt lekow bedzie nizszy? Pytam o to bo nie wiem czy wybrac program z lekami czy bez.
Nie sądzę, żeby była znacząca różnica. Gonapeptyl jest najpopularniejszym wyciszaczem. Spójrz sobie na cenę bez refundacji. Nawet bez nie jest specjalnie drogi jak pamiętam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Libra, to grubo z tymi plusami i minusami (najchętniej wstawilabym tu buzke wytrzeszczajaca oczy, ale moja komórka takową nie dysponuje hehe)
Organizm to jednak zagadka. Jedna wielka.A potem się jazda zaczęła... W szpitalu przed operacją kilka razy powtarzali badanie. W końcu się wkurzyłam i zrobiłam konkretne badania. W mojej miejscowości jestem pierwszym zarejestrowanym dawcą z taką "anomalią"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 17:52
Agi83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Anatolka, Libra - w pierwszym podejsciu mialam dlugi. U mnie z tym amh to koszmar bo wynik kiepski a obraz jajnikow i pecherzykow duzo lepszy.
A u Ciebie jak to wygląda z tym kiepskim amh? Na prawdę pierwszy raz słyszę, by ktoś przy niskim amh miał długi protokół -
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Anatolka, Libra - w pierwszym podejsciu mialam dlugi. U mnie z tym amh to koszmar bo wynik kiepski a obraz jajnikow i pecherzykow duzo lepszy.
Czy w krotkim bedzie mniej i to oznacza, ze koszt lekow bedzie nizszy? Pytam o to bo nie wiem czy wybrac program z lekami czy bez. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny moja dzisiejsza Beta 8043.0 mIU/mL , przyrost o 125%
jest dobrze
progesteron tez mega wysoki nadal bo az 481
Wiecej betować juz nie będę za dużo mnie to nerwow kosztuje, musze wiezryć, że wszystko już będzie dobrze
Czy któraś z was tez miała tak wysoki prg? U nikogo nie widziałam takich wartości jak u mnie.....Libra, shooa, Asienka1184, Mimi86, Agi83, Karolina1111, mysza89, aneczka2015, Anna255, maryska90, Eliz, Takanijaka, Gosiacu, Evaa, renieczka, SzewskaPasja, Anuszka, gosia81, Mimbla, freya, mia6, kuciak, Asiula86, justa1234, takasobieja, muszynka, pabelka88, Tosia 1981, czarownica_tea, Selena, józefka, Beata.D, Konwalia, MałaMi83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshooa wrote:Pragnaca, ja mialam prg 474 w 6dpt. Suuuuuper betka!
Czyli to normalne, pytałam lekarza ale ten powiezdiał, zeby się cieszyć , ze jest wysoki i tyle się dowiedziałam od niego, martwiłam się , ze może za dużo mi każa brać.......Dziękuje kochana