IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:To tak jak ja. AMH z ostatniego badania to 0,35, ale usg w 2dc mam 14-15 pęcherzyków na obu jajnikach...
A u Ciebie jak to wygląda z tym kiepskim amh? Na prawdę pierwszy raz słyszę, by ktoś przy niskim amh miał długi protokół
To u mnie podobnie - amh - 0,33
Bede go meczyc teraz o krotki protokol, nie wiem dlaczego zaproponowal taki. Moze to efekt tego, ze ja szybko po ciazy pozamacicznej podeszlam do inv?7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualny
-
Eliz wrote:A czy mój progesteron nie jest za niski : 25,5 ?
shooa, Anatolka, aneczka2015, Eliz lubią tę wiadomość
-
shooa wrote:Anatolka jak dziewczyny pytaja czy niski to nie ma co sie oszukiwac ze wysoki
Juz nie pamietam ale ktoras dziewczyna miala prg ok 8. No to ten byl juz bardzo niepokojacy (chyba ze sie bierze dupka to on nie wychodzi w badaniu).
Nie napisałam, że wysoki. Nie jest to poziom do paniki. Prg na poziomie 8-12 jak miały dziewczyny ostatnio owszem może i powinien niepokoić ale tu dziewczyny mają dwa, trzy razy taki. Stresu mają wystarczająco. Dorzucić można jak najbardziejshooa lubi tę wiadomość
-
shooa wrote:Anuszka, skad takie duze dziadostwo? Czynnosciowa? Z niepeknietego pecherzyka?
Specjalność moich jajników niepęknięty pęcherzyk... to chyba jedyne co potrafią samodzielnie wyprodukować
Jedyne co to wyprosiłam inne antyki niż regulon bo moje małżeństwo by nie wytrzymało kolejnego opakowania mam nadzieję że ovulaston lepiej zniosę -
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Nie napisałam, że wysoki. Nie jest to poziom do paniki. Prg na poziomie 8-12 jak miały dziewczyny ostatnio owszem może i powinien niepokoić ale tu dziewczyny mają dwa, trzy razy taki. Stresu mają wystarczająco. Dorzucić można jak najbardziej
No przeciez nie mowie ze mowilas ze wysoki -
Takanijaka wrote:Właśnie konsultowalam się z lekarzem i potwierdził że mój mam dobry wynik. A skoro między naszymi progesteronami jest taka mała różnica myślę że twój też jest ok:) teraz sobie będzie przyrastał
dzięki, ja mam podobny do was
Czekamy na Mikołaja ❤ -
A jedyne pozytywne wieści dnia dzisiejszego to to że wejście ustawy jak na razie mnie nie dotyczy. tzn mogę wykorzystać zarodki które powstały przed 1 listopada dopóki mam chłopa jak to doktor stwierdził
no i bez problemu poda mi dwa zarodki mimo tego że mam dopiero 28 lat
sylwiaśta159, shooa, Anatolka, Libra, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eliz wrote:A czy mój progesteron nie jest za niski : 25,5 ?
Jeśli się stresujesz zapytaj lekarza czy naprawdę powinnaś się niepokoić.
Powodzenia
shooa, Anuszka, Libra, gosia81, Takanijaka lubią tę wiadomość
-
Anuszka wrote:A jedyne pozytywne wieści dnia dzisiejszego to to że wejście ustawy jak na razie mnie nie dotyczy. tzn mogę wykorzystać zarodki które powstały przed 1 listopada dopóki mam chłopa jak to doktor stwierdził
no i bez problemu poda mi dwa zarodki mimo tego że mam dopiero 28 lat
gosia81 lubi tę wiadomość
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualnyAntonelka wrote:To u mnie podobnie - amh - 0,33
Bede go meczyc teraz o krotki protokol, nie wiem dlaczego zaproponowal taki. Moze to efekt tego, ze ja szybko po ciazy pozamacicznej podeszlam do inv?myślałam, że ja tu sama toczę bój z naprawdę niską rezerwą