IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny powiedzcie mi czy klinika wystawi mi l4 , czy muszę iść do swojego ginekologa ? ja po punkcji i transferze nie byłam na chorobowym bo zahaczyłam urlop, ale przez te ostatnie dni co źle się czułam poszłam do lekarza rodzinnego i wystawił mi do jutra, w poniedziałek mam wizyte w Invikcie a chciałabym mieć już ciągłość zwolnienia. Chyba nic im sie nie stanie, w końcu to tylko jednorazowe l4.Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - Nadia
Mój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualnyaneczka2015 wrote:Shooa a kiedy bedziesz miala transfer? Ja przy pierwszym podejsciu estradiol mialam 7000 byl za wysoki ale po kilku dniach zaczal spadać. Ale nie udalo sie pierwsze podejscie. W-O mowila ze im większy tym lepszy ale bez przesady ja mialam za wysoki,....
6.10 mam crio, nie transfer.
Przy ET też miałam estradiol koło 7000 ale to zupełnie inna sytuacja:) -
U mnie nigdy nie było problemów z L4 myślę że wystawiają.czerwiec 2015 - ICSI 2BB nieudane
wrzesień 2015 - crio Kropka 1BC
1 luty 2016 punkcja - 2 blastusie 1BB i 2BB tym razem musi się udać!
Maj 2016 - zaczynamy 3 cykl rządówki, oby szczęśliwy. -
Eliz wrote:dziewczyny powiedzcie mi czy klinika wystawi mi l4 , czy muszę iść do swojego ginekologa ? ja po punkcji i transferze nie byłam na chorobowym bo zahaczyłam urlop, ale przez te ostatnie dni co źle się czułam poszłam do lekarza rodzinnego i wystawił mi do jutra, w poniedziałek mam wizyte w Invikcie a chciałabym mieć już ciągłość zwolnienia. Chyba nic im sie nie stanie, w końcu to tylko jednorazowe l4.
Czekamy na Mikołaja ❤ -
aneczka2015 wrote:Nie dadza ci zwolnienia przed 4 weryfikacja. Ja na dzis, jutro i poniedzialek wypisalam urlop. We wtorek W-O powiedziala ze da mi zwolnienie jak na usg bedzie ciaza.
Ja w poniedziałek niby jestem zapisana na 4 weryfikacje - troche dziwne bo nie byłam na żadnej z pierwszych - podobno nie było to koniecznie. Skoro W-O Ci nie dała l4 to nie sądzę żeby dr.J mi dał - skoro on się nawet nie pytał czy w ogóle potrzebuję chorobowe po transferze. Cóż musze pokombinować bo urlop mój wykorzystałam w całości, a nie za dobrze się czuję. A tak jak napisałam chce już mieć ciągłość. Dziś w nocy znowu ból brzucha i uderzenia gorąca i w ogóle słabo. A Ty Aneczka jak się czujesz ?Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualnyV. wrote:Dziewczyny, gdzie kupujecie te Nord-testy? W aptece normalnie? Nigdy ich nie widziałam, zawsze dostawałam QuickTest itd. a chciałabym kupić tamten, skoro ma taką wysoką czułość
no ja wlasnie tez zamawialam go przez neta, z tego co dziewczyny pisaly nie ma ich w aptekachV. lubi tę wiadomość
-
Evaa wrote:Dziewczyny trzymajvie kciuki jutro zapodaje pierszy zastrzyk
stres jest...
Będzie dobrze, to nic strasznego!Evaa lubi tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualny
-
Eliz wrote:Ja w poniedziałek niby jestem zapisana na 4 weryfikacje - troche dziwne bo nie byłam na żadnej z pierwszych - podobno nie było to koniecznie. Skoro W-O Ci nie dała l4 to nie sądzę żeby dr.J mi dał - skoro on się nawet nie pytał czy w ogóle potrzebuję chorobowe po transferze. Cóż musze pokombinować bo urlop mój wykorzystałam w całości, a nie za dobrze się czuję. A tak jak napisałam chce już mieć ciągłość. Dziś w nocy znowu ból brzucha i uderzenia gorąca i w ogóle słabo. A Ty Aneczka jak się czujesz ?
Czekamy na Mikołaja ❤ -
nick nieaktualnymysza89 wrote:Jaibyś pisała o mnie nie pamiętam już kiedy się śmiałam/cieszyłam teraz sam ból i smutek
Jak masz możliwość walcz o klinike w Katowicach i szybszą kwalifikacje ... -
Brtiii86 wrote:Właśnie wolalabym w Katowicach bo moja gin wie już jak reaguje na dane leki,zna już mnie. A tak w nowej klinice to znowu od początku. W październiku ide do kliniki i wtedy już będę wiedzieć więcej. A Ty jesteś z Katowic lub okolic?W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Anuszka wrote:Bo my blondynki mamy swój świat
Anatolka ja chodzę do dyrektora medycznego (cokolwiek znaczy ta funkcja) z invimedu Wrocławskiego no i on powiedział żebym sobie głowy tym nie zawracała że dopóki mam chłopa mogę korzystać z zarodków i umówił się ze mną na listopadowy kriotransfer.
tak dokładnie tak i dobrze Ci powiedział. Bo w świetle nowej ustawy tylko będąc w związku udokumentowanym (czy jak to się tam mówi) możesz skorzystać z in vitro i zarodków.Anuszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny