IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrej czułości jest test facelle z rossmana. Mialam bete 8 a była kreska blada.
przy becie 27 była już dobrze widoczna
Anna255, sylwiaśta159, gosia81 lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Anatolka wrote:Sylwia, u mnie stymuLacja najmniejszymi zastosowanumi dawkami dała najlepszy efekt. Nie schizuj i nie porównuj, bo to autentycznie nie ma sensu.Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Domyślam się, że to do mnie
Będę miała crio w ciągu 2 tygodni najprawdopodobniej
aneczka2015, lipa, sylwiaśta159, Anna255, mia6, kotkapc, myszaaa, Anuszka, kkisia, Libra, Asiula86, shooa, adrenalina, Mimi86, SzewskaPasja, takasobieja, gosia81, Tosia 1981, pabelka88, Mimbla, triss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzestresowana brakiem nadal objawów mówię siknę sobie na test zobaczyć na kreski czy są takie jakie bym chciała i oto efekt
http://zapodaj.net/1a38c5104d2a9.jpg.htmlAgi83, Inska, Pola7, Anna255, maryska90, mysza89, V., Takanijaka, czarownica_tea, Libra, Asiula86, Mimi86, Kava, MałaMi83, mia6, SzewskaPasja, gosia81, Tosia 1981, pabelka88, Mimbla, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgi83 wrote:Jak długo sie leczysz u swojej dr? Ona nie widziała wczesniej ze moze być potrzeba ivf? Nie jest wstanie cię jakoś wcisnąć jako stała pacjentkę?
Agi83 lubi tę wiadomość
-
myszaaa wrote:zestresowana brakiem nadal objawów mówię siknę sobie na test zobaczyć na kreski czy są takie jakie bym chciała i oto efekt
http://zapodaj.net/1a38c5104d2a9.jpg.html
Ojojoj, jakie sliczne kreseczki! Gratulacje Kochana!myszaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny
Anatolka to co sie nie chwalisz! Przeciez to super wiadomosc)) powiedz czasem co u Ciebie
Mysza piekne kreseczki)
Lipa ooooojj taak...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 16:05
myszaaa lubi tę wiadomość
-
kasieńka_ wrote:tak dokładnie tak i dobrze Ci powiedział. Bo w świetle nowej ustawy tylko będąc w związku udokumentowanym (czy jak to się tam mówi) możesz skorzystać z in vitro i zarodków.
To jak wytłumaczysz poniższy zapis z jednego z artykułów?
"Zgodnie z ustawą ośrodki medycznie wspomaganej prokreacji (zwane potocznie klinikami leczenia niepłodności) będą zobligowane, aby złożyć wniosek o uzyskanie pozwolenia na prowadzenie kliniki w okresie 12 miesięcy od dnia wejścia w życie ustawy, przy czym nie będzie możliwości wykonywania procedur in vitro z wykorzystaniem zarodków i komórek rozrodczych pobranych przed dniem 1 listopada 2015 r. bez uzyskania akceptacji Ministra Zdrowia".3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
V. ja chciałbym już zakończyć tematy tych akredytacji co ma być to będzie i tak nie mamy na to żadnego wpływu. A takie drążenie i roztrzęsienie tematu tylko wprowadza nerwową atmosferę, a stres nikomu tutaj nie służy. Myślę że już wszystko zostało powiedziane w tym temacie a sprawa już niedługo sama się wyjaśni. Trzeba być dobrej myśli bo tylko tyle nam zostało.
Agi83, sylwiaśta159, Libra, Asiula86, maryska90, SzewskaPasja, Agnieszka_A., Mimbla, Inska, justa1234, triss lubią tę wiadomość
-
myszaaa wrote:zestresowana brakiem nadal objawów mówię siknę sobie na test zobaczyć na kreski czy są takie jakie bym chciała i oto efekt
http://zapodaj.net/1a38c5104d2a9.jpg.html
Mysza a jajniki ci nie kluja? Nie pobolewa podbrzusze? Ja mam tylko takie objawy...
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Anuszka wrote:V. ja chciałbym już zakończyć tematy tych akredytacji co ma być to będzie i tak nie mamy na to żadnego wpływu. A takie drążenie i roztrzęsienie tematu tylko wprowadza nerwową atmosferę, a stres nikomu tutaj nie służy. Myślę że już wszystko zostało powiedziane w tym temacie a sprawa już niedługo sama się wyjaśni. Trzeba być dobrej myśli bo tylko tyle nam zostało.W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Anuszka wrote:V. ja chciałbym już zakończyć tematy tych akredytacji co ma być to będzie i tak nie mamy na to żadnego wpływu. A takie drążenie i roztrzęsienie tematu tylko wprowadza nerwową atmosferę, a stres nikomu tutaj nie służy. Myślę że już wszystko zostało powiedziane w tym temacie a sprawa już niedługo sama się wyjaśni. Trzeba być dobrej myśli bo tylko tyle nam zostało.
Masz rację, co ma być to będzie, jednak ja należę do osób które lubią wiedzieć na czym stoją zamiast czekać na łaskę bądź niełaskę, dlatego to roztrząsam. Ale skoro Was to denerwuje to ok.3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
V. wrote:To jak wytłumaczysz poniższy zapis z jednego z artykułów?
"Zgodnie z ustawą ośrodki medycznie wspomaganej prokreacji (zwane potocznie klinikami leczenia niepłodności) będą zobligowane, aby złożyć wniosek o uzyskanie pozwolenia na prowadzenie kliniki w okresie 12 miesięcy od dnia wejścia w życie ustawy, przy czym nie będzie możliwości wykonywania procedur in vitro z wykorzystaniem zarodków i komórek rozrodczych pobranych przed dniem 1 listopada 2015 r. bez uzyskania akceptacji Ministra Zdrowia".
A ja bardzo czekam jak V. spyta swojego lekarza-wlasciela i nam to wyjaśniBardzo
V, w takim razie piszę się na info na priv jak będziesz wiedziała
Korzystać z zarodków nie będzie można będąc TYLKO (wyłącznie) w związku udokumentowanym. Pary niezwiązane formalnie również będą mogły korzystać z własnych zarodków, więc padła tu bzdura.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 17:25
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
Kurcze no wlasnie sie dzisiaj denerwuje bo mnie kluje lewy jajnik trochę. Nie wiem czy to nie od tego ze mi nogi zmarzly? Ogólnie tylko podbrzusze pobolewa, nic więcej. Czasem sie przebudzam w nocy a tak to nie mam szczegolnych objawow. A ty?
Czekamy na Mikołaja ❤ -
Ja mam ogólne klucie albo w jajnikach albo niżej w podbrzuszu. I jeszcze jakby takie ciągnięcie w podbrzuszu. Nie denerwuj sie-może to znak że coś się dzieje:) aha jutro beta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2015, 18:01
aneczka2015, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość