IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla od stycznia będzie nowa transza, może uda sie Wam przenieść do Katowic. moze świeże spojrzenie innego lekarza wystarczy do sukcesu
wiesz ze mocno Ci kibicuje.
Piggy skoro lekarz daje szanse to trzeba mieć nadzieje !
Antonelka może ale nie musi
Agnieszka wiem, ze łatwo mi mowić ale pocZekaj jeszcze chwilejak zrobisz PRG to bez względu na wynik sie nie uspokoisz. Na betę jeszcze za wcześnie. Wytrzymasz
Agnieszka_A., Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytriss wrote:wiesz to była wspolna inicjatywa
Dr. co my tu jesczze możemy u Pani zrobić dodatkowo... (myśli)... scratching zrobilismy, endometrium ładne, warunki super...
Ja: panie doktorze a co Pan sądzi o heparynie?
Dr o! mozna spróbować, zaszkodzić nie zaszkodzi. Kobieca intuicja Pani podpowiada ze to dobry pomysł ? (oczko)
Ja to spróbujmy. A może jeszcze steryd?
Dr nie, steryd w Pani przypadku bez sensu. I nie zapytam o Pani intuicjętriss lubi tę wiadomość
-
lipa wrote:A lekarz mi kazał kontynuować stymulację do środy
boje się jak cholera
lipa lubi tę wiadomość
-
Justyś11 wrote:Dziewczyny znowu mam brązowe plamienia. Mgd ma tego dużo Ale jednak. Strach znowu powrócił.
nie wiem od czego to. Do 29 chyba będę leżeć. Ehh.
-
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Ok moj dr to nie lubi jak mu sie wtracam
ale co mi tam
Antonelka, Fedra, Mimbla, Beata.D lubią tę wiadomość
-
szałwia wrote:Może skonsultuj z lekarzem? U nas jedna dziewczyna plamiła cały pierwszy trymestr, zwiększyli jej progesteron, poza tym ok, jest już w 7 miesiącu.
-
triss wrote:V. To cyrkluj tak, żeby od kolejnego nowego cyklu wystartować z antykami, coby nie tracić miesiąca
Myślisz, że na pewno będę je brała? Pytam, bo teraz przed długim protokołem ich nie miałam.3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:No to ja już też po wizycie - dostałam drugie skierowanie do szpitala - najprawdopodobniej puste jajo płodowe. Kazał mi iść jutro. Niestety, ale poczekam do czwartku, najwyżej w piątek pójdę... Pęcherzyk ma 7x10,3 mm, ale nie ma już widocznego pęcherzyka żółtkowego.
-
Libra wrote:Ja zawsze dyplomację stosuję... nie mówię, że chcę, tylko: co Pani dr sądzi o zastosowaniu tego czy tamtego, jakie są doniesienia medyczne i jak one się mają konkretnie do naszego przypadku? wywiązuje się rozmowa i jakoś zawsze stawało na tym co chciałam
To ja tez taka specjalistka jestemLibra, Beata.D lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualnyAsiula86 wrote:Tylko, że Ty na początku miałaś ładne przyrosty, a ja nie... i już jedną @ miałam, w sensie, że raz już żegnałam się z tym zarodkiem
a tu czas drugi raz... i to o wiele boleśniej.
Ja już za bardzo nadziei na cud nie mam
mam nadzieję, że po okresie żałobnym, silniejsza staniesz do walki o Wasz cud... a my będziemy mocno kciuki ściskać, by malutki okruszek nadziei przerodził się w wielkie szczęście :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyś11 wrote:Dziewczyny znowu mam brązowe plamienia. Mgd ma tego dużo Ale jednak. Strach znowu powrócił.
nie wiem od czego to. Do 29 chyba będę leżeć. Ehh.