X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Karolina1111 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    karolina dzięki :) jesteś w rządówce? 5 śnieżynek to blastki?:) bo widzę że pierwszy transfer był chyba w 2dobie?
    Tak jestem w rządowce i mam zamrożonych 5 blastek. A jeden zarodek podany był w drugiej dobie, niestety bez happy endu ;-)

Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina1111 wrote:
    Tak jestem w rządowce i mam zamrożonych 5 blastek. A jeden zarodek podany był w drugiej dobie, niestety bez happy endu ;-)
    Twoj ma problem z nasieniem? Dobrze wnioskuje? Jesli tak to super wynik mrozaczkow :)

• muszynka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka hehehe ale dzidzius sprawił Wam niespodzianke ;)
    Swietna nowina! Czekamy na przepiekne przyrosty <3

Antonelka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

I procedura :(
    II procedura - beta pozytywna !!!

8599s65g50azui9s.png
  • Anuszka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nawet nie wiedziałam co to są zaśniady pierwszy raz słyszę... Poprosiłam wujka Google o poradę i się przeraziłam lepiej mi się żyło w niewiedzy ;)

Agi83, Anatolka, Mimbla, justa1234, triss, Libra lubią tę wiadomość

k0kdanlij48n3q4y.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi83 wrote:
    A tak poza tematem co to za herbata Oxalis? Powinnam wpisać na listę czeskich zakupów?

mają dystrybutorów w Polsce, tak więc niekoniecznie.
    ja akurat bardzo lubię zielonego milk oolonga z Oxalisa, ale można kupić w Polsce dobre herbaty tej i innych firm, tak wiec wiesz, niekoniecznie ;-) po prostu mi się skojarzyło

a przypomniałaś mi właśnie że powinnam się rozejrzeć za kulkami rumowymi
    mam miesiąc na konsumpcję, potem będzie przecież szlaban...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 21:01

Agi83 lubi tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Agi83 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Szlaban jak szlaban... Maż przegryzie rum wypije a Ty zjesz kulkę ;)

Mimbla lubi tę wiadomość

W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca. P.C.
    mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    mają dystrybutorów w Polsce, tak więc niekoniecznie.
    ja akurat bardzo lubię zielonego milk oolonga z Oxalisa, ale można kupić w Polsce dobre herbaty tej i innych firm, tak wiec wiesz, niekoniecznie ;-) po prostu mi się skojarzyło

Te Wasze kulki w roznych odmianach sa w almie - tradycyjne i biale, plus jakies wdycje limitowane. Mnie onie jakos nie zabrdzo smakuja ale jedzac je pomyslam z sympatia o Was :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 21:05

Agi83, Mimbla lubią tę wiadomość

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • Karolina1111 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    Twoj ma problem z nasieniem? Dobrze wnioskuje? Jesli tak to super wynik mrozaczkow :)
    Tak mój ma bardzo mało i słabe nasienie. A ja mam jeden jajowód i brak owulacji z tej "dobrej" strony. Uparł się ten jeden jajnik po prostu ;-)
    Tak blastki są fajne, ale tamten też był niby fajny ale nie zechciał zostać :-)
    A Ty ile masz mrozaków?

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Te Wasze kulki w roznych odmianach sa w almie - tradycyjne i biale, plus jakies wdycje limitowane. Mnie onie jakos nie zabrdzo smakuja ale jedzac je pomyslam z sympatia o Was :-)

ojej edycje limitowane :))) . Jutro jadę do Almy na polowanie.. Piggy zapodałabyś też nazwę swojego sklepu osiedlowego gdzie ponoć też były. Ktoś wie gdzie poza Almą te coolki można kupić?

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Justa dziekuje :-) a Ty na kiedy jestes umowion z corcia na spotkanie?
    Podobno spotkanie 27 listopada :-) :-) <3 <3 no ale to będzie zależało od niej czy sobie zażyczy jeszcze posiedzieć w brzuniu czy raptownie wyskoczyć :-) :-)

Antonelka, shooa, Asiula86, Giussta, iga 79, Agi83, Tosia 1981, gosia81, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwa dwudniowe-mrozone razem dwa trzydniowe- mrozone razem i jedna blaste ;)
    Moja tez byla dobra w drugiej dobie 6A i beta ani drgnela ;)

Karolina1111 lubi tę wiadomość

• Karolina1111 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To które teraz?? :-)
    U mnie niestety tak samo, nic a nic nie ruszyła :-/

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Podobno spotkanie 27 listopada :-) :-) <3 <3 no ale to będzie zależało od niej czy sobie zażyczy jeszcze posiedzieć w brzuniu czy raptownie wyskoczyć :-) :-)

To juz niebawem :-) pieknie - szczesliwego donoszenia brzuszka

justa1234 lubi tę wiadomość

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy mogłaby któraś wkleić zdjęcie opakowania tych kulek? Chciałbym je zakupić i posmakować czym się tak zajadacie. Dziękuję z góry ;)

Mimbla, Giussta, elcia_aa lubią tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    To juz niebawem :-) pieknie - szczesliwego donoszenia brzuszka
    Dziękuję :-) :-* <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina1111 wrote:
    To które teraz?? :-)
    U mnie niestety tak samo, nic a nic nie ruszyła :-/
    Zalezy od endo w srode - tak powiedzial doktorek. Pewnie jak bedzie ladne to blastke a jak bedzie mialo podrosnac to 2-3 dniowe :) ale sroda to bedzie 10 dc dopiero wiec raczej nawet gdyby na drugi dzien doktorek chcial sie umowic na crio to nie slyszalam by w 11 dc robilo sie crio... wiec jesli pozniej niz w 10-11 dc to wiadomo ze endo podrosnie wiec nie wiem o co chodzi :) zobaczymy.

Lipa- jak u Ciebie?

Ja zmykam do lubego- milego wieczoru :)

• Serducho Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elcia_aa wrote:
    Czy spokojnie to się okaże, ale pewnie nie wytrzymam do 6 listopada:) ale widziałam że już 6dpt są dodatnie bety więc coś juz się można dowiedzieć. Mam III stopień endometriozy i 29 lat :)
    To Twoje pierwsze podejscie?
    Nie udawalo sie naturalnie?
    Jak Twoje hormony i AMH ?
    Ja mam 28 lat..dopiero od roku wiem ze mam to paskudztwo :/

endometrioza, 2 operacje
    29 dpt mamy ❤

mhsvupjyytz3xgxj.png
  • szałwia Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Szałwia, to forum ma dużą zaletę. Podział właśnie na dwa kolory. Tu nie chodzi i wyrzucanie kogokolwiek, ale na różowej "przyjaciółce owulacji" zdecydowana większość dziewczyn z tego wątku nie ma bladego pojęcia o betach, zaśniadach i innych przyrostach, bo zdecydowana większość nigdy pozytywnej bety nie widziała... Walczy dopiero o nia. Stare zaciążone wyjadaczki, które byłyby Ci w stanie pomóc na tym etapie są na biezaco na fiolecie - "przyjaciółce brzuszka"... Nikt Cię nigdzie nie wyrzuca, ale tam jest zwyczajnie lepsze miejsce na takie rozkminki, bo tam dziewczyny mają o tym pojęcie... :-) jest też wątek "czerwcówki 2016" i dziewczyny mają podobne rozkminki, bo są na podobnym etapie :-)

&& Szałwia Niedowiarku za czwartkowe usg.

Antonelka - && <3 fasolka sama olała invicta hehe

Mia, super <3
    Myślę, że jednak z dziewczynami po in vitro lepiej się dogadam niż z czerwcówkami, które w większości zaszły, jak się o męża otarły, ale dzięki za rady :)

Agi83, Kava, lipa, sylwiaśta159, magic1, mia6, mysza89, Madzia82 lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:
    Czy mogłaby któraś wkleić zdjęcie opakowania tych kulek? Chciałbym je zakupić i posmakować czym się tak zajadacie. Dziękuję z góry ;)

https://www.spolem.bielsko.pl/18687,casali-draze-rum-kokos-w-czekoladzie.html

Dziewczyny pisały że są też białe no i jakieś edycje limitowane :). Może do Świąt, skoro jestem niezaciążona, coś znajdę...

Społem i Alma je sprzedają w Polsce. A i jeszcze tutaj:

http://www.sklepykrzys.pl/single/289

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 23:00

d51054bc0b.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczaki laski ale przez 2 dni naprodukowałyście ...

Antonelka mega kciuki za przyrost &&&

Inska super wieści u Ciebie :)

Inska lubi tę wiadomość

‹‹ 2226 2227 2228 2229 2230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ