X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Karolina1111 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    karolina dzięki :) jesteś w rządówce? 5 śnieżynek to blastki?:) bo widzę że pierwszy transfer był chyba w 2dobie?
    Tak jestem w rządowce i mam zamrożonych 5 blastek. A jeden zarodek podany był w drugiej dobie, niestety bez happy endu ;-)

Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina1111 wrote:
    Tak jestem w rządowce i mam zamrożonych 5 blastek. A jeden zarodek podany był w drugiej dobie, niestety bez happy endu ;-)
    Twoj ma problem z nasieniem? Dobrze wnioskuje? Jesli tak to super wynik mrozaczkow :)

• muszynka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka hehehe ale dzidzius sprawił Wam niespodzianke ;)
    Swietna nowina! Czekamy na przepiekne przyrosty <3

Antonelka, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość

I procedura :(
    II procedura - beta pozytywna !!!

8599s65g50azui9s.png
  • Anuszka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to nawet nie wiedziałam co to są zaśniady pierwszy raz słyszę... Poprosiłam wujka Google o poradę i się przeraziłam lepiej mi się żyło w niewiedzy ;)

Agi83, Anatolka, Mimbla, justa1234, triss, Libra lubią tę wiadomość

k0kdanlij48n3q4y.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi83 wrote:
    A tak poza tematem co to za herbata Oxalis? Powinnam wpisać na listę czeskich zakupów?

mają dystrybutorów w Polsce, tak więc niekoniecznie.
    ja akurat bardzo lubię zielonego milk oolonga z Oxalisa, ale można kupić w Polsce dobre herbaty tej i innych firm, tak wiec wiesz, niekoniecznie ;-) po prostu mi się skojarzyło

a przypomniałaś mi właśnie że powinnam się rozejrzeć za kulkami rumowymi
    mam miesiąc na konsumpcję, potem będzie przecież szlaban...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 21:01

Agi83 lubi tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Agi83 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Szlaban jak szlaban... Maż przegryzie rum wypije a Ty zjesz kulkę ;)

Mimbla lubi tę wiadomość

W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca. P.C.
    mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
  • Antonelka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    mają dystrybutorów w Polsce, tak więc niekoniecznie.
    ja akurat bardzo lubię zielonego milk oolonga z Oxalisa, ale można kupić w Polsce dobre herbaty tej i innych firm, tak wiec wiesz, niekoniecznie ;-) po prostu mi się skojarzyło

Te Wasze kulki w roznych odmianach sa w almie - tradycyjne i biale, plus jakies wdycje limitowane. Mnie onie jakos nie zabrdzo smakuja ale jedzac je pomyslam z sympatia o Was :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 21:05

Agi83, Mimbla lubią tę wiadomość

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • Karolina1111 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    Twoj ma problem z nasieniem? Dobrze wnioskuje? Jesli tak to super wynik mrozaczkow :)
    Tak mój ma bardzo mało i słabe nasienie. A ja mam jeden jajowód i brak owulacji z tej "dobrej" strony. Uparł się ten jeden jajnik po prostu ;-)
    Tak blastki są fajne, ale tamten też był niby fajny ale nie zechciał zostać :-)
    A Ty ile masz mrozaków?

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Te Wasze kulki w roznych odmianach sa w almie - tradycyjne i biale, plus jakies wdycje limitowane. Mnie onie jakos nie zabrdzo smakuja ale jedzac je pomyslam z sympatia o Was :-)

ojej edycje limitowane :))) . Jutro jadę do Almy na polowanie.. Piggy zapodałabyś też nazwę swojego sklepu osiedlowego gdzie ponoć też były. Ktoś wie gdzie poza Almą te coolki można kupić?

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    Justa dziekuje :-) a Ty na kiedy jestes umowion z corcia na spotkanie?
    Podobno spotkanie 27 listopada :-) :-) <3 <3 no ale to będzie zależało od niej czy sobie zażyczy jeszcze posiedzieć w brzuniu czy raptownie wyskoczyć :-) :-)

Antonelka, shooa, Asiula86, Giussta, iga 79, Agi83, Tosia 1981, gosia81, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwa dwudniowe-mrozone razem dwa trzydniowe- mrozone razem i jedna blaste ;)
    Moja tez byla dobra w drugiej dobie 6A i beta ani drgnela ;)

Karolina1111 lubi tę wiadomość

• Karolina1111 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To które teraz?? :-)
    U mnie niestety tak samo, nic a nic nie ruszyła :-/

• Antonelka Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa1234 wrote:
    Podobno spotkanie 27 listopada :-) :-) <3 <3 no ale to będzie zależało od niej czy sobie zażyczy jeszcze posiedzieć w brzuniu czy raptownie wyskoczyć :-) :-)

To juz niebawem :-) pieknie - szczesliwego donoszenia brzuszka

justa1234 lubi tę wiadomość

7.03.2017 - Nina jest z nami
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy mogłaby któraś wkleić zdjęcie opakowania tych kulek? Chciałbym je zakupić i posmakować czym się tak zajadacie. Dziękuję z góry ;)

Mimbla, Giussta, elcia_aa lubią tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • justa1234 Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonelka wrote:
    To juz niebawem :-) pieknie - szczesliwego donoszenia brzuszka
    Dziękuję :-) :-* <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina1111 wrote:
    To które teraz?? :-)
    U mnie niestety tak samo, nic a nic nie ruszyła :-/
    Zalezy od endo w srode - tak powiedzial doktorek. Pewnie jak bedzie ladne to blastke a jak bedzie mialo podrosnac to 2-3 dniowe :) ale sroda to bedzie 10 dc dopiero wiec raczej nawet gdyby na drugi dzien doktorek chcial sie umowic na crio to nie slyszalam by w 11 dc robilo sie crio... wiec jesli pozniej niz w 10-11 dc to wiadomo ze endo podrosnie wiec nie wiem o co chodzi :) zobaczymy.

Lipa- jak u Ciebie?

Ja zmykam do lubego- milego wieczoru :)

• Serducho Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elcia_aa wrote:
    Czy spokojnie to się okaże, ale pewnie nie wytrzymam do 6 listopada:) ale widziałam że już 6dpt są dodatnie bety więc coś juz się można dowiedzieć. Mam III stopień endometriozy i 29 lat :)
    To Twoje pierwsze podejscie?
    Nie udawalo sie naturalnie?
    Jak Twoje hormony i AMH ?
    Ja mam 28 lat..dopiero od roku wiem ze mam to paskudztwo :/

endometrioza, 2 operacje
    29 dpt mamy ❤

mhsvupjyytz3xgxj.png
  • szałwia Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Szałwia, to forum ma dużą zaletę. Podział właśnie na dwa kolory. Tu nie chodzi i wyrzucanie kogokolwiek, ale na różowej "przyjaciółce owulacji" zdecydowana większość dziewczyn z tego wątku nie ma bladego pojęcia o betach, zaśniadach i innych przyrostach, bo zdecydowana większość nigdy pozytywnej bety nie widziała... Walczy dopiero o nia. Stare zaciążone wyjadaczki, które byłyby Ci w stanie pomóc na tym etapie są na biezaco na fiolecie - "przyjaciółce brzuszka"... Nikt Cię nigdzie nie wyrzuca, ale tam jest zwyczajnie lepsze miejsce na takie rozkminki, bo tam dziewczyny mają o tym pojęcie... :-) jest też wątek "czerwcówki 2016" i dziewczyny mają podobne rozkminki, bo są na podobnym etapie :-)

&& Szałwia Niedowiarku za czwartkowe usg.

Antonelka - && <3 fasolka sama olała invicta hehe

Mia, super <3
    Myślę, że jednak z dziewczynami po in vitro lepiej się dogadam niż z czerwcówkami, które w większości zaszły, jak się o męża otarły, ale dzięki za rady :)

Agi83, Kava, lipa, sylwiaśta159, magic1, mia6, mysza89, Madzia82 lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia wrote:
    Czy mogłaby któraś wkleić zdjęcie opakowania tych kulek? Chciałbym je zakupić i posmakować czym się tak zajadacie. Dziękuję z góry ;)

https://www.spolem.bielsko.pl/18687,casali-draze-rum-kokos-w-czekoladzie.html

Dziewczyny pisały że są też białe no i jakieś edycje limitowane :). Może do Świąt, skoro jestem niezaciążona, coś znajdę...

Społem i Alma je sprzedają w Polsce. A i jeszcze tutaj:

http://www.sklepykrzys.pl/single/289

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 23:00

d51054bc0b.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurczaki laski ale przez 2 dni naprodukowałyście ...

Antonelka mega kciuki za przyrost &&&

Inska super wieści u Ciebie :)

Inska lubi tę wiadomość

‹‹ 2226 2227 2228 2229 2230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ