IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwiaśta159 wrote:karolina dzięki
jesteś w rządówce? 5 śnieżynek to blastki?
bo widzę że pierwszy transfer był chyba w 2dobie?
Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016 -
nick nieaktualny
-
Agi83 wrote:A tak poza tematem co to za herbata Oxalis? Powinnam wpisać na listę czeskich zakupów?
mają dystrybutorów w Polsce, tak więc niekoniecznie.
ja akurat bardzo lubię zielonego milk oolonga z Oxalisa, ale można kupić w Polsce dobre herbaty tej i innych firm, tak wiec wiesz, niekonieczniepo prostu mi się skojarzyło
a przypomniałaś mi właśnie że powinnam się rozejrzeć za kulkami rumowymi
mam miesiąc na konsumpcję, potem będzie przecież szlaban...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 21:01
Agi83 lubi tę wiadomość
-
Mimbla wrote:a przypomniałaś mi właśnie że powinnam się rozejrzeć za kulkami rumowymi
mam miesiąc na konsumpcję, potem będzie przecież szlaban...Mimbla lubi tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Mimbla wrote:mają dystrybutorów w Polsce, tak więc niekoniecznie.
ja akurat bardzo lubię zielonego milk oolonga z Oxalisa, ale można kupić w Polsce dobre herbaty tej i innych firm, tak wiec wiesz, niekonieczniepo prostu mi się skojarzyło
a przypomniałaś mi właśnie że powinnam się rozejrzeć za kulkami rumowymi
mam miesiąc na konsumpcję, potem będzie przecież szlaban...
Te Wasze kulki w roznych odmianach sa w almie - tradycyjne i biale, plus jakies wdycje limitowane. Mnie onie jakos nie zabrdzo smakuja ale jedzac je pomyslam z sympatia o Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 21:05
Agi83, Mimbla lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
sylwiaśta159 wrote:Twoj ma problem z nasieniem? Dobrze wnioskuje? Jesli tak to super wynik mrozaczkow
Tak blastki są fajne, ale tamten też był niby fajny ale nie zechciał zostać
A Ty ile masz mrozaków?Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016 -
Antonelka wrote:Te Wasze kulki w roznych odmianach sa w almie - tradycyjne i biale, plus jakies wdycje limitowane. Mnie onie jakos nie zabrdzo smakuja ale jedzac je pomyslam z sympatia o Was
ojej edycje limitowane)) . Jutro jadę do Almy na polowanie.. Piggy zapodałabyś też nazwę swojego sklepu osiedlowego gdzie ponoć też były. Ktoś wie gdzie poza Almą te coolki można kupić?
-
Antonelka wrote:Justa dziekuje
a Ty na kiedy jestes umowion z corcia na spotkanie?
no ale to będzie zależało od niej czy sobie zażyczy jeszcze posiedzieć w brzuniu czy raptownie wyskoczyć
Antonelka, shooa, Asiula86, Giussta, iga 79, Agi83, Tosia 1981, gosia81, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
justa1234 wrote:Podobno spotkanie 27 listopada
no ale to będzie zależało od niej czy sobie zażyczy jeszcze posiedzieć w brzuniu czy raptownie wyskoczyć
To juz niebawempieknie - szczesliwego donoszenia brzuszka
justa1234 lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
nick nieaktualnyKarolina1111 wrote:To które teraz??
U mnie niestety tak samo, nic a nic nie ruszyłaale sroda to bedzie 10 dc dopiero wiec raczej nawet gdyby na drugi dzien doktorek chcial sie umowic na crio to nie slyszalam by w 11 dc robilo sie crio... wiec jesli pozniej niz w 10-11 dc to wiadomo ze endo podrosnie wiec nie wiem o co chodzi
zobaczymy.
Lipa- jak u Ciebie?
Ja zmykam do lubego- milego wieczoru -
elcia_aa wrote:Czy spokojnie to się okaże, ale pewnie nie wytrzymam do 6 listopada:) ale widziałam że już 6dpt są dodatnie bety więc coś juz się można dowiedzieć. Mam III stopień endometriozy i 29 lat
Nie udawalo sie naturalnie?
Jak Twoje hormony i AMH ?
Ja mam 28 lat..dopiero od roku wiem ze mam to paskudztwo
endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Anatolka wrote:Szałwia, to forum ma dużą zaletę. Podział właśnie na dwa kolory. Tu nie chodzi i wyrzucanie kogokolwiek, ale na różowej "przyjaciółce owulacji" zdecydowana większość dziewczyn z tego wątku nie ma bladego pojęcia o betach, zaśniadach i innych przyrostach, bo zdecydowana większość nigdy pozytywnej bety nie widziała... Walczy dopiero o nia. Stare zaciążone wyjadaczki, które byłyby Ci w stanie pomóc na tym etapie są na biezaco na fiolecie - "przyjaciółce brzuszka"... Nikt Cię nigdzie nie wyrzuca, ale tam jest zwyczajnie lepsze miejsce na takie rozkminki, bo tam dziewczyny mają o tym pojęcie...
jest też wątek "czerwcówki 2016" i dziewczyny mają podobne rozkminki, bo są na podobnym etapie
&& Szałwia Niedowiarku za czwartkowe usg.
Antonelka - &&fasolka sama olała invicta hehe
Mia, superAgi83, Kava, lipa, sylwiaśta159, magic1, mia6, mysza89, Madzia82 lubią tę wiadomość
-
Konwalia wrote:Czy mogłaby któraś wkleić zdjęcie opakowania tych kulek? Chciałbym je zakupić i posmakować czym się tak zajadacie. Dziękuję z góry
https://www.spolem.bielsko.pl/18687,casali-draze-rum-kokos-w-czekoladzie.html
Dziewczyny pisały że są też białe no i jakieś edycje limitowane. Może do Świąt, skoro jestem niezaciążona, coś znajdę...
Społem i Alma je sprzedają w Polsce. A i jeszcze tutaj:
http://www.sklepykrzys.pl/single/289Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2015, 23:00