IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
triss wrote:Hej
Mimbla mi szczerze mówiąc byłoby szkoda czasu na spotkanie z osobą z którą nie wiążesz większych planów na przyszlosc
Piggy napisałam na priv
Mi tez. Oduczylam się tracić czas i nerwy na ludzi, którzy mnie męczą. Jestem zdrowsza dzięki temu
Triss, Ty się dziś pakujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 09:04
lipa, mysza89 lubią tę wiadomość
-
Anatolka tak. Tak sobie myślę że dzis jest dobry dzień na zachodzenie w ciążę
sylwiaśta159, mysza89, Moniaa, Asiula86, lipa, aneczka2015, Karolina1111, Fedra, mia6, renieczka, Piggy, Anatolka, Kava, Agi83, Tosia 1981, pabelka88, gosia81, Beata.D, Libra lubią tę wiadomość
-
Kava wrote:Ja Ci zaraz dam wzgardzać fioletową stroną
Nie wyganiam z różowej, ale...
A tak na marginesie to gratuluje pięknej bety i wypasionego progesteronu!
Hahaha, sorry Kava! Nie potrafię się tam odnaleść jeszcze. Tutaj wiem, że przynależę, że tyyyyyle nas łączy a tam...tyle tematów, że się gubięPolecisz jakiś wątek?
Dzięki. Jutro pójdę zbadać ponownie choć już w innym labie. Wiem, że powinnam zrobić w tym samym miejscu(ukłony w stronę Moni) ale tam gdzie poszłam wczoraj zabuliłam 50e za samą betę i 25e za Progesteron
Madzia! Cudowna wiadomość! Moje gratulacje! Rośnijcie pięknie!
Libra, dzięki za dobre słowo!
Moniaa, Libra lubią tę wiadomość
-
Inska wrote:Hahaha, sorry Kava! Nie potrafię się tam odnaleść jeszcze. Tutaj wiem, że przynależę, że tyyyyyle nas łączy a tam...tyle tematów, że się gubię
Polecisz jakiś wątek?
Dzięki. Jutro pójdę zbadać ponownie choć już w innym labie. Wiem, że powinnam zrobić w tym samym miejscu(ukłony w stronę Moni) ale tam gdzie poszłam wczoraj zabuliłam 50e za samą betę i 25e za Progesteron
Madzia! Cudowna wiadomość! Moje gratulacje! Rośnijcie pięknie!
Libra, dzięki za dobre słowo!i zapraszamy na forum ciężarówki po ivf i iui
Inska, gosia81 lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie wczoraj napisałam pod wykresem moim ze mega swiruje mi okres od ciąży biochemicznej. Nigdy , przenigdy nie plamilam przed @. Teraz kilka dni... Cykle mi się mega wydluzyly... Ten miał 37 dni. ZgrozaGameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Dziś moja wyczekiwana wizyta o 16 ehh tak na nią czekałam a teraz boje się iść bo nie chce usłyszeć ze przenosimy wszystko na styczeń. Tak, tak wiem jestem debilemmaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnydziewczyny... zrobiłam test facelle..... widze cień!
Agi83, Kava, iga 79, mysza89, Kala 1980, triss, Inska, Asiula86, Lonia, Mimi86, Marcia89, krysiak, BISCA, Tosia 1981, lilou, Konwalia, Asienka1184, justa1234, pabelka88, Fedra, Madzia82, gocha04, Anuszka, gosia81, Beata.D, sylvuś, freya, mia6, Libra lubią tę wiadomość
-
Mimi86 wrote:Dziś moja wyczekiwana wizyta o 16 ehh tak na nią czekałam a teraz boje się iść bo nie chce usłyszeć ze przenosimy wszystko na styczeń. Tak, tak wiem jestem debilem
Dziewczyny myśle o zmianie kliniki czy to teraz ma szanse piwodzenia jak program sie kończy ?czy lepiej kwitnąć w invikcie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 11:49
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Sylwia! Super te testy sa bardzo dobre
Ja juz po wizycie dzisiejsza beta = 347,1 przyrost jest ale znikomy, na usg nie widac nic oprócz cienkiego endometrium. Odkladam wszystkie leki I czekam na @. Mam nadzieje ze beta zaczniemy spadac I @ pojawi sie szybko, I ja rowniez szybko zaczne ponowna walkedziekuje za wszystkie kciuki I za Wasze optymistyczne nastawienie
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Agi83 wrote:Sylwia! Super te testy sa bardzo dobre
Ja juz po wizycie dzisiejsza beta = 347,1 przyrost jest ale znikomy, na usg nie widac nic oprócz cienkiego endometrium. Odkladam wszystkie leki I czekam na @. Mam nadzieje ze beta zaczniemy spadac I @ pojawi sie szybko, I ja rowniez szybko zaczne ponowna walkedziekuje za wszystkie kciuki I za Wasze optymistyczne nastawienie
oby było tak jak piszesz i obyś szybko mogła wrócić do walki
sulwiaśta159trzymam kciuki ile dni po ??
Agi83 lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Kava wrote:Agi
Było tak blisko. Wrrrrrr!!!!!
Współczuję bardzo, bardzo mocno ale wiem też że jesteś mega silną babką i tak jak pisałam Ci juz wcześniej..
Jedna z Waszych śnieżynek na pewno okaże się zdrowo urodzonym, nie dającym rodzicom w nocy spać bobasem
Najgorsze jest to ze znowu zapomnialam zapytac dr o to co chcialam. Cholera jasna nawet kartka z pytaniaminie pomaga!!!Kava lubi tę wiadomość
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
nick nieaktualny7 dpt trzydniowych zarodków, test z 2 moczu zrobiony z głupoty,
na zdjęciu jej nie widać prawie.... ale moj tez widzi... jade zaraz na bete- oby to nie był sen... Boże, błagam...
nic nie widac na tym zdjeciu...ciulowy aparat mam... w rzeczywistosci z pol metra ja widze
http://naforum.zapodaj.net/746b1d503f6a.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 12:13
roletka, pragnaca dzidziusia, Karolina1111, Agi83, Tosia 1981, mysza89, BISCA, Asiula86, lilou, justa1234, pabelka88, Fedra, Justine, Anuszka, gosia81, freya, Libra lubią tę wiadomość
-
Sylwia ja widzę drugą kreskę
kciuki za piękną betę &&&&&&&&&&&&&&
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agi skrabie trzymaj się ♥ jesteśmy z Tobą, pamiętaj że wspieramy :*
Sylwiaśta, ja też widzę bladzioszke, jeśli 7 dp coś widać to koniecznie idź na betę.
Wiedziałam że się uda, trzymam kciuki za piękne przyrostyAgi83, sylwiaśta159, gosia81 lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość