IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwiaśta159 wrote:Nie wierze... BETA:13,83
) niska ale to 7dpt dopiero, jakby 10dpo
)
Dziewczyny jestescie nieocenione. Bardzo Wam dziekuje, Tobie krysiak,lilou i Neo tez bardzo za to ze zawsze mi kibicowalyscie:*
Nawet jesli beta nie bedzie przyrastac to i tak sie ciesze, bo pierwszy raz cos sie zadzialo!!! Co kolwiek ruszyloTrzymajcie prosze kciuki za mojego sierpniowego groszka/groszki
gratulujęsylwiaśta159 lubi tę wiadomość
Obustronna niedrożność, endometrioza, PCOS, teratozoospermia
01.04.2015 - I IVF punkcja 03.04.2015 transfer 4A06.05.2015 transfer 4BB
18.09.2015 II IVF punkcja 10.11.2015 transfer 2x 4AA 7dpt 161,1 9dpt 610,80 13dpt 4442,00 mIU/ml -
nick nieaktualnyDr kazal powtorzyc w sobote, ale pewnie polece w czwartek, zeby zobaczyc czy i jak przyrasta.
nie wierze, ze ja JESTEM W CIAZY
pabelka88, lilou, BISCA, Justyś11, Junioer, Fedra, Kena1983, Eliz, Inska, Selena, Mimbla, Asiula86, Lonia, Mimi86, Konwalia, justa1234, gosia81, mia6, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Dr kazal powtorzyc w sobote, ale pewnie polece w czwartek, zeby zobaczyc czy i jak przyrasta.
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia!! Gratuluje!! gęba sie cieszy jak sie czyta takie rzeczy!! super!!
Triss, trzymam kciuki, niech sie maluchy rozgoszcza
Agi, strasznie mi przykro,pij to wino ile wlezie, bo nastepnym razem juz nie bedzie wina!! Bedzie piekna beta!!
My mamy dzis wizyte o 18.00, ja juz cala w nerwach i chyba przez to dostalam @, miala przyjsc jutroszkoda, bo lekarz mnie nawet nie zbada, grrrr zawsze pod gorke!! ja pierdziu...
sylwiaśta159, triss, Agi83 lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:Dr kazal powtorzyc w sobote, ale pewnie polece w czwartek, zeby zobaczyc czy i jak przyrasta.
Moje gratulacje ♥ cieszę się razem z Tobą. Teraz dbaj o wassylwiaśta159 lubi tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
sylwiaśta159 wrote:Nie wierze... BETA:13,83
) niska ale to 7dpt dopiero, jakby 10dpo
)
Dziewczyny jestescie nieocenione. Bardzo Wam dziekuje, Tobie krysiak,lilou i Neo tez bardzo za to ze zawsze mi kibicowalyscie:*
Nawet jesli beta nie bedzie przyrastac to i tak sie ciesze, bo pierwszy raz cos sie zadzialo!!! Co kolwiek ruszyloTrzymajcie prosze kciuki za mojego sierpniowego groszka/groszki
SuuuperTrzymam kciuki za piękne przyrosty
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
<3<3 tak mam Was ochotę wyściskać! dziękuję Wam za tyle ciepłych słów, ale ja nadal nie wierzę, może jak zobaczę serduszko
albo chociaż pęcherzyk
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Inska, mysza89, krysiak, Mimbla, Junioer, Mimi86, justa1234, gosia81, myszaaa, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:dziewczyny... zrobiłam test facelle..... widze cień!
gratuluję!
Ps. Będę czekać na info o czwartkowej becie i kciuki trzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 15:43
sylwiaśta159, mysza89, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
shooa wrote:Mimbla, to sie nazywa za mala asertywnosc
A tak serio to mam taka troche 'toksyczna' kolezanke ktorej nigdy niczego nie odmawialam pomimo, ze prawie zawsze robilam cos wbrew sobie, np. " przyjdz do mnie na herbate a ja przy okazji oddam Ci te ksiazki ktore mi pozyczylas". I szlam w deszcz na durna herbate zeby odebrac swoje ksiazki.
Jak sie zorientowalam ze robie ciagle cos wbrew sobie i zaczelam mowic "nie" nasze stosunki nieco sie ochlodzily, ale ja jestem zdrowsza.
Nie mowie ze to taka sama sytuacja jak u Ciebie, tak sobie tylko ogolnie przy wieczorku nieco smece
Ano, totalne zaskoczenie że dzwoni ktoś po takim czasie + nie oszukujmy się, kac trzyma mnie od niedzieli i chyba tylko dzięki temu jej nie wygarnęłam co sądzę o teorii odtruwania się suplementami..... Już teraz zdecydowanie nie piję żadnych %%, koniec szmacenia się, koniec po prostu programuję się na temat ciąża, jem ananasa, mam wszystko inne w du_ie, tej kobiecie muszę wcisnąć kit że biorę Encorton i boję się przeziębienia i tyle. Nie mam siły na wysłuchiwanie andronów o badaniach pierwiastkowych włosa...))
Agi83, Fedra, takasobieja, shooa, mia6, Libra lubią tę wiadomość