IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuszka wrote:shooa o tak jestem już mistrzem w czekaniu
Ja to z myszą sobie mogę rękę podać grrry zawsze coś nieprzyjemnego po drodze wyskoczy... A jak Twoje/Wasze samopoczucie ???
Trzymam kciuki za Ciebie
Shooa , triss ,piggy jak sie czujecie ?
Ja wczoraj powtórzyłam to nieszczęsne badanie chlamydii wynik we wtorek po południu ...
No i mam zły nastrój raz ,że tego transferu żal dwa ,że mąż sobie głupie żarty robi ,że jak wytrzymał ze mną tyle lat to go żadna chlamydia nie ruszy i że ma nadzieje tylko że mu jaj nie urwie :shooa, Anuszka, Walcząca, wombi, OctAngel, ComeToMeBaby, Mimi86, Beata.D lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPolubiłam za to (nie)urwanie jaj
hahahahaha
edit -byłaś na Grabiszyńskiej w końcu czy gdzieś indziej znalazłaś lab? Bo później mi się jeszcze o Weiglu przypomniało, że tam też 24h/7dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 08:27
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
shooa wrote:Polubiłam za to (nie)urwanie jaj
hahahahaha
edit -byłaś na Grabiszyńskiej w końcu czy gdzieś indziej znalazłaś lab? Bo później mi się jeszcze o Weiglu przypomniało, że tam też 24h/7dni.
Dziękuje raz jeszcze za informacjea do urywania jaj ma kilka innych pomysłów jeszcze już nie wiem czy śmiać sie czy płakać ... trzymam kciuki za Was
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
IVA wrote:Ja się boję nawet sikańca zrobić....boję się wyniku.
a z drugiej strony chciałabym wiedzieć już czy będzie coś czy nie.
To czekanie jest okropne.
Ty jutro tez betujesz chyba?Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
lena7 wrote:Ja sie boje tez! i dzis chcialam zrobic..juz szlam...i zawrocilam ;P
Ty jutro tez betujesz chyba?
Tak,tak sie boję jak nigdy.
Dziś jak wyjdę z pracy to wejde do apteki,ale sikańca zrobie chyba jutro rano, z moczu porannego,bo chyba dziś z wieczornego,myślicie ze coś wyjdzie?Justi86 lubi tę wiadomość
-
Anuszka na pewno tym razem będzie wszystko ok. Wszystko. Od początku do końca ♡
Mysza trzymam kciuki za te powtórne badania .
Ja się czuję zupełnie normalnie. Dziś 4dpt, planuje jakoś pod koniec tygodnia / w weekend zrobić sikanca. W poniedziałek nastepny wizyta w klinice z weryfikacja więc chciałabym się jakoś nastawić.
Anuszka, shooa, Inska lubią tę wiadomość
-
IVA wrote:Tak,tak sie boję jak nigdy.
Dziś jak wyjdę z pracy to wejde do apteki,ale sikańca zrobie chyba jutro rano, z moczu porannego,bo chyba dziś z wieczornego,myślicie ze coś wyjdzie?Sówka_83 lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
shooa wrote:Marcia,
nie jest z Tobą źle:) pomyłka przy wpisywaniu PESEL to pikuś
Ja wczoraj wyprałam w pralce kluczyki z pilotem od auta i jeszcze na męża nakrzyczałam, że to jego wina.
Na szczęście przejażdżka testowała pokazała, że im to niestraszne, wszystkie funkcje życiowe auta działają.shooa, OctAngel, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
nick nieaktualnyIVA wrote:Tak,tak sie boję jak nigdy.
Dziś jak wyjdę z pracy to wejde do apteki,ale sikańca zrobie chyba jutro rano, z moczu porannego,bo chyba dziś z wieczornego,myślicie ze coś wyjdzie?
IVA, rob sikanca! Za mna juz trzy sikance, a transfer mialysmy tego samego dnia! Ja dzis bede miec wynik bety....!
Sciskam kciuki za Ciebie! Grudzien to szczesliwy miesiac, tak jak Inska pisala! Uda sie!Inska, gosia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
STORK wrote:Też mam dwie. Za pierwszym i drugim razem miałam po jednej. Nie martw się :-*
Zapominajko dziewczyny pisały ze po punkcji bolikiedy masz wizytę ? wierzę że będzie dobrze i juz niedługo będziecie razem na nudne 9 mies
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
Shoaa, Triss - kciuki mocno za Was trzymam dziewczyny! Odgaiamy czarne myśli, wizualizujemy pięknego sikańca i betę
IVA ja też nie miałam plamień a i wszystkie "objawy" odeszły tak od 6dpt, także to o niczym nie świadczy, że ich nie masz.
Zrób test wtedy, kiedy będziesz gotowa. Ja pamiętam jak na początku liczyłam każdy dzień od transferu, taaaaaak mi się dłużył, a potem tak, jak Ty, bałam się go zrobić, nie wspomnę o becie.
triss, shooa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIVA wrote:Boję się rozczarowania....
Ja tez sie bardzo balam, bo bylam przekonana, ze to poczatek okresu. Przeplakalam cala noc, a dwa dni pozniej zrobilam test, by rozczarowania nie przezywac w okolicy swiat, tylko jak najszbciej.
Ja nadal nie wierze, ze moge byc w ciazy, tak bardzo boje sie cieszyc...Inska, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle sie usmialam z tych jaj
Dla mnie beta to byl zawsze zawal serca. Wiem, ze z sikancami roznie bywa, ale ja tylko raz przed beta go nie zrobilam. Jak wiedzialam jaki jest wynik testu to latwiej czekalo mi sie na bete. Jak raz go nie zrobilam, to myslalam, ze od 8 do 15 bede doslownie chodzic po scianach a jaki byl ryyyk, jak zobaczylam 0... a tak, zawsze sie psychicznie nastawilam i potem nie bylo zle. Ja to w ogole wczesnie zrobilam sikanca- bo uwaga:
7dpt nie blastki 5 dniowej a 3 dniowego zarodka i to z drugiego moczu! wyszla mi ladna, widoczna kreska przy becie 13,82! Takze jakby co polecam zwykle rossmanowskie testy facelle
Co nie znaczy, ze polecam tak wczesnie robienie testow)
Mimi, Kalia trzymam kciuki za dobre wiesci dziewczyny
IVA, nie boj sie, wynik i tak jest juz przesadzony, nic nie zmieniszWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 10:38
triss, Inska, Mimi86 lubią tę wiadomość