IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycześć Dziewczyny:)
No ja po punkcji. Pobrano 18 komórek.
Wróciliśmy do domu.Ale podbrzusze boli coraz mocniej Brzuch wzdęty.
czytam Was i się martwię tą hiperką, ja estradiol odstatni miałam 3800...
Antonelka, Mimi86, Asiula86, Neo84, lena7, gosia81, Fedra, Mimbla, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
zapominajka wrote:cześć Dziewczyny:)
Zapominajka bardzo ładny wynik:) Ja też kończyłam na podobnym poziomie - 3600 i miałam trochę brzuch wzdęty, obolała byłam itd, ale nie było tak źleTeraz pomału wracam do normy. W sumie to chyba nie ma zasady bo raz kończyłam na ok 5000 i nic mi nie było poza bólem jajników przez pierwsze 24h.
A i przy transferze lekarz mówił że jest płyn w brzuchu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2015, 19:37
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
zapominajka wrote:cześć Dziewczyny:)
Zapominajam ale duzooo...zobacz jak skutecznie zastrzyki robilas
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Kalia wrote:Dziewczyny jakie są normalne objawy po punkcji. Może ja wyolbrzymiam sprawę i nic się takiego nie dzieje. Oddaję mocz co chwilę, jak przy normalnej owulce. Jajniki czuję, ale myślę, że to jest normalne, bo są nienaturalnych rozmiarów. Mam gazy (sorki za szczegóły) i bulgotanie w brzuchu i w okolicy właśnie jajników. Czasami mnie coś zakłuje. Jutro przed transferem mam wziąć Ovitrelle, nie wiem czy to nie pogorszy sprawy.
Jeśli to, co Ci dolega to jest hiperka to Ovitrelle pogorszy. Na 100%. Proponuję rano skontaktować się z lekarzem i powiedzieć o objawach. Może wstrzyma Ovitrelle do czasu obejrzenia Cie na usg. Jeśli uzna, że nic Ci nie grozi to podasz sobie i tyle. Ja miałam hiper wywołana samym Ovitrelle. -
Lekarz dopiero w klinice jak przyjadę kazał iść do pielęgniarki na zastrzyk. Zgłoszę moje objawy, lekarz zrobi usg przed i będzie wiadomo. Nie wiem po co ten zastrzyk w dniu transferu. Jak wzięłam Ovitrelle przed punkcją nic mi nie było.
Anatolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBianka4 wrote:Witam sie i ja
Po wczorajszej wizycie dzień i noc przepłakane słabo zareagowałam na stymulację ale może nie mam się co dziwić przy Amh 0.47 są tylko dwie komórki dostała jeszcze leki do środy w max dawce - zobaczymy co dalej los szykuje . Staram sie myśleć że te dwie to te naj naj.
Gratuluje pozytywnych testów i trzymam kciuki za transfery .
Też mam dwie. Za pierwszym i drugim razem miałam po jednej. Nie martw się :-*pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki!!
Milo sie czyta o pozytywnych testach, wszystkim serdecznie gratuluje! To będą piekne Święta
Ja mam dzisiaj gorszy dzien, jajniki coraz bardziej wrazliwe, to 8 dzien stymulacji a ja jak siadam to czuje wszystko w srodku...To chyba normalne, prawda?
Jak Wam minal weekend? Umiecie chociaz na chwile zapomniej o tych wszystkich stymulacjach? Ja sie nie umiem na niczym skupic, dzisiaj dwa razy wpisalam zle swoj pesel przy wypelnianiu umowyJak tak dalej pojdzie, to zapomne jezdzic do pracy
-
nick nieaktualnyMarcia89 wrote:Hej Dziewczynki!!
Milo sie czyta o pozytywnych testach, wszystkim serdecznie gratuluje! To będą piekne Święta
Ja mam dzisiaj gorszy dzien, jajniki coraz bardziej wrazliwe, to 8 dzien stymulacji a ja jak siadam to czuje wszystko w srodku...To chyba normalne, prawda?
Jak Wam minal weekend? Umiecie chociaz na chwile zapomniej o tych wszystkich stymulacjach? Ja sie nie umiem na niczym skupic, dzisiaj dwa razy wpisalam zle swoj pesel przy wypelnianiu umowyJak tak dalej pojdzie, to zapomne jezdzic do pracy
Marcia,
nie jest z Tobą źle:) pomyłka przy wpisywaniu PESEL to pikuś
Ja wczoraj wyprałam w pralce kluczyki z pilotem od auta i jeszcze na męża nakrzyczałam, że to jego wina.
Na szczęście przejażdżka testowała pokazała, że im to niestraszne, wszystkie funkcje życiowe auta działają.
mysza89, lena7, triss, sylwiaśta159, Mimbla, renieczka, OctAngel, ComeToMeBaby, Marcia89, Beata.D, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny