IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
IVA wrote:Boję się rozczarowania....
Dziewczyny jestem z Wami. U mnie dzisiaj zaczął sie 7 dpt. Też nie mam żadnych objawów poza tym, że bolą mnie piersi (niemiłosiernie) i przy ubieraniu choinki jak się nachodziłam to bolał mnie brzusio. Żadnych plamień nic. Też boje sie rozczarowania. jutro skocze na miasto i kupie tego sikańca z rossmana. Jednak nastawienie psychiczne do bety jest wazne a test mniej więcej już określa co i jak.Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny
-
A u mnie dopiero 2dpt i już mam dość czekania
Co ok 2 dni mam kontrolować progesteron (miałam z nim wcześniej problemy) i ciekawe kiedy się złamię i poproszę betę do kompletu
Troszkę się martwię, bo jak była biochemiczna u mnie wcześniej to bolał mnie brzuch i to dość mocno, takie jakby skurcze+pociągnięcia, a teraz oprócz kilku pociągnięć po samym transferze cisza... Kurcze jakby trochę pobolało to bym była spokojniejsza
Wiem że każda ma inaczej ale nie wiem czy to nie jest kwestią indywidualną.
Kciuki za wszystkie oczekująceV.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Czyli sądzicie,że czy zrobie test z porannego moczy czy wieczornego to wyjdzie wynik wiarygodny?
Dziś jest 11 dzień po transferze.
a powiedzcie mi,jak liczycie teraz dzień przypadający na okres?
Podczas brania gonapeptylu miałam krwawienia czy to była miesiączka?Bo teraz nie wiem kiedy jak coś powinnam dostać w grudniu okres;/ -
IVA wrote:Czyli sądzicie,że czy zrobie test z porannego moczy czy wieczornego to wyjdzie wynik wiarygodny?
Dziś jest 11 dzień po transferze.
a powiedzcie mi,jak liczycie teraz dzień przypadający na okres?
Podczas brania gonapeptylu miałam krwawienia czy to była miesiączka?Bo teraz nie wiem kiedy jak coś powinnam dostać w grudniu okres;/
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi lekarz mowil, ze nie ma co liczyc kiedy przyjdzie miesiaczka, bo przeciez przynajmniej w dlugim protokole jest wprowadzanie w stan sztucznej menopauzy, i cykl jest zaburzony. Mowil tez, ze okres sie nie zjawi na pewno do dwoch tyg po transferze. Ale duzo tez pewnie zalezy od lekow. Ja od punkcji do dzis biore tylko Lutinus.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2015, 12:24
-
Justi86 wrote:Mi lekarz mowil, ze nie ma co liczyc kiedy przyjdzie miesiaczka, bo przeciez przynajmniej w dlugim protokole jest wprowadzanie w stan sztucznej menopauzy, i cykl jest zaburzony. Mowil tez, ze okres sie nie zjawi na pewno do dwoch tyg po transferze. Ale duzo tez pewnie zalezy od lekow. Ja od punkcji do dzis biore tylko Lutinus.
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
Justi86 wrote:Mi lekarz mowil, ze nie ma co liczyc kiedy przyjdzie miesiaczka, bo przeciez przynajmniej w dlugim protokole jest wprowadzanie w stan sztucznej menopauzy, i cykl jest zaburzony. Mowil tez, ze okres sie nie zjawi na pewno do dwoch tyg po transferze. Ale duzo tez pewnie zalezy od lekow. Ja od punkcji do dzis biore tylko Lutinus.
Justi racja, organizm jest "wygłupiony" po gonapeptylu. Ja jeszcze dodam od się że wcześniej przy długim protokole z gonapeptylem zaczęłam plamić już od 7dpt, później te plamienia przeszły w krwawienie, więc chyba nie ma żadnej reguły.V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
nick nieaktualnyJa bylam na sprayu wyciszajacym Synarela.
Dzis rano robilam test elektroniczny, wyskoczyl napis "2 tydzien ciazy"
Wynik bety po 15.arlenka, Anuszka, Bianka4, lena7, shooa, aneczka2015, Inska, wombi, Fedra, zapominajka, ComeToMeBaby, Kava, gosia81, Mimi86, justa1234, Beata.D, Tosia 1981, Asiula86, Neo84, sylvuś, Konwalia lubią tę wiadomość
-
mysza89 wrote:Ej takiego pecha to tylko ja moge mieć do ,że do krio przechodze przygotowanie 3 cykle ...
Trzymam kciuki za Ciebie
Shooa , triss ,piggy jak sie czujecie ?
Ja wczoraj powtórzyłam to nieszczęsne badanie chlamydii wynik we wtorek po południu ...
No i mam zły nastrój raz ,że tego transferu żal dwa ,że mąż sobie głupie żarty robi ,że jak wytrzymał ze mną tyle lat to go żadna chlamydia nie ruszy i że ma nadzieje tylko że mu jaj nie urwie :2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
nick nieaktualny