IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki ja Wam życzę z okazji Świąt, dużo spokoju, rodzinnej atmosfery, fajnych prezentów. Niech magia Świąt da nam wszystkim siłę i wiarę do dalszej walki, a tym które już wywalczyły swoje szczęście, życzę cierpliwości w znoszeniu trudów ciąży a później cierpliwości w wychowywaniu swoich Cudów.
Dziewczynki ja mam punkcję w niedzielę. Jest 5 dużych pęcherzyków i 3 mniejsze, ale nie dopytałam czy one też nadadzą się do pobrania. 5 to nie jest jakaś zawrotna ilość, ale ważne że w ogóle coś uchodowałam.
Do dziewczyn z Kriobanku mam pytanie, czy dobrze zrozumiałam, że transfer jest zawsze w 6 dobie u nich?arlenka, pragnaca dzidziusia, wombi, triss, sylwiaśta159, Mimi86, Asiula86 lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
choco wrote:Dziewczynki ja Wam życzę z okazji Świąt, dużo spokoju, rodzinnej atmosfery, fajnych prezentów. Niech magia Świąt da nam wszystkim siłę i wiarę do dalszej walki, a tym które już wywalczyły swoje szczęście, życzę cierpliwości w znoszeniu trudów ciąży a później cierpliwości w wychowywaniu swoich Cudów.
Dziewczynki ja mam punkcję w niedzielę. Jest 5 dużych pęcherzyków i 3 mniejsze, ale nie dopytałam czy one też nadadzą się do pobrania. 5 to nie jest jakaś zawrotna ilość, ale ważne że w ogóle coś uchodowałam.
Do dziewczyn z Kriobanku mam pytanie, czy dobrze zrozumiałam, że transfer jest zawsze w 6 dobie u nich?
Kochana Kriobank lubi robić transfery w 5. dobie, czyli jak punkcję masz w niedzielę to transfer prawdopodobnie w piatekWcześniej, w 3. dobie ( nie kojarzę nikogo kto miałby tam w 2. dobie) robią rzadko, raczej wtedy kiedy jest na tym etapie jest bardzo mało zarodków (1-2).
Te 3 pęcherzyki maja jeszcze czas żeby podrosnąćpoza tym mamy ograniczenia w ilości zapładnianych komórek, więc idziemy w jakość a nie ilość!
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
nick nieaktualny
-
Kalia
przykro mi. Ale zrób bete jak mówią dziewczyny.
Arlenka, dzięki za odpowiedź. Właśnie przy wizycie kwalifikacyjnej profesor mówił coś o 5 albo 6 dobie a widzę że cześć z was miała transfer w 2-3 dobie.
Co do ilości pęcherzyków to sobie wydedukowałam że jak będzie więcej to będzie z czego wybrać te 6 najlepszych do zapłodnienia.
Do wczoraj miałam wewnętrzny błogi spokój i dziwiłam się że mój Małż i Mama tak to wszystko przeżywają ale dziś i mnie dopadł stresik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 08:28
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
choco wrote:Kalia
przykro mi. Ale zrób bete jak mówią dziewczyny.
Arlenka, dzięki za odpowiedź. Właśnie przy wizycie kwalifikacyjnej profesor mówił coś o 5 albo 6 dobie a widzę że cześć z was miała transfer w 2-3 dobie.
Co do ilości pęcherzyków to sobie wydedukowałam że jak będzie więcej to będzie z czego wybrać te 6 najlepszych do zapłodnienia.
Do wczoraj miałam wewnętrzny błogi spokój i dziwiłam się że mój Małż i Mama tak to wszystko przeżywają ale dziś i mnie dopadł stresik.
Niby tak, ale zazwyczaj im więcej pęcherzyków tym ich jakość gorsza. Spróbuj się zrelaksować, stres źle wpływa na jajeczkaNie kombinuj za dużo, myśl pozytywnie!
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Dziewczyny, to i ja z rana się dołączę do wszystkich pięknych życzeń świątecznych i dopisze zwyczajne ZDROWYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT oraz wytrwałości w dążeniu do celu.
Ja i Syneczek
P.s. Ogromne kciuki (oferujemy 4) za czekające na testowanie. Wierzycie w Wasze Maluszki, bo nikt inny za Was nie zrobi tego lepiejpoznalas juz plec? Ale czad!
gratuluje
-
nick nieaktualny
-
Zaglądam dziewczyny żeby złożyć wam najlepsze życzenia świąteczne.
Dużo miłości, wytrwałości i oczywiście najważniejsze.... spełnienia tego największego marzenia jakim jest rodzicielstwo :*Anatolka, Asienka1184, arlenka, Mimi86, Neo84, Asiula86, Piggy, renieczka, Agnieszka_A., pragnaca dzidziusia, Julciaa, sylvuś, Bianka4, justa1234, Konwalia, Mimbla, triss lubią tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Anatolka to dla syneczka duuuzo zdrowka życzę żeby rósł wielki i silny bobasek
Kalia beta a nie sikaniecsylwiaśta159, Anatolka lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
No wiec....@ dzis przylazla,ciekawe czy ciasto mi wyjdzie,po drugie jesli to prawda ze co w Wigilie to caly rok....mam nadzieje ze nie bede caly rok @ dostawala,jakas przerwa na 9 m-cy mi sie trafi
A wiec od jutra gonal+menopur,juz sie boje jak diabli!!!Wizyta w Gyncentrum 30.12,podgladanko jajec...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 10:14
wombi lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer-