IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane ja również pragnę złożyć Wam życzenia, Zdrowych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia i oczywiście życzę bezproblemowych ciąż i porodów a całej reszcie tego aby jak najszybciej się udało zajść w tę upragnioną ciążę, a reszta jakoś się ułoży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 20:11
sylwiaśta159, Anuszka, Mimbla, Karolina1111, Agnieszka_A., justa1234, Asiula86, triss, Neo84 lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Zapominajka ja czuje sie ok, żadnych objawow nic wiec nie wiem czy to dobrze czy zle, dzis jestem senna ale to pewnie progesteron, ja jutro jade na krew zbadac ta krzepliwosc ale bete robie w poniedzialek przynajmniej bedzie wynik na 100% pewny.
a ty jak?Mimbla lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
No i dzisiaj trochę smuto się zrobiło na wątku... tak na poprawę humoru dla was wszystkich
Pomimo trudności, problemów itp. niech te święta będą choć trochę radosne dla was a na przyszły rok życzę wam wytrwałości w walce i spełnienia najpiękniejszych marzeń :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 20:05
Mimbla, Mimi86, sylwiaśta159, Agnieszka_A., Ania1986, Evelle, arlenka, justa1234, Asiula86, triss, Neo84, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Życzę Wam Świąt:
Zdrowych - bo to najważniejsze.
Pełnych miłości - bo to sens życia.
Pełnych Wiary - bo pozwala przetrwać trudne chwile.
Pełnych Nadziei - bo wtedy niemożliwe jest możliwe.
Niech mały Jezus zagości w Waszych sercach i ześle swoje błogosławieństwo.Wesołych Świąt Bożego Narodzenia.Mimi86, sylwiaśta159, Ania1986, Bianka4, Anuszka, Asiula86, triss, Neo84, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
-
Ja rowniez dolaczam sie do zyczen...
Zdrowych,spokojnych Swiat wszystkim staraczkom,zafasolkowanym i mamusiom z forum!!Oby przyszly rok byl lepszy!!
Milej nocki !!Anuszka, Mimi86, Agnieszka_A., Asiula86, triss, Neo84, pragnaca dzidziusia lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
Anuszka dzisiaj 7 dzień po transferze może to dobra zapowiedź i krwawienie implantacyjne:)
Ja również życzę Wam wszystkim zdrowych, pogodnych Świąt. Radości spokoju serca i miłości. A nowy rok niech przyniesie nam wszystkim nowe życie pochodzące od Nas a zesłane przez Tego Najwyższego:)
Ja juz się cieszę bo od stycznia zaczynamy:) nasza pani doktor stwierdziła ze u nas jednak nie ma sensu pelna symulacja wiec teraz będziemy starać się na cyklu naturalnym:) tak wiec od lutego zaczynamy. Cieszę się bo dwa miesiące jestesmy do przodu:)
Poza tym chciałam Wam powiedzieć ze mam cudowna Mame która nas wspiera w każdej sekundzie naszej walki i jestem taka waleczna po niej:)
Buziaki dla każdej z Was i każdego Waszego malucha lub maluszki pod sercem lub ma swiecie.
WESOŁYCH ŚWIAT!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 21:07
sylwiaśta159, Anuszka, Asiula86, Mimi86, triss, Neo84, Tyszanka81, pragnaca dzidziusia, gosia81 lubią tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
A ja Wam życzę, żeby każda z Was doczekala się upragnionego cudu. Ciężarówkom życzę spokojnych i bez komplikacji 9-ciu miesięcy.
Wszystkim, które urodziły invitrowe bobaski radości z przyglądania się jak rosną. Wesołych Świąt!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 21:47
triss, Neo84, Tyszanka81, Mimi86, pragnaca dzidziusia, justa1234 lubią tę wiadomość
-
Również przyłączam się do życzeń, przede wszystkim zdrowia i spełnienia marzeń
Tyszanka81, Mimi86, triss, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
Triss, Elicia, Walcza......bardzo mi przykro, ze doswiadczacie tego bolu. Mysle o Was cieplo.....
Gaya, Arlenka, Sylwiasta.....dobre wiesci w pieknym czasie dodaja nam otuchy i odwagi...ze kazda z nas spotka swoje szczescie a Wy dbajcie o siebie.....
Kochane...z okazji swiat wszystkiego dobrego dla Was....dziekuje za ten rok...za Wasze serce, dobre slowa, wsparcie ....razem latwiej jest mierzyc sie codziennoscia walczas o dziecko.
Sciskam mocno.
Buziaki
Mimi86, Karolina1111, sylvuś, arlenka, pragnaca dzidziusia, Neo84, triss, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
To i ja dołączę.. przede wszystkim również dziękuję za wsparcie i miłe słowo, dzięki Wam to wszystko stało się łatwiejsze.
Życzę Wam kochane dużo siły i wytrwałości, choć tego żadnej z Was tu nie brakuje. Spełnienia marzeń dziewczyny!! Zdrowych i spokojnych Świąt.arlenka, pragnaca dzidziusia, Neo84, triss, sylwiaśta159, Julciaa, Mimi86, Agnieszka_A., Mimbla lubią tę wiadomość
Moje dwa szczęścia ❤❤ urodzone 27.07.2016 -
Kava ogromne gratulacje!!!! cudownie jest czytać takie słowa, aż mi łzy popłynęły ze wzruszenia. Wierzę ,że takie cudowne chwile spotkają NAS WSZYSTKIE
Tego Wam Dziewczyny życzę z całego serca, dużo miłości, cierpliwości i wiary że się uda. Bo uda się KAŻDEJ Z NAS !!!
W końcu nie na darmo Sylwia zawołała Mikołaja z groszkami
Cudownych chwil w ten wspaniały świąteczny czas,Boże dziecię się rodzi a za rogiem stoją Anioł z Bogiem - i spełniają marzenia te najtrudniejsze do spełnienia!!!!!arlenka, triss, sylwiaśta159, Mimi86, Agnieszka_A. lubią tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia chciałabym wam życzyć żeby spełniły się wasze największe marzenia, żeby każda z was doświadczyła cudu jakim jest ciąża. Nie poddawajcie się, wierzcie w to że na pewno się uda, że rok 2016 będzie należał właśnie do was.
Radości i uśmiechu każdego dnia, życia bez trosk i problemów. Zdrówka bo jest najważniejsze, miłości, zrozumienia i wytrwałości w walce o potomka.
Pamiętajcie cel jest jeden, BYCIE MAMĄ!
Dziewczyny Wesołych Świąt
arlenka, pragnaca dzidziusia, Neo84, triss, sylwiaśta159, Mimi86, Agnieszka_A., sylvuś, justa1234 lubią tę wiadomość
Z udanego ivf wyszła cudowna dziewczynka urodzona 2 maja 2016 - NadiaMój mały wielki cud, moja wielka miłość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry.
I ja dołączam sie do tych pięknych życzeń...
Wesołych Świa dla przyszłych mam i dla tych które już doświadczyły tego uczucia:)
arlenka, pragnaca dzidziusia, triss, sylwiaśta159, Mimi86, Agnieszka_A., Bianka4, justa1234 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimi86 wrote:Zapominajka ja czuje sie ok, żadnych objawow nic wiec nie wiem czy to dobrze czy zle, dzis jestem senna ale to pewnie progesteron, ja jutro jade na krew zbadac ta krzepliwosc ale bete robie w poniedzialek przynajmniej bedzie wynik na 100% pewny.
a ty jak?
No ja myslę o becie w nd.
Czuje się tak sobie, np. dzis mi jest strasznie duszno i takie jakby nudności.
Przy poprzedniej ciąży tej pozamacicznej pamietam że np czyło oki a potem też miałam takie duszności....no nic musze czekać...
nie chce sobie wkręcać niczego alestrach przez cp jest silniejszy ode mnie.
kurka, a kysz.... musze od siebie to odgonić.
Dziś Wigilia, Świeta... -
Dziewczyny, to i ja z rana się dołączę do wszystkich pięknych życzeń świątecznych i dopisze zwyczajne ZDROWYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT oraz wytrwałości w dążeniu do celu.
Ja i Syneczek
P.s. Ogromne kciuki (oferujemy 4) za czekające na testowanie. Wierzycie w Wasze Maluszki, bo nikt inny za Was nie zrobi tego lepiejAsiula86, arlenka, pragnaca dzidziusia, kuciak, Neo84, zapominajka, triss, sylwiaśta159, kassik, Mimi86, iga 79, renieczka, lipa, Karolina1111, Agnieszka_A., sylvuś, Bianka4, Mimbla, gosia81 lubią tę wiadomość