IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja może dodam coś pozytywnego od siebie - beta dziś 246, przyrasta ładnie więc chyba na razie wszystko ok
Anuszka, Piggy, zapominajka, triss, Tosia 1981, pragnaca dzidziusia, sylwiaśta159, Asiula86, Mimbla, Marcia89, renieczka, Konwalia, Kalia, Tyszanka81, Karolina1111, kassik, lipa, Mimi86, ComeToMeBaby, justa1234, gosia81, choco, sylvuś lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Triss, Elcia, Piggy przytulam z całych sił. Kiedyś i Nam się uda zobaczycie:) Nie można tylko się załamywać i poddawać. Daję Wam maksymalnie dwa dni na płacz potem głowa do góry i walczymy dalej!!!!!!!!!!!
arlenka, pragnaca dzidziusia, triss lubią tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualnyElcia, ogromnie, OKROPNIE MI PRZYKRO.... az nie wiem, co wykrztusić z siebie...
Triss, kochana, Ty wiesz... więc uż nic nie mówię...ja miałam krótki z antagonistą i też mam wysokie AMH bez PCOS- 8 dni gonalu 150+ cetrotide 5 dni = 14komórek- 12 dojrzałych. Może inne leki i protokół będzie u Ciebie kluczem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 12:52
triss, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
elcia_aa wrote:Ja chyba dorzuce dzisiaj smuty. Bylam wlasnie na usg. Ciaza obumarla 6t2d jakis krwiak wiekszy i w ogole pecherzyk gdzies zniknął
dostalam tablete na wywolanie okresu, mam nadzieje ze zdarze dojechac do mieszkania za nim mnie zaleje krew. Strasznie mi ciężko, bylo juz tak blisko
(
Elcia nie chcialabym pisac ze wszystko bedzie ok, chociaż z całego serca Ci tego życzę. Ale moze powtorzyć usg. 6t2d to jeszcze wczesnie, moze to pochopna decyzja zeby wywoływac okres...sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
Elcia,triss trzymajcie sie tam jakos...ehhh :'(5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
Dziś 18dpt 3dnioeych robaczków
Dwa pecherzyki na USGWiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 13:27
zapominajka, sylwiaśta159, arlenka, Asiula86, pragnaca dzidziusia, Mimbla, renieczka, Konwalia, Anuszka, Kalia, Tyszanka81, Piggy, Karolina1111, kassik, Julciaa, OctAngel, lipa, Mimi86, Bianka4, justa1234, gosia81, choco, Antonelka, sylvuś, Tosia 1981, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno to i ja coś dodam od siebie...
tak wygląda moje Słoneczko...
Serdunio pukało jak szalone... widziałam rączki, nóżki... niesamowite... Moja Marcelinka lub Marcelek ma już 2cm. Kosmówka wygląda, jakby się przykleiła, jest może jedna mała przestrzeń nie do końca przyklejona, stąd może jeszcze to brązowe brudzenie, bo nie krwawię od 8 dni, a wcześniej krwawienia miały miejsce co dwa dni. Na szczęście mam ostatni tydzień fragminu- połowę dawki i odstawiam. Jestem mieszanką wybuchową, cieszę się jak wariat, ale też okropnie boję. Mój P tak oszalał, że nijak nie mogłam go powstrzymać i jeździ po wszystkich i chwali się swoim dzieckiem...pragnaca dzidziusia, triss, Marcia89, Agi83, renieczka, Gayya, Neo84, Anuszka, Kalia, mysza89, Justi86, Tyszanka81, Piggy, Karolina1111, kassik, Tilka, arlenka, Julciaa, OctAngel, lipa, Mimi86, ComeToMeBaby, Bianka4, justa1234, gosia81, choco, Antonelka, freya, Tosia 1981, Beata.D, mia6 lubią tę wiadomość
-
sylwiaśta159 wrote:no to i ja coś dodam od siebie...
tak wygląda moje Słoneczko...
Serdunio pukało jak szalone... widziałam rączki, nóżki... niesamowite... Moja Marcelinka lub Marcelek ma już 2cm. Kosmówka wygląda, jakby się przykleiła, jest może jedna mała przestrzeń nie do końca przyklejona, stąd może jeszcze to brązowe brudzenie, bo nie krwawię od 8 dni, a wcześniej krwawienia miały miejsce co dwa dni. Na szczęście mam ostatni tydzień fragminu- połowę dawki i odstawiam. Jestem mieszanką wybuchową, cieszę się jak wariat, ale też okropnie boję. Mój P tak oszalał, że nijak nie mogłam go powstrzymać i jeździ po wszystkich i chwali się swoim dzieckiem...
Cudnie! Który to tydzień bo już mi się wszystko kręciSuwaczek by się przydał
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Dziewczynki cudownie:) I oby tylko więcej takich wieści:)
arlenka lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Elcia, bardzo Ci współczuję i rozumiem co czujesz. Trzymaj się dzielnie!!!
Triss, myślę, że dr P ma na Ciebie na pewno dobry pomysł!!!
Piggy, powodzenia u doktorka!
Arlenka, gratulacje! Sylwiaśta, piękne zdjęcie!!! :*
Gaya, gratulacje!arlenka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczyny!
Rzeczywiście to nasze forum jest cudowne, ale czasami tez straszne... Tyle tu skrajnych emocji... Radości i smutków.
Dziewczyny Triss, Elcia, tak bardzo mi przykro... Musicie wierzyć, ze w koncu bedzie dobrze, wiara czyni cuda...
Sylwia, Gayya i reszta szczesliwych przyszłych mamuś serdeczne gratulacje! Zycze Wam spokojnej ciązy!!
Ja dzis dzwonilam do doktora, udało sie zamrozic 2 zarodki, dwoch w ogole nie udało sie zaplodnic, w sumie nie dopytalam dlaczego? 2 niestety przestaly sie roziwjac. Mamy jeszcze 21 zamrozonych, dojrzalych oocytów. Tak strasznie sie ucieszylam! Plakalam z radosci, ze w koncu cos nam sie udało, jednak za chwile zaczelam sie zastanawiac co bedzie jak sie nie uda ich rozmrozic? Ech... jak dobrze sie wygadac, wlasnie Wam, którym nie musze nic tlumaczyc, bo wszystko doskonale rozumiecie.
Dziewczyny! Dziekuje Wam za wsparcie, za to, że nie raz potraficie sprowadzić na ziemie i "dać kopniaka", dziek Wam tak duzo wiem, zawsze moge zapytac i zawsze uzyskam od Was dobrą radę!
Wesołych Świąt! Niech mimo wszystko i dzięki wszystkiemu będą magiczne!!zapominajka, Gayya, sylwiaśta159, Agi83, Anuszka, triss, lipa, Mimi86, ComeToMeBaby, Mimbla, Bianka4, Kalia, gosia81, Antonelka, Beata.D lubią tę wiadomość