IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mimi86 wrote:Ja właśnie nic nie czuje, ani okresowo ani cycki kompletnie nic.
Mimi, każdy organizm jest inny i każda z nas będzie miała inne objawy, więc poczekaj jeszcze troszkę! :*
Bardzo Cię wspieramy tu wszystkie!Mimi86 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Dziękuję dziewczyny, biorę grzecznie leki do poniedziałku nic nie odstawiłam, w poniedziałek będzie 13dpt wiec beta w tym dniu da pewna odpowiedz.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
takasobieja wrote:Dziewczyny a ampułki od menopuru się zmieniły? Ja miałam roztwór w strzykawce i wstrzykiwalam go do ampułki z proszkiem i potem w niego wbijalalam igły przez taką gumkę..I pobieralam jednostki
Menopur mam w ampulce z gunka,do tego jest roztwor,ktoremu trzeba ulamac "lepek",naciagnac przez dluga igle,wcisnac przez gumke do proszku w ampulce,wymieszac,wyciagnac do strzykawki,zmienic igle na mniejsza i...wbic5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Witajcie,
Jak żyjecie?
Ja zupełnie nie świątecznie, przeciwnie jak na bombie, na niczym nie mogę się skupić
Mam zrobiony grafik leków, z podziałem na dni i godziny. Łykam tablety, ładuje zastrzyki i odhaczam w grafiku i tak moje święta przebiegają. Smutno, jakoś nie stać nas na radość, dobrze że wymieniamy małe uśmiechy, do tego ta pogoda...Nic nie robie i do niczego się nie dotykam, wszystko ogarnia mąż, jest dzielny ale widzę, że jest u kresu, pewnie dlatego, że oboje mamy świadomość tego, ze to 3 procedura MZ. Więc finito.
Czekamy na poniedzialek na bete, biegne rano do laboratorium.
Wczoraj na sikancu wyszla 2 kreska wyrazna ale bardzo cienka jak niteczka.
Powinna być gruba czyli pewnie znów coś się ruszyło ale nie umie się dalej dźwignąć
Strasznie sie martwię, dlaczego tak jest
Czuje wewnetrznie, że jestem blisko a nie wiem jak mam pomóc kropkowi
Tak bezsilna nigdy sie nie czułam
niepłodność idiopatyczna, niedoczynność tarczycy, 3 procedury MZ bez mrozaczków
-
nick nieaktualny
-
Robiłam porządki w szufladzie z lekami i znalazłam Letrozol. Ależ mnie korci żeby go wziąć (starczy na dwa cykle) i popróbować naturalnie.2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
Cześć Dziewczynki,
wszystkie czekające na betę pamiętajcie dopóki nie ma wyniku dotąd trzeba wierzyćTrzymam kciuki za każdą z Was:)
U mnie @ rozkręciła się na dobre. Zawsze miałam bolesne miesiączki ale to co było dzisiaj w nocy przerosło mnie samą. Mam nadzieje, że mój organizm ładnie się oczyści i nie potrzebna będzie ingerencja lekarza. nadal czuje, że wszystko mam powiększone:(
My wizytę będziemy mieli w okolicach 14-15 Stycznia. Powtórka badań wirusologicznych i od mniej więcej 25 Stycznia zaczynamy:) Tak więc jeszcze miesiąc:)
Ok ja zmykam spać bo całej nocy nie spałam przez tą @.
Buziaczki DziewczynkiInska lubi tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny
-
Julciaa wrote:Witajcie,
Jak żyjecie?
Ja zupełnie nie świątecznie, przeciwnie jak na bombie, na niczym nie mogę się skupić
Mam zrobiony grafik leków, z podziałem na dni i godziny. Łykam tablety, ładuje zastrzyki i odhaczam w grafiku i tak moje święta przebiegają. Smutno, jakoś nie stać nas na radość, dobrze że wymieniamy małe uśmiechy, do tego ta pogoda...Nic nie robie i do niczego się nie dotykam, wszystko ogarnia mąż, jest dzielny ale widzę, że jest u kresu, pewnie dlatego, że oboje mamy świadomość tego, ze to 3 procedura MZ. Więc finito.
Czekamy na poniedzialek na bete, biegne rano do laboratorium.
Wczoraj na sikancu wyszla 2 kreska wyrazna ale bardzo cienka jak niteczka.
Powinna być gruba czyli pewnie znów coś się ruszyło ale nie umie się dalej dźwignąć
Strasznie sie martwię, dlaczego tak jest
Czuje wewnetrznie, że jestem blisko a nie wiem jak mam pomóc kropkowi
Tak bezsilna nigdy sie nie czułam
Jak jest 2 kreseczka to trzeba bardzo wierzyć trzymać kciuki myśleć pozytywnie a ty wypoczywaj nie ważne czy gruba czy cieńka ważne że jest ...
Piggy ja bym ryzykowała
Ja się zdołowałam przez te święta mąż rodzinie chciał powiedziec o leczeniu ze komercyjnie itd troche liczył na pomoc ale jego rodzina ma ważniejsze problemy jego kuzyn itd rolują jego ciotke na kase latają do grecji ,ciotka opłaca wnuczki życie we wrocławiu prawko itd ogólnie wszyscy im pomagaja teraz znów 30 tysiecy bo ma długi mu dają i to nie 1 raz a my zostajemy sami sobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 18:13
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Zapominajka mi się dni pomyliły i myślałam, że wczoraj była niedziela i że już jesteś po becie.. jak wróciliśmy do domu to sprawdzałam czy już masz wynik
Byłaś już dziś w laboratorium? czy czekasz do jutra? :*
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Ja obsikałam drugi test krecha jak malowana dużo ciemniejsza
Nie będę zaśmiecała forum zdjęciami. Jutro pójdę chyba na betę ale zobaczę bo lekarz kazał dopiero we wtorek.
Asiula86, arlenka, Antonelka, mysza89, Marcia89, justa1234, lipa, myszaaa, Inska, choco, zapominajka, Anetts32, Agnieszka_A., gosia81, muszynka, triss, Beata.D lubią tę wiadomość
-
No właśnie wczoraj dodałam post i potem biała strona. Masakra tez stwierdzam, że jestem uzależniona:)
No dzisiaj mój ostatni dzień wolnego. Jutro powrót do pracy po 3 tygodniach wolnego:( Dobrze tak posiedzieć w domku potem tylko ciężko wracaćDwie nieudane IUI
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualnyasia-m-b wrote:Zapominajka mi się dni pomyliły i myślałam, że wczoraj była niedziela i że już jesteś po becie.. jak wróciliśmy do domu to sprawdzałam czy już masz wynik
Byłaś już dziś w laboratorium? czy czekasz do jutra? :*Anuszka, arlenka, justa1234, lipa, Inska, choco, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Trzymamy:)Dwie nieudane IUI
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać.