IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMesy Kochana ale super, że się w końcu odezwałaś myślałam ostatnio o Tobie nie mogę uwierzyć, że to już 25 tydzień, jezu jak to zleciało
Kochana byłam dzisiaj na kolejnej wizycie, dzisiaj był 6 dzień stymulacji i nadal porażka! Nadal tylko 2 pęcherzyki i praktycznie stoją w miejscu, nie chcą rosnąć. Nie wiem co się stało, dlaczego tym razem tak źle reaguję Lekarz powiedział, że jak do środy nic się nie zmieni to kończymy stymulację, bo nie ma sensu wydawać kolejny tysiąc!!!! Nie wiem co o tym wszystkim myśleć
Kochana nie wiem co u Madzi, nic ostatnio nie pisze...
mesy wrote:Nusia spokojnie ! ja na drugą stymulację wydałam o 1000 zł więcej niż na pierwszą i miałam o połowę mniej jajoków a efekt jest taki , że jeden ma w brzuchu 25 tygodni , a dwójeczka innych się mrozi w te upalne dni ....nie liczy się ilość a jakość ! z tego co pamiętam ty nnie masz jednego jajnika ;> jeśli tak to nie zły efekt ...jajka jeszcze podrosną ...miriam miała chyba też dwa jajoki tylko , a zaraz rodzi ! nie denerwuj się , bo po co ci nerwy .....czekaj grzecznie aż jajoki ładnie urosną , pij dużo wody , nie przemęczaj się ..... trzymam za Ciebie mocno kciuki z Patrykiem !
Za was inne też w końcu kiedyś się uda , zobaczycie
Nusia wiesz może co u Madzi ?????Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 21:30
mesy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia wrote:Jezu Karolka to ja chyba nawet nie wiedziałam, może gdzieś kiedyś coś pisała, ale nie doczytałam bo rzadko tu ostatnio bywam. Dzięki za info hehe.
Martusia ogromne gratulacje!!! -
nick nieaktualnyMalinka no u mnie to porażka tym razem, nie wiem jak to się skończy...
Karolka widocznie nie doczytałam tego. Najważniejsze że synek żyje i jest zdrowy. MOja koleżanka też miała taką sytuację jak Madzia i urodziła pod koniec 6 miesiąca i teraz jej dzieciątko jest piekne, zdrowe i nie widać po nim tego że jest wcześniakiem.
Także dużo zdrówka i siły dla Czarusiakaarolaa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej
Nusia mnie kiedyś lekarz powiedział że ilość jajek w danym cyklu stymulacji może być różna w różnych cyklach. O tym mówi wysokość fsh w 2dc, czy będzie duzo jajek czy raczej mało. Jeśli teraz jest mało nie znaczy że w innym cyklu nie będzie więcej. Trzymam oczywiście kciuki by te lenie Twoje się ruszyły
Mesy cieszę się że u Ciebie dobrze i będzie synek:)
Madzia miała już na dniach wychodzić ze szpitala, Czarek zaczął już sam jeść więc wszystko wygląda dobrze.
U mnie też ok, za kilka dni mam ciążę donoszoną więc niedługo możemy rodzić.
Gratuluję pieknych bet i podwójnych kresek!!!
Za oczekujące nieustanne kciuki trzymam
Spero co u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 22:32
Simba, malinka1984, kaarolaa, ivi, mala29_, Fedra, gosia81, mesy, Beata.D lubią tę wiadomość
Jestem mamą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny