IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki tulam mocno Violik i aaana wiem doskonale co teraz czujecie, ja przez 8 lat ludzilam sie z miesiaca na miesiac ze moze sie uda, a przez ostatnie 2 kiedy zaczelismy leczenie nie bylo dnia zebym nie myslala. Tak wiec dwie kolejne nieudane proby traktuje jak najwieksze poraszki w moim zyciu. Zycie nigdy nie bylo dla mnie laskawe, zawsze mialam podgorke ale wiem ze trzeba czasu by sie pozbierac i otszasnac. Jestescie silnymi kobietami ktore tak latwo mimo porazek nie poddaja sie i walcza ostatkami sil o najwiekszy cud swiata jakim jest dziecko. Wieze ze Bog to doceni i zesle wam w krutce dzieciontko .
aaana w sumie u Ciebie jeszcze nic do konca nie jest przesadzone wielokrotnie przekonalam sie ze testy z allegro sa malo dokladne. Za Ciebie nadal bede trzymac kciuki zeby wredna malpa nie przylazla i beta okazala sie wysoka.
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
martusia1986 wrote:Dziewczyny chyba jestem w ciąży !!! Są dwie krechy druga słabsza ale ją widać
I się poryczałam...
Martusia ogromne gratulacje dla Ciebie. Supre wiadomosc oby takich wiafomosci bylo wiecej.
A przy okazji ze zbliza sie Dzien Matki zycze wszystkim mama ktore nosza pociechy w brzuszkach i tym co beda nosic bo wierze ze niedlugo kazdej z was sie uda najserdeczniejsze zyczenia duzo radosci, usmiechu na twarzy i cierpliwosci Niech kazdy dzien bedzie wspanialy i pelen slonca . BEDZIECIE WSPANIALYMI MAMAMI !!!!!!!!!! :*ivi, arlenka, niecierpliwa, Fedra, kaarolaa, Nusia, martusia1986 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Aaana przedewszystki wyzuc testy z allegro juz niejedna wyprowadzily na manowce trzeba bylo sobie zwykly bobotest kupic...
Ja nadal czekam na Twoja bete...
I ja rowniez obecnym i przyszlym mamusia zycze wszystkiego dobregokaarolaa, mala29_, martusia1986 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaarolaa wrote:czekalam na Twoja betke gratulacje...piekny Dzien Matki
dzwonilas juz do Agnieszki?...ja jej dalam znac jak mi wyszla betka pozytywna...
Oj piękny piękny kochana
Tak dzwoniłam ale się ucieszyła i mówiła że beta jest dobra i żeby już nie robić do piątku
kaarolaa, malinka1984, Fedra, ako99 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
podczytuje Was juz chyba od miesiaca, czasem zadam jakies pytanko...i tyle ale od dzis naleze do tego forum. Jestem po wizycie wstepnej w klinice nieplodnosci. Czekam teraz na miesiaczke i zaczynaja mi robic analize hormonow. Mam endometrioze a moj maz nie najlepsze zolnierzyki. Poza tym lekarz dzis powiedzial ze podejzewa PCO po tej calej hormonalnej analizie zaczynamy, prawdopodobnie ICSI 10 lipca mam wizyte aby ustalic dokladnie daty i metode zaplodnienia takze od dzis chetnie do was dolacze jesli mnie przyjmiecie
jestem szczesliwa i bardzo mi ulzylo po tej wizyciekaarolaa, Fedra, Tosia 1981, Libra, ivi, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Martusia wilekie gratulacje, Ana nie poddawaj sie, fasola pewnie w pelni sie jeszcze nie zadomowila i tyle, daj jej chwilke.
Fedra, martusia1986 lubią tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860