IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Martuś ogromne gratulacje!Beta to już formalność.
Aaanano to teraz czekamy na wieści od Ciebie i trzymamy kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 06:31
martusia1986, Fedra lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
martusia1986 wrote:Dziewczyny chyba jestem w ciąży !!! Są dwie krechy druga słabsza ale ją widać
I się poryczałam...
No to Kochana po pierwsze gratulacje a po drugie wszystkiego dobrego z okazji Dnia Mamymala29_ lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:Dziewczyny chyba jestem w ciąży !!! Są dwie krechy druga słabsza ale ją widać
I się poryczałam...
no Martusia! chyba nam wszystkim wisisz szampana bezalkoholowego za to wspieranie
cieszę się bardzo z Tobą. 9dpt to szybko zrobiłaś test. ale Ty chyba mialas blastocyste... ja mialam 3 dniowe zarodki, to ja jeszcze musze tydzien czekac
ale sobie prezent na dzien matki zrobiłaśFedra, martusia1986, kaarolaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyako99 wrote:no Martusia! chyba nam wszystkim wisisz szampana bezalkoholowego za to wspieranie
cieszę się bardzo z Tobą. 9dpt to szybko zrobiłaś test. ale Ty chyba mialas blastocyste... ja mialam 3 dniowe zarodki, to ja jeszcze musze tydzien czekac
ale sobie prezent na dzien matki zrobiłaś
Mogę Wam postawić co tylko chcecie
Tak miałam blastusia
Oj sama sobie się dziwięmalinka1984, ako99, Moniaa, Fedra, Beata.D lubią tę wiadomość
-
martusia1986 wrote:Dziewczyny chyba jestem w ciąży !!! Są dwie krechy druga słabsza ale ją widać
I się poryczałam...
Martusia ogromne gratulacje!! Pięknie się zaczyna, oby tak dalej
Aż się wzruszyłam...Fedra, malinka1984, martusia1986 lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
nick nieaktualnypowiem Wam że wiadomość od Martusi... no włąsnie nie wiem... czy mi poprawila humor czy jeszcze bardziej pogorszyla :S
od 2 dni mam jazdy że sie nie udalo. juz 3x sie poryczałam :S
nie wiem co mam ze soba zrobic, laze z kąta w kąt :S
nie mam koncentracji... nic nie czuję :S
ani brzuch mnie nie boli, ani cycki ani wogole nic nie czuje :S
dziś 4dpt. -
ako99 wrote:powiem Wam że wiadomość od Martusi... no włąsnie nie wiem... czy mi poprawila humor czy jeszcze bardziej pogorszyla :S
od 2 dni mam jazdy że sie nie udalo. juz 3x sie poryczałam :S
nie wiem co mam ze soba zrobic, laze z kąta w kąt :S
nie mam koncentracji... nic nie czuję :S
ani brzuch mnie nie boli, ani cycki ani wogole nic nie czuje :S
dziś 4dpt.
Ako Kochana jeszcze zdecydowanie za wcześnie aby cokolwiek przesądzać. Ja też się czuję w zasadzie normalnie, a te bolące cycki to wg mnie reakcja na lutinus. Popatrz na wcześniejsze wypowiedzi Martusi - ciągle marudziła że się nie udało a jaki efekt?
Zdystansuj się proszę do "objawów" lub ich braku, bo tu przecież nic nie jest jednoznaczne.
Spotkaj się z kimś, obejrzyj fajny film, poczytaj ciekawą książkę! Postaraj się choć na chwilę oderwać myśli
Ja cały czas trzymam mocno kciuki za Ciebie i całą resztęmalinka1984, ako99, Fedra, ivi, Libra, martusia1986 lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
nick nieaktualnyarlenka wrote:Ako Kochana jeszcze zdecydowanie za wcześnie aby cokolwiek przesądzać. Ja też się czuję w zasadzie normalnie, a te bolące cycki to wg mnie reakcja na lutinus. Popatrz na wcześniejsze wypowiedzi Martusi - ciągle marudziła że się nie udało a jaki efekt?
Zdystansuj się proszę do "objawów" lub ich braku, bo tu przecież nic nie jest jednoznaczne.
Spotkaj się z kimś, obejrzyj fajny film, poczytaj ciekawą książkę! Postaraj się choć na chwilę oderwać myśli
Ja cały czas trzymam mocno kciuki za Ciebie i całą resztę
smieszne, przy pierwszym ivf tez mnie cycki bolaly :S
a teraz nic... po prostu nic. niby mam troszkę mniejszą dawkę, ale nawet nie są większe (nie zebym chciała mieć więcej niż G)
nie chce łazic po miescie bo mam zwolnienie lekarskie... poogladam jakiś gupawy serial
tez trzymam kciuki za Was Wszystkie!