IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
malinka1984 wrote:Ello.
Jak tam samopoczucie dziewczęta Arlenko, aaana,ako99,martusia,Fedra?
U mnie cosza i spokój a nawet dziś z rana było serduszkowanie, wiadomo bez szaleństw ale milutko
Ja miałam złe sny śniło mi się, że nie dość, że nie jestem w ciąży to popadłam w jakąś depresję i z nikim nie rozmawiałam tylko ciągle spacerowałam i spacerowałam i nastrój od rana jakiś mało fajny
poza tym chyba lekko zaczynam czuć się na @
ako99 lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja wczoraj mialam wzdecia i gazy ale to chyba od jedzenia
Wczoraj przestalam odczuwac brzuch i nawet przy siku juz tak nie kuje...
W nocy nie wstawalam na siku co godzine ale co 3 ale po zjedzeniu salaterki zupy przed chwila oblal mnie zimny pot i zrobilam sie blada maz kazal polozyc sie do lozka...
Piersi znowu zaczely lekko bolec plus tkliwe sutki...
No i dalej sie ze mnie leje po lutinusie...
Aha i tekst mojego meza "ale Ty masz pryszczy"
Rowniez przesylam pozytywne fluidyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 10:18
ako99, Simba, mala29_, Beata.D lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:Dzięki wielkie kochana A już tam nie taka młodziutka 28 w lipcu już..
Tak mamy 3 mrozaki jeszcze i to mnie pociesza gdyby co..
Staram się myśleć optymistycznie...
Martuś, ja w kwietniu skończyłam 40
wierz mi... młodziutka jesteś
i jeszcze Szczęściaro masz mrozaczki!
a ja nie mam mrozaczków a Profesor powiedział że jeśli ta ciąża nam sie nie uda to zanim mi zrobi kolejną stymulację ma zamiar mnie zoperować... więc wiesz...
myśl pozytywnie, skoro ja mogę!Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalinka1984 wrote:Ello.
Jak tam samopoczucie dziewczęta Arlenko, aaana,ako99,martusia,Fedra?
U mnie cisza i spokój a nawet dziś z rana było serduszkowanie, wiadomo bez szaleństw ale milutko
ja super
sklep zamknięty na seruszkowanie skurcze macicy nie są nam potrzebne :S
mam super męża. bardziej się pilnuje niż ja
poza tym mysle pozytywnie, medytuję, jem zdrowo i do tego jem duuuuuużo jajek
jeszcze tydzień do testowania domowego... ale chyba pójdę dopiero na betę w poniedziałek 2 czerwcaFedra lubi tę wiadomość
-
Malinka mnie od wczoraj lekko pobolewa brzuch jak na @
Poza tym bez zmian: średni apetyt, obolałe cycki i zalewanie - wszystko zapewne zasługa lutinusa
Nastrój optymistyczno-niepewny. Choć przyznam się, że coraz częściej muszę odganiać złe myśli.
Martusia nie nakręcaj się, trzeba wierzyć! i z tym byciem "nie taką młodą" w wieku 28 lat to tu uważaj!! Kilka z nas może się pogniewać!!
Aaana zapomnij szybko o złych snach i postaraj się zająć czymś pozytywnym, piekna pogoda dziśako99, Fedra, aaana, malinka1984, martusia1986 lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Czesc Dziewczyny,
bylam tu ostatni u Was na chwile i teraz wracam, bo wiem, ze dobre wiesci sa zawsze w cenie
10 maja mialam transfer - 2 zarodki. 19 maja wyszla mi blada krecha, 20 wyrazniejsza, 23 bardzo wyrazna, a wczoraj bylam na becie i wynik 713
Mam 36 lat i to bylo nasze pierwsze podejscie do IVF. Teraz mam wielka nadzieje, ze dzieciaki zostana ze mna. Trzymam za wszystkie kciuki - nie traccie nadziei! Musi nam sie udac!ako99, kaarolaa, Fedra, mala29_, Nusia, malinka1984, Spero, Tosia 1981, gosia81, ivi, Libra, agniesia2569, niecierpliwa, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ako99 wrote:Gratulacje Simba! to naprawdę DOBRA WIADOMOŚĆ z samego niedzielnego poranka
podrzuć jeszcze info czy miałaś 3 czy 5 dniowe zarpdki/blastocysty podane
Punkcje mialam w srode, a transfer w sobote - pani biolog powiedziala ze to sa zarodki 8-komorkowe.ako99, Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba serdecznie gratuluje od razu dzien jest pozytyniejszy
Ale nie mysl sobie ze Ci odpuscimy pisz wszystko czy i jakie mialas odczucia po transferze no i jak czujesz sie teraz?Simba lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Simba moje ogromne gratulacje. Pierwsza wspaniala wiadkmosc teraz to posypia sie nam fasolinki tylko czekac jak pokolei kazda z was bedzie informowac o 2 kretskach. Swietna wiadomosc
Simba, Fedra, Beata.D lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Simba - ale super wieści, potrzeba nam tu było takiej pozytywnej iskierki w tym naszym obecnym czasie oczekiwania.
Czyli bylas dokładnie tydzień przede mna, tez w srode miałam punkcje i w sobote transfer, wiec może jutro już cos będzie widać na tescie jeśli cos jest na rzeczy... Choc z drugiej strony z tego co piszesz mialas podane 2, wiec jeśli to bliźniaki to i hcg wyższe
Ale to radosna nowina! Oby tylko takie były u nas
Simba, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba gratulacje! Cudowne wieści mi trzeba trochę teraz optymizmu bo trochę nie za ciekawie u mnie:
byłam wczoraj na 1 podglądanku i niestety porażka!! Póki co mam tylko 2 pęcherzyki, lekarz był przerażony!! Przejął mnie sam szef kliniki, zmienili mi leki i jadę znowu jutro. Masakra, nie wiem czemu tak słabo zareagowałam na leki, poprzednio też miałam gonal i jak na moje tak niskie amh wynik był niezły...lekarz się obawia, że to przez tą obniżającą się właśnie rezerwę jajnikową...nie wiem co o tym mysleć, wydane tyle kasy a tylko 2 pęcherzyki!!! Nie wiecie czy jeszxze są w stanie się ruszyć, coś więcej pokazać????? strasznie się martwię!!lena77 lubi tę wiadomość
-
Nusia a który to dzień stymulacji? Na jakiej dawce byłaś? Czytałam już nie raz jak dziewczyny opisywały, że z dnia na dzień potrafiło się sporo zmienić.
Fedra lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.