IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Jej to faktycznie dlugo to trwa, ja myslalam, ze w max 48 h od stadium blastocysty sie zagniezdza, czyli max 7 dni po punkcji, a tu jednak nie do konca.
Wiec jak zrobie sikacza 12 dni po punkcji i 9 po transferze to wcale nic nie musi jeszcze wyjsc, tym bardziej ze mam allegrowe sikacze
-
aaana szczerze w 9dpt to za wcześnie na sikacza.Moja Pani dr powiedziała że BetaHcg jak bardzo będę chciała to dopiero w 10dpt ale nie sikać bo mogę się zdziwić że nic nie pokaże pomimo że np.ciąża będzie i po co się stresować ale zrobisz jak zechcesz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 18:50
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Licze sie z tym, i zdaje sobie sprawe, ze moze nic nie wyjsc, wiec zaryzykuje
z przyrzeczeniem, ze nie bede sie stresowac, jesli nic nie wyjdzie. Mam zapas sikaczy, wiec najwyzej bede testowac od poniedzialku az do bety w srode 
malinka1984, mala29_, martusia1986, Fedra, kaarolaa, Alrauna1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i z takich samych powodów ja zatestuje 12dptkaarolaa wrote:dlugo...dlatego ja czekalam tak jak mi pani doktor powiedziala 11 dpt i dopiero testowalam z przekonaniem, ze nic nie wyjdzie...

ako99, ivi, kaarolaa lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
Dzień dobry dziewczynki

Ja od rana z pytaniami. Jakby się nie udało i podchodzilibyśmy do drugiej procedury to też będzie wymagała miesięcznego wyciszania?
I drugie pytanie, po jakim czasie można zacząć drugą procedurę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 09:55
Katha81 lubi tę wiadomość
-
aaana różne są praktyki w tym temacie ale daje się odpocząc organizmowi, ja spotkałam się z teoriami o 3 cyklach przerwy nawet ale każdy przypadek rozpatrywany jest indywidualnie.
Co do wyboru typu protokołu długi/krótki to też decyzja lekarza po przeanalizowaniu szczególnie ostatniego podejścia..
Katha81 lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
nick nieaktualny
-
aaana wrote:Dzień dobry dziewczynki

Ja od rana z pytaniami. Jakby się nie udało i podchodzilibyśmy do drugiej procedury to też będzie wymagała miesięcznego wyciszania?
I drugie pytanie, po jakim czasie można zacząć drugą procedurę?
czesc dziewczyny,
ja tez bym chetnie takie pytania zadala
-
Tak, tak, czekamy na bete
choć dziś nastrój raczej realistyczny, więc biorę pod uwagę dwie ewentualności w proporcjach 50/50 
Poza tym jak już pisałam w pamiętniku - Wojowniczek jest już z nami cały tydzień

malinka1984, mala29_, gosia81, arlenka, martusia1986, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ello.
Jak tam samopoczucie dziewczęta Arlenko, aaana,ako99,martusia,Fedra?
U mnie cisza i spokój a nawet dziś z rana było serduszkowanie, wiadomo bez szaleństw ale milutko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 09:46
martusia1986, kaarolaa, aaana, Fedra, ako99 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
nick nieaktualnyako99 wrote:Martusia, nie świruj! musi sie nam udać! komu ma sie udać jak nie nam?
przypomnij mi, Ty miałąś jeden zarodek, młodziutka jesteś
a masz jakies mrozaczki?
Dzięki wielkie kochana
A już tam nie taka młodziutka 28 w lipcu już..
Tak mamy 3 mrozaki jeszcze i to mnie pociesza gdyby co..
Staram się myśleć optymistycznie...
-
nick nieaktualnymalinka1984 wrote:Ello.
Jak tam samopoczucie dziewczęta Arlenko, aaana,ako99,martusia,Fedra?
U mnie cosza i spokój a nawet dziś z rana było serduszkowanie, wiadomo bez szaleństw ale milutko
U mnie tak sobie jakaś słaba jestem brak apetytu..Rano wzięłam Lutinusa i jeszcze się położyłam to strasznie źle się czułam jakbym kaca miała..