IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Jej to faktycznie dlugo to trwa, ja myslalam, ze w max 48 h od stadium blastocysty sie zagniezdza, czyli max 7 dni po punkcji, a tu jednak nie do konca.
Wiec jak zrobie sikacza 12 dni po punkcji i 9 po transferze to wcale nic nie musi jeszcze wyjsc, tym bardziej ze mam allegrowe sikacze
-
aaana szczerze w 9dpt to za wcześnie na sikacza.Moja Pani dr powiedziała że BetaHcg jak bardzo będę chciała to dopiero w 10dpt ale nie sikać bo mogę się zdziwić że nic nie pokaże pomimo że np.ciąża będzie i po co się stresować ale zrobisz jak zechcesz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 18:50
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Licze sie z tym, i zdaje sobie sprawe, ze moze nic nie wyjsc, wiec zaryzykuje z przyrzeczeniem, ze nie bede sie stresowac, jesli nic nie wyjdzie. Mam zapas sikaczy, wiec najwyzej bede testowac od poniedzialku az do bety w srode
malinka1984, mala29_, martusia1986, Fedra, kaarolaa, Alrauna1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaarolaa wrote:dlugo...dlatego ja czekalam tak jak mi pani doktor powiedziala 11 dpt i dopiero testowalam z przekonaniem, ze nic nie wyjdzie...
ako99, ivi, kaarolaa lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
Dzień dobry dziewczynki
Ja od rana z pytaniami. Jakby się nie udało i podchodzilibyśmy do drugiej procedury to też będzie wymagała miesięcznego wyciszania?
I drugie pytanie, po jakim czasie można zacząć drugą procedurę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 09:55
Katha81 lubi tę wiadomość
-
aaana różne są praktyki w tym temacie ale daje się odpocząc organizmowi, ja spotkałam się z teoriami o 3 cyklach przerwy nawet ale każdy przypadek rozpatrywany jest indywidualnie.
Co do wyboru typu protokołu długi/krótki to też decyzja lekarza po przeanalizowaniu szczególnie ostatniego podejścia..Katha81 lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
aaana ruznie z tym bywa ja tam przed kazdym transferem bylam wyciszana ale to zslezy od lekarza co zadecyduje. Wsumie podpisuje sie pod slowami malinka1984 czekamy teraz na pozytywna bete
Fedra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
aaana wrote:Dzień dobry dziewczynki
Ja od rana z pytaniami. Jakby się nie udało i podchodzilibyśmy do drugiej procedury to też będzie wymagała miesięcznego wyciszania?
I drugie pytanie, po jakim czasie można zacząć drugą procedurę?
czesc dziewczyny,
ja tez bym chetnie takie pytania zadala -
Tak, tak, czekamy na bete choć dziś nastrój raczej realistyczny, więc biorę pod uwagę dwie ewentualności w proporcjach 50/50
Poza tym jak już pisałam w pamiętniku - Wojowniczek jest już z nami cały tydzień
malinka1984, mala29_, gosia81, arlenka, martusia1986, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ello.
Jak tam samopoczucie dziewczęta Arlenko, aaana,ako99,martusia,Fedra?
U mnie cisza i spokój a nawet dziś z rana było serduszkowanie, wiadomo bez szaleństw ale milutkoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2014, 09:46
martusia1986, kaarolaa, aaana, Fedra, ako99 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
nick nieaktualnyako99 wrote:Martusia, nie świruj! musi sie nam udać! komu ma sie udać jak nie nam?
przypomnij mi, Ty miałąś jeden zarodek, młodziutka jesteś
a masz jakies mrozaczki?
Dzięki wielkie kochana A już tam nie taka młodziutka 28 w lipcu już..
Tak mamy 3 mrozaki jeszcze i to mnie pociesza gdyby co..
Staram się myśleć optymistycznie... -
nick nieaktualnymalinka1984 wrote:Ello.
Jak tam samopoczucie dziewczęta Arlenko, aaana,ako99,martusia,Fedra?
U mnie cosza i spokój a nawet dziś z rana było serduszkowanie, wiadomo bez szaleństw ale milutko
U mnie tak sobie jakaś słaba jestem brak apetytu..Rano wzięłam Lutinusa i jeszcze się położyłam to strasznie źle się czułam jakbym kaca miała..