IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
ja chciałam tylko napisać ze moje pozostałe dwa maluszki przestały się rozwijać więc mrozaczków nie ma...
Ako ja specjalnie prowadze wykres by zobaczyć jak się zachowuje temp w trakcie programu i mi np spadła na drugi dzień po transferze... obecnie czuje tylko dół brzucha i kócie w lewej stronie mniej więcej tam gdzie było podawane Winogronko...
ale samopoczucie mam już jak na @ czyli ból w dole brzucha ból pleców i piersi zrobiły się miękkie obwisłe i prawie nie bolą tak więc ja szykuje się na to ze raczej się nie udało...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra witaj w klubie też dzisiaj dzwoniłaś?
Ja właśnie przed chwilą dostałam telefon, że nasz drugi zarodek nie dotrwał do stadium blastocysty.
Mam nadzieję, że ten którego mam ze sobą poradzi sobie dzielnie i zostanie z nami na zawsze
Tak sobie myślę, że jak Ciebie kłuje też tylko po jednej stronie to może rzeczywiście podano mi zarodeczek po prawej stronie, bo ciągle czuję to miejsce.
A Ty kochana nie nastawiaj się źle, brak objawów to też objaw :* -
wiece co mnie najbardziej przeraża ze z kim bym nie gadała z tej kliniki (chodzi o pacjętki) to albo nie dochodzi do transferu bo nie ma z czego go zrobić albo okazuje się że są tylko dwie komórki z czego i tak na koniec okazuje się że ten drugi przestaje się rozwijać i finito...
jest to strasznie zastanawiające
tak Aaana dzwoniła do mnie embriolog bo ja się nie mogłam dodzwonić do niej bo miała zabiegi...
Aaana a nie pamiętasz w którym miejscu było ukucie?
I ja się nie nastawiam źle poprostu czuje się już jak na @ a swoje ciało znam bardzo dobrze przecież tyle lat je obserwuje jedynie mylące jest to kłocie po lewej stronie a rano to się czułam jakby mi ktoś tam szpilke wbił kłócie było jednostajne takie przeszywające...
No nic i tak trzeba czekać przynajmniej tydzień do sikańca to jakoś to czekanie zniese...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Wiesz, ze mi tez dzis to przeszlo przez mysl, czy to aby na pewno jest przypadek, ze tak sie dzieje...?
Nie czulam zadnego uklucia podczas transferu, ale tez nie moge sobie przypomniec w ktorym dokladnie miejscu pielegniarka trzymala usg, gdybym wiedziala, ze to bedzie mialo znaczenie to bym sie bardziej skupila
Ja na @ czuje sie zawsze dzien przed, wiec jeszcze dla mnie za wczesnie (to dopiero 22 dc), a sikanca zamierzam zrobic w poniedzialek.
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja przedokresowo czułam się już od bodajże piątego dnia po transferze. Też myślałam, ze i tym razem się nie udało. Piersi też odpuściły i wszystko wskazywało na to że moje ciało czeka na@
I wiecie co do tej pory tak się czuję, szczególnie rano. Jajniki też kłują wyedy dgy kaszlę, przeciągam się albo zmieniam nagle pozycję. Staram się uważać i nie robić gwałtownych ruchów ale nie zawsze o tym pamiętam;)
Wyczytałąm gdzieś, że przdokresowe samopoczucie a także kłucie w jajnikach to normalne na początku ciąży. Więc Fedra i AAAna głowy do góry;)
aaana, Fedra, gosia81, mala29_, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też czuję się przed okresowo dziewczyny więc nie wiem nawet po co ten test ale dla formalności go zrobię i pojadę do kliniki zakończyć cykl.. Jajniki to mi tak dają popalić że obłęd
NIe wiem czy wy też tak macie że z Was wypływa po tych tabletach ? -
A moje cycki osiagaja wlasnie niebotyczne rozmiary, jak stoje prosto to juz swoich stop nie widze
Martusia ja po tabletkach to mam masakre, az boje sie wychodzic z domu po tym jak mnie ostatnio zalalo. Teraz jak juz czuje ze nadchodzi fala to biegne do wc, a wkladki wymieniam 1000 razy dziennie, na poczatku to widzialam ze wyplywala ze mnie sama tabletka, a teraz mam fale wodnistego sluzu.
Fedra lubi tę wiadomość
-
Nusia wrote:NO ja też wezmę L4 od punkcji, ale zastanawiam się czy nie wziąć od rodzinnego, bo nie chcę żeby w pracy coś komentowali...u Ciebie wiedzą, że jesteś po in vitro?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 13:06
Fedra lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
Kurcze dziewczyny wy tu piszecie o kłuciach, śluzach i innych historiach a u mnie cisza, w sumie to dopiero 2dpt, biust mały jak był tak jest żadnych zmian nie widzę oprucz tego ze zaparcia minęły, brzuch miękki i humor dopisuje
Fedra lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
Nusia wrote:hehe no tak to jest malinka w pracy u mnie koleżanki w pracy wiedzą, ale nie chcę aby szefostwo wiedziało... a dostałaś na 2 tygodnie zwolnienie??
Dziewczynki mam jeszzce pytanko: czy podczas stymulacji piłyście alkohol?
Podczas stymulki zero alkoholu.Fedra lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
Ja dziś też dzwoniłm do N w sprawie Naszych 3 dodatkowych Wojowników i nadal walczą, mam dzwonić w poniedziałek. Kurrcze waleczne po mamusi
Nusia, Fedra, mala29_, Libra lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
nick nieaktualny
-
Ja od pierwszego dnia tego cyklu tez zero alkoholu, a jak u Was dziewczyny z serduszkowaniem? Bo ja absolutnie zakazalam, ale czy rzeczywiscie slusznie?
Powiedzialam mezowi, ze bedzie sie mogl do mnie zblizyc dopiero gdy bede miala pewnosc, ze kropek jest bezpieczny. To mi powiedzial, ze wtedy to on sie bedzie juz krepowal
ako99, mala29_ lubią tę wiadomość
-
martusia1986 wrote:Ja też czuję się przed okresowo dziewczyny więc nie wiem nawet po co ten test ale dla formalności go zrobię i pojadę do kliniki zakończyć cykl.. Jajniki to mi tak dają popalić że obłęd
NIe wiem czy wy też tak macie że z Was wypływa po tych tabletach ?
a kiedy robisz test?
oj wypływa wypływa już mam tego dość bo czuje się jakbym nie trzymała moczu wkładki nie daja rady więc chodze w podpaskach17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Nusia wrote:hehe no tak to jest malinka w pracy u mnie koleżanki w pracy wiedzą, ale nie chcę aby szefostwo wiedziało... a dostałaś na 2 tygodnie zwolnienie??
Dziewczynki mam jeszzce pytanko: czy podczas stymulacji piłyście alkohol?
ja nie piłam z jednej strony miałam smaka na zimne piwo ale z drugiej strony bałam się jak cholera zeby cos się nie popsuło...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Aaana u nas było od początku zero serduszek z jednej strony ja się nie najlepiej czułama z drugiej mój sam nie chciał bo widział jak to wszystko przechodze i zawsze mówił teraz jajka najważniejsze a On poczeka
mala29_, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:a kiedy robisz test?
oj wypływa wypływa już mam tego dość bo czuje się jakbym nie trzymała moczu wkładki nie daja rady więc chodze w podpaskach
Zaryzykuję i zrobię w poniedziałek 9dpt będzie.. potem w piątek wizyta w klinicekaarolaa lubi tę wiadomość