X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia a ty w 4 dniu ciąży chciałabyś mieć wymioty, uderzenia gorąca i zachciewajki... Kochana jeszcze będzie na to czas. Ja mialam pozamaciczną i tez zero objawów... Popatrz na Karolę u niej nic nie bylo, a Kropek się zadomowil... Nie trać nadzieji i myśl optymistycznie. Nie daj sie zwariować. Dla maluszka teraz potrzebny jest spokój i pozytywne myślenie.!!!!!!

kaarolaa, Fedra, martusia1986, ivi, Tosia 1981, mala29_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny..Troszkę podniosłyście mnie na duchu.. No ja przy swojej pozamacicznej wymiotowałam strasznie :( Ból przeoogromny był :(

Będę myśleć pozytywnie :) A będzie co ma być co jest dla mnie pisane dowiem się niedługo :)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u mnie lekka zmiana planów... miał być transfer w sobotę a będzie jutro. mamy tylko 2 zarodki 5b i 1c i profesor chce jak najszybciej zrobić transfer.
    ja mam zamiar myslęć pozytywnie, chociaż dziś szefowa napisala mi smsa 'ze musimy porozmawiać o moich nieobecnościach' i troszke mi cisnienie skoczylo :S
    ale co tam... do testowania nie wracam do pracy. chcę Kropkom naszym dać szansę na zadomowienie się we mnie na dobre :D

kaarolaa, Fedra, martusia1986, ivi, Tosia 1981, mala29_, Beata.D lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ako wiec mocno trzymam kciuki za jutrzejszy transfer dwojeczki :) bedzie dobrze, maluszki w srodku znajda odpowiednie miejsce i sie wszczepia :) i wyrosna z nich duze bobaski...

ako99, Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ako rowniez trzymam kciuki za jutrzejszy transfer :)

kaarolaa, ako99, mala29_ lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • aaana Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ako powodzenia! trzymam kciuki, a szefowa sie nie przejmuj, juz niedlugo wezmiesz sobie l4 na 9 miesiecy i bedzie sobie mogla dzwonic ;)

kaarolaa, ako99, Fedra lubią tę wiadomość

• arlenka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ako ja również się dołączam do trzymania kciuków!! :)

Fedra, ako99 lubią tę wiadomość

V.2014 I ICSI :( X.2014 II ICSI :( V.2015 III ICSI :(
    XII.2015 IV ICSI transfer 12.12. <3
    gg6415nmbr1yje5o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ako trzymam kciuki za transferek jutrzejszy :)

• ivi Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ako ja też zaciskam:)

Zresztą moję są ciągle zaciśnięte za wszystkie współforumowiczki;)

martusia1986, ako99, Fedra, Beata.D lubią tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje Drogie Nasza Gwiazdeczka jest już z Nami,więcej możecie poczytać w pamiętniku :D
    Ako kciuki moocne i dla wszystkich czekających na dobre wieści moocne kciuki.

martusia1986, mala29_, agniesia2569, gosia81, arlenka, kaarolaa, Fedra, ivi, Katha81 lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki choc teraz zbytnio sie nie udzielam ale czytam was na biezaco i kciuki ciagle mam zacisniete za wszystkie laseczki :)

arlenka, Fedra, ivi lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ako powodzenia Kochana! Trzymam mocno kciuki! Nie przejmuj się niczym, teraz masz myśleć o sobie :) a TY jesteś teraz na L4? nie pytała ta Twoja kierowniczka z jakiego powodu??

Malinko kciukam mocno!!! :)

• sisi Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka właśnie przeczytałam że grozi Ci hiperka, podobno picie dużej ilości wody pomaga. Wyczytałam to na jednym z for o in vitro. Powodzenia i kciuki za Twoją Gwiazdeczkę !!! :)

Fedra lubi tę wiadomość

20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
    19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
    19/02/2021 Anielka 2860
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi ogólnie picie dużej ilości wody oraz lekko strawne posiłki wskazne, a nawet restrykcyjnie nakazane.
    Dzięki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 13:46

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie biegunka dziś dopadła :( I czuję się przez to strasznie fuuj :/

Kamilam8 lubi tę wiadomość

• aaana Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak tak sobie narzekamy, to mnie od trzech dni boli coś po prawej stronie... może jajnik, może nie... ehhh

A co u Spero? Dawno nie pisała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaana mi od wczoraj jajniki dają popalić :/

• Fedra Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaana a po ktorej stronie mialas podawane malenstwo? Bo ja po lewej i to miejsce czuje...
    Mnie zastanawia moj brak apetytu nad czym ubolewam bo lubie jesc...

A u Spero jesli moge za nia napisac na ta chwile wszystko dobrze jak kazda z Nas odczuwa lekki niepokoj przed sadnym dniem ;)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • aaana Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dobrze, że u niej wszystko dobrze :)

A zarodeczek, nie mam pojęcia po której stronie...

Co do apetytu to u mnie raczej się nie zmienił. Różnicę widzę tylko taką, że wcześniej żywiłam się głównie słodyczami, a teraz nie mam na nie najmniejszej ochoty. Tylko nie wiem czy to kwestia psychiczna, że czuję, że powinnam się zdrowo odżywiać, czy zmieniły mi się smaki ;) Choć już nie raz próbowałam je ograniczać i się nie udawało, a teraz mam pełną półkę i niczego nie tknę.

Co więcej, moje ciało zaczyna wracać do normalnych kształtów (poza piersiami ;) ), chyba ciągle schodzi ze mnie woda, którą miałam zatrzymaną przez ten okres brania clo, anty i na koniec zastrzyków. Aż milej spojrzeć w lustro i wcisnąć się w ubiegłoroczne spodnie :)

malinka1984, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    Ako powodzenia Kochana! Trzymam mocno kciuki! Nie przejmuj się niczym, teraz masz myśleć o sobie :) a TY jesteś teraz na L4? nie pytała ta Twoja kierowniczka z jakiego powodu??

na l4 jestem. powiedzialam zze mam komplikacje po zabiegu :(

‹‹ 250 251 252 253 254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ