Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia a ty w 4 dniu ciąży chciałabyś mieć wymioty, uderzenia gorąca i zachciewajki... Kochana jeszcze będzie na to czas. Ja mialam pozamaciczną i tez zero objawów... Popatrz na Karolę u niej nic nie bylo, a Kropek się zadomowil... Nie trać nadzieji i myśl optymistycznie. Nie daj sie zwariować. Dla maluszka teraz potrzebny jest spokój i pozytywne myślenie.!!!!!!

kaarolaa, Fedra, martusia1986, ivi, Tosia 1981, mala29_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny..Troszkę podniosłyście mnie na duchu.. No ja przy swojej pozamacicznej wymiotowałam strasznie :( Ból przeoogromny był :(

Będę myśleć pozytywnie :) A będzie co ma być co jest dla mnie pisane dowiem się niedługo :)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u mnie lekka zmiana planów... miał być transfer w sobotę a będzie jutro. mamy tylko 2 zarodki 5b i 1c i profesor chce jak najszybciej zrobić transfer.
    ja mam zamiar myslęć pozytywnie, chociaż dziś szefowa napisala mi smsa 'ze musimy porozmawiać o moich nieobecnościach' i troszke mi cisnienie skoczylo :S
    ale co tam... do testowania nie wracam do pracy. chcę Kropkom naszym dać szansę na zadomowienie się we mnie na dobre :D

kaarolaa, Fedra, martusia1986, ivi, Tosia 1981, mala29_, Beata.D lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ako wiec mocno trzymam kciuki za jutrzejszy transfer dwojeczki :) bedzie dobrze, maluszki w srodku znajda odpowiednie miejsce i sie wszczepia :) i wyrosna z nich duze bobaski...

ako99, Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ako rowniez trzymam kciuki za jutrzejszy transfer :)

kaarolaa, ako99, mala29_ lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • aaana Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ako powodzenia! trzymam kciuki, a szefowa sie nie przejmuj, juz niedlugo wezmiesz sobie l4 na 9 miesiecy i bedzie sobie mogla dzwonic ;)

kaarolaa, ako99, Fedra lubią tę wiadomość

• arlenka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ako ja również się dołączam do trzymania kciuków!! :)

Fedra, ako99 lubią tę wiadomość

V.2014 I ICSI :( X.2014 II ICSI :( V.2015 III ICSI :(
    XII.2015 IV ICSI transfer 12.12. <3
    gg6415nmbr1yje5o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ako trzymam kciuki za transferek jutrzejszy :)

• ivi Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ako ja też zaciskam:)

Zresztą moję są ciągle zaciśnięte za wszystkie współforumowiczki;)

martusia1986, ako99, Fedra, Beata.D lubią tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje Drogie Nasza Gwiazdeczka jest już z Nami,więcej możecie poczytać w pamiętniku :D
    Ako kciuki moocne i dla wszystkich czekających na dobre wieści moocne kciuki.

martusia1986, mala29_, agniesia2569, gosia81, arlenka, kaarolaa, Fedra, ivi, Katha81 lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki choc teraz zbytnio sie nie udzielam ale czytam was na biezaco i kciuki ciagle mam zacisniete za wszystkie laseczki :)

arlenka, Fedra, ivi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ako powodzenia Kochana! Trzymam mocno kciuki! Nie przejmuj się niczym, teraz masz myśleć o sobie :) a TY jesteś teraz na L4? nie pytała ta Twoja kierowniczka z jakiego powodu??

Malinko kciukam mocno!!! :)

• sisi Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka właśnie przeczytałam że grozi Ci hiperka, podobno picie dużej ilości wody pomaga. Wyczytałam to na jednym z for o in vitro. Powodzenia i kciuki za Twoją Gwiazdeczkę !!! :)

Fedra lubi tę wiadomość

20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
    19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
    19/02/2021 Anielka 2860
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sisi ogólnie picie dużej ilości wody oraz lekko strawne posiłki wskazne, a nawet restrykcyjnie nakazane.
    Dzięki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 13:46

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie biegunka dziś dopadła :( I czuję się przez to strasznie fuuj :/

Kamilam8 lubi tę wiadomość

• aaana Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak tak sobie narzekamy, to mnie od trzech dni boli coś po prawej stronie... może jajnik, może nie... ehhh

A co u Spero? Dawno nie pisała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaana mi od wczoraj jajniki dają popalić :/

• Fedra Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaana a po ktorej stronie mialas podawane malenstwo? Bo ja po lewej i to miejsce czuje...
    Mnie zastanawia moj brak apetytu nad czym ubolewam bo lubie jesc...

A u Spero jesli moge za nia napisac na ta chwile wszystko dobrze jak kazda z Nas odczuwa lekki niepokoj przed sadnym dniem ;)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • aaana Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dobrze, że u niej wszystko dobrze :)

A zarodeczek, nie mam pojęcia po której stronie...

Co do apetytu to u mnie raczej się nie zmienił. Różnicę widzę tylko taką, że wcześniej żywiłam się głównie słodyczami, a teraz nie mam na nie najmniejszej ochoty. Tylko nie wiem czy to kwestia psychiczna, że czuję, że powinnam się zdrowo odżywiać, czy zmieniły mi się smaki ;) Choć już nie raz próbowałam je ograniczać i się nie udawało, a teraz mam pełną półkę i niczego nie tknę.

Co więcej, moje ciało zaczyna wracać do normalnych kształtów (poza piersiami ;) ), chyba ciągle schodzi ze mnie woda, którą miałam zatrzymaną przez ten okres brania clo, anty i na koniec zastrzyków. Aż milej spojrzeć w lustro i wcisnąć się w ubiegłoroczne spodnie :)

malinka1984, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    Ako powodzenia Kochana! Trzymam mocno kciuki! Nie przejmuj się niczym, teraz masz myśleć o sobie :) a TY jesteś teraz na L4? nie pytała ta Twoja kierowniczka z jakiego powodu??

na l4 jestem. powiedzialam zze mam komplikacje po zabiegu :(

‹‹ 250 251 252 253 254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ