IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Martusia a ty w 4 dniu ciąży chciałabyś mieć wymioty, uderzenia gorąca i zachciewajki... Kochana jeszcze będzie na to czas. Ja mialam pozamaciczną i tez zero objawów... Popatrz na Karolę u niej nic nie bylo, a Kropek się zadomowil... Nie trać nadzieji i myśl optymistycznie. Nie daj sie zwariować. Dla maluszka teraz potrzebny jest spokój i pozytywne myślenie.!!!!!!
kaarolaa, Fedra, martusia1986, ivi, Tosia 1981, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno u mnie lekka zmiana planów... miał być transfer w sobotę a będzie jutro. mamy tylko 2 zarodki 5b i 1c i profesor chce jak najszybciej zrobić transfer.
ja mam zamiar myslęć pozytywnie, chociaż dziś szefowa napisala mi smsa 'ze musimy porozmawiać o moich nieobecnościach' i troszke mi cisnienie skoczylo :S
ale co tam... do testowania nie wracam do pracy. chcę Kropkom naszym dać szansę na zadomowienie się we mnie na dobrekaarolaa, Fedra, martusia1986, ivi, Tosia 1981, mala29_, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moje Drogie Nasza Gwiazdeczka jest już z Nami,więcej możecie poczytać w pamiętniku
Ako kciuki moocne i dla wszystkich czekających na dobre wieści moocne kciuki.martusia1986, mala29_, agniesia2569, gosia81, arlenka, kaarolaa, Fedra, ivi, Katha81 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
Malinka właśnie przeczytałam że grozi Ci hiperka, podobno picie dużej ilości wody pomaga. Wyczytałam to na jednym z for o in vitro. Powodzenia i kciuki za Twoją Gwiazdeczkę !!!
Fedra lubi tę wiadomość
20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaana a po ktorej stronie mialas podawane malenstwo? Bo ja po lewej i to miejsce czuje...
Mnie zastanawia moj brak apetytu nad czym ubolewam bo lubie jesc...
A u Spero jesli moge za nia napisac na ta chwile wszystko dobrze jak kazda z Nas odczuwa lekki niepokoj przed sadnym dniem17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
No to dobrze, że u niej wszystko dobrze
A zarodeczek, nie mam pojęcia po której stronie...
Co do apetytu to u mnie raczej się nie zmienił. Różnicę widzę tylko taką, że wcześniej żywiłam się głównie słodyczami, a teraz nie mam na nie najmniejszej ochoty. Tylko nie wiem czy to kwestia psychiczna, że czuję, że powinnam się zdrowo odżywiać, czy zmieniły mi się smaki Choć już nie raz próbowałam je ograniczać i się nie udawało, a teraz mam pełną półkę i niczego nie tknę.
Co więcej, moje ciało zaczyna wracać do normalnych kształtów (poza piersiami ), chyba ciągle schodzi ze mnie woda, którą miałam zatrzymaną przez ten okres brania clo, anty i na koniec zastrzyków. Aż milej spojrzeć w lustro i wcisnąć się w ubiegłoroczne spodnie
malinka1984, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny