X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • aaana Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaa - trzymajcie się dzielnie z Kropuniem, na pewno wszystko będzie dobrze :*

kaarolaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia trzymajcie się na pewno będzie wszystko w porząsiu :*

• sisi Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola trzymam za was kciuki, oby wszystko było dobrze !!!!

20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
    19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
    19/02/2021 Anielka 2860
  • Violik Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropuś rośnie na łobuziaka, już od najmłodszego straszy Mamusię

1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
    2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa masz ladnego lobuza w sobie nie dosc ze taki maly to juz tak rozrabia wierze ze wszystko bedzie dobrze bo i Ty i Kropek macie bardzo duzo sily <3

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje winogronko jest z nami od 13 :) godzinke lerzalam po... okazalo sie ze podali na kleju o ktorym Wam juz kiedys pisalam, nie mowili o tym wczesniej ale wszystkie trzy transfery byly na kleju wiec nie wiem czy to standard w tej klinice czy od czegos innego to zalezy...
    Podano mi malucha klasy 8A, mamy jeszcze dwa 8B i 6C ku zaskoczeniu ten 3 sie ruszyl w piatek bede wiedziec czy cos pojdzie do mrozenia...
    Jestem mega spokojna i mega szczesliwa chyba jeszcze do mnie nie dociera ze zabralam dzisiaj winogronko do domu :D
    Z przyczyn logistycznych beta 2 czerwca ale sikanca i tak zrobie wczesniej ;)

Nieustajaco trzymam kciuki za Was wszystkie i przesylam pozytywne fluidy :D

martusia1986, Tosia 1981, Libra, agniesia2569, mycha28, gosia81, aaana, AGA 30, kaarolaa, Konwalia, niecierpliwa, mala29_, MisiaMisia, ivi, arlenka, Nusia, Simba, Katha81, Beata.D lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra trzymam kciuki za winogronko niech sobie się zadamawia w brzuszku u mamusi :)

Mnie też korci żeby zrobić sikańca na dzień mamy ale za szybko chyba będzie...

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martusia1986 wrote:
    Krew to mi dwa razy pobierali bo była nowa pani była i nie wiedziała że potrzebne dwie próbki..A transfer miałam tak po 11 :)

to widziałam Cię :D
    trzymam kciuki za Twojego dzidziulka, my jak dobrze pójdzie jesteśmy tydzień za Wami :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 20:05

martusia1986, Fedra lubią tę wiadomość

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaa zdrówka życzę !!! Będzie dobrze Kochana, jesteś silna!!

A u mnie laseczki cisza jak makiem zasiał. Lekarka nie dzwoni więc firma farmaceutyczna też chyba milczy ...

Ja wzięłam się za siebie i intensywne ćwiczenia na siłowni, zanim nie rozpoczniemy kolejnej próby ivf ten czas będzie należał do mnie!! Dzisiaj będac u kosmetyczki na depilacji bikini stwierdziłyśmy we dwie jednogłośnie że kobiety to takie masochistki ... żaden facet nie przeżył by tego co my !!!

Kochane mało piszę... bo w zasadzie nic związanego z tematem u mnie się nie dzieje, ale was podczytuje i trzymam usilnie za Was wszystkie MEGA KCIUKASY !!!!!!

kaarolaa, Fedra, martusia1986, niecierpliwa, ivi, arlenka, Beata.D lubią tę wiadomość

• aaana Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ferda - to trzymam teraz kciuki, żeby maly winogronek się zadomowil w Twoim brzuszku.

A co do kleju, to chyba nie standard, bo ja raczej nie miałam, bo lezalam ok.15-20 min. i nikt o kleju nie wspominal... dziewczyny obok, tez tyle samo lezaly. A placilas za to dodatkowo? czy było w refundacji?

No to teraz pełen relaxik :*

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fedra kciuki za winogronko :) niech juz zostanie z mamusia, a moj urwis maly straszy i straszy, ale ogolnie jest ju dobrze...jutro jesli bedzie czysto i badanie wyjdzie ok ide do domciu :)

monia ja cos slyszalam, ze od sierpnia ma chyba ruszyc nowy nabor ale nie jestem pewna...

Fedra, martusia1986, MisiaMisia lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaana nic nie placilam mozliwe ze zwiazane jest to z tym ze oddalam komorki do adopcji bo kolzanka z innej klinki miala powiedziane ze jak oddaje do adopcji to dostaje klej przy transferze... ale sama nie wiem jak to dziala a nie pytalam tych lasek czy oddawal jakies do adopcji...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ako99 wrote:
    to widziałam Cię :D
    trzymam kciuki za Twojego dzidziulka, my jak dobrze pójdzie jesteśmy tydzień za Wami :D

O szkoda że wcześniej się nie zmówiłyśmy byśmy porozmawiały :)

No to będę równie mocno trzymać kciuki za Was :)

ako99 lubi tę wiadomość

• MisiaMisia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarolaa trzymajcie się cieplutko! <3

kaarolaa, Fedra lubią tę wiadomość

MisiaMisia
    rfxgdqk3jsp86isr.png
  • ivi Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia witaj ponownie;) i nie marudź, już przecież zaczęłaś. Kciuki za produkcję ładnych komóreczek zaciścięte

Kaarola nagadaj swojemu maluszkowi, że ma być grzeczny. Tak na serio to dobrze, że jesteś po opieką lekarzy. Będzie dobrze

Ja zaciskam kciuki za wszystkie w potrzebie;)

Nusia, Fedra, kaarolaa lubią tę wiadomość

• zai2014 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaa, fajnie, że jest już lepiej:)
    Fedra, trzymam kciuki za Was :)

Fedra, kaarolaa lubią tę wiadomość

Bliźniaki są z nami :*
  • arlenka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaarola trzymajcie się dzielnie i szybko wracajcie do domku! :)

Ja już też melduję się z moim bąbelkiem :)
    Niestety bez komplikacji się nie obyło, okazało się, że moja wredna macica ma skurcze, co oczywiście nie sprzyja zadomowieniu... Lekarz zasugerował, że dobrze by było zdecydować się w mojej sytuacji na silny lek przeciwskurczowy i dostałam najdroższą kroplówkę w moim życiu - 1100zł (!!!)...
    Trochę mnie zmartwiła moja niechętna do współpracy macica, ale mam nadzieję że teraz się uspokoi.
    Fedra odliczamy razem - też mam testować 31.05. :)

Trzymam kciuki za te kobitki, które już są w komplecie z maluchami i za te, które do nas niedługo dołączą ;)

Fedra, gosia81, Beata.D lubią tę wiadomość

V.2014 I ICSI :( X.2014 II ICSI :( V.2015 III ICSI :(
    XII.2015 IV ICSI transfer 12.12. <3
    gg6415nmbr1yje5o.png
  • agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia zaprosiłam Cię do znajomych, przyjmij mnie, mam pytanie, a nie chce tu pytać :)

Moniaa lubi tę wiadomość

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arlenka mam znajoma co miala ten sam problem co ty...kroplowka 1250 zł niestety 1 proba sie nie udalala, ale za drugim podejsciej dostala kroplowke przed transferem i sie udalo :) podobne taka przypadlosc jest dosc rzadka...trzymam kciuki zeby jednak drugiego razu nie bylo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka a jak TY się dzisiaj czujesz? wychodzisz do domciu? Trzymam kciuki mocno aby z Kropeczką było wszystko dobrze!!

‹‹ 248 249 250 251 252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ