IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNusia, ja dopiero co zaczełam stymulację a już jestem po punkcji... myślę, że Violik ma rację, najbardziej się dłuży cas do testowania... ale tak naprawdę wszysttko łącznie trwa ok. 5 tyg. to przecież moment...
dobrze będzie. ważne by się zrelaksować, myśleć pozytywnie i ...rozkoszować sie czekaniem
za godzinę będę dzwonić jak nasze zarodeczkikaarolaa, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyako99 to trzymam mocno kciuki, aby wszystkie ładnie się zapłodniły i przetrwały ile komórek Ci pobrali??
Violik no ja wiem, że najgorsze czekanie po transferze jest, ale mimo wszystko wolałabym być właśnie na takim etapie, a najlepiej to jakbym już była w ciąży hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia, było 5 kumulusów, neistety 2 puste :S
2 się ładnie zapłodniły, 3ci się leni i czekamy na niego do jutra
slijcie im dobrą energię razem z nami proszę
tak jak ja slę Wam, Waszym stymulacjom, Waszym zarodeczkom i kropeczkom w brzuchachmalinka1984, Nusia, gosia81, kaarolaa, Fedra, Libra, mala29_, ivi, arlenka lubią tę wiadomość
-
martusia1986 wrote:Dla mnie cała stymulacja bardzo szybko minęła i zgodzę się z tym ze jest to pikuś w porównaniu do czekania na testowanie...
U mnie dzis dopiero 3 dzień po transferze...
mam dokładnie to samo, stymulacja to było jak pstrykniecie palcem, nawet nie zdazylam się rozkrecic, a za mna było już 5 zastrzykow, zaraz punkcja, zaraz transfer, a teraz... jedynym dowodem na uciekający czas sa znikające z błyskawicznym tepie leki, a tak to dopiero 3 dni pt, jeszcze 8 do bety...
-
nick nieaktualnyniecierpliwa wrote:Niusia nie marudz bo ja na sama stymulacje musze poczekac do sierpnia minimum wiec ja np chcialabym byc na Twoim etapie;)
a czemu musisz czekać aż do sierpnia???
Martusia ja przy 1 próbie to też myślałam, że zwariuję do czasu testowania przy 2 chodziłam normalnie do pracy, ale mimo wszystko myślałam i odliczałam dni. Ojj nauczy nas to in vitro cierpliwości hehe -
Moje Drogie dzwonili z Novum no to na tę chwilę jeden kompaktuje,jeden chyba nie za bardzo,a 6 powinno dziś do wieczora zacząć kompaktować i oby powalczyły i jutro były w stadium blastocysty. proszę o modlitwę i kciuki moocne bo to najważniejsze 24h przed Nami!
Ja już schizuje...
Ako mega kciuki za Wasze kuleczkiako99, kaarolaa, Fedra, Libra, mala29_, MisiaMisia, ivi, arlenka, Katha81 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyAko trzymam za Ciebie kciuki z całych sił, za Twoje zarodeczki taka piękna pogoda, to mam nadzieję że i ten 3 się ruszy i będzie piękny zarodeczek
Dziewczynki kibicuję każdej z Was równie mocno!!! Tak strasznie bym chciałam aby każdej nam się udało!!!ako99, martusia1986, Fedra, Libra, mala29_, ivi, arlenka, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka1984 wrote:Moje Drogie dzwonili z Novum no to na tę chwilę jeden kompaktuje,jeden chyba nie za bardzo,a 6 powinno dziś do wieczora zacząć kompaktować i oby powalczyły i jutro były w stadium blastocysty. proszę o modlitwę i kciuki moocne bo to najważniejsze 24h przed Nami!
Ja już schizuje...
Ako mega kciuki za Wasze kuleczki
Kochana jestem z Tobą i pomodlę się za Twoje maluszki..Na pewno są bardzo dzielne i przetrwają..ako99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaana wrote:mam dokładnie to samo, stymulacja to było jak pstrykniecie palcem, nawet nie zdazylam się rozkrecic, a za mna było już 5 zastrzykow, zaraz punkcja, zaraz transfer, a teraz... jedynym dowodem na uciekający czas sa znikające z błyskawicznym tepie leki, a tak to dopiero 3 dni pt, jeszcze 8 do bety...
Miejmy nadzieję kochana że opłaci się nam to czekanie... -
nick nieaktualnyczesc kochane...my z Kropkiem w szpitalu jestesmy od wczoraj...tak sie cieszylam, ze na wizycie wszystko dobrze a tu 3 godziny pozniej krwawinie jak na @, teraz sytuacja opanowana i tylko lekko plamie...nie dane mi jest spokojnie cieszyc sie z ciazy...
trzymam za Was mocno kciuki wiem ze niedlugo do mnie dolaczycieMoniaa, mala29_, MisiaMisia lubią tę wiadomość