IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karola u mnie to było tak, że najpierw dostałam skondensowany lek w żyłę, później godzina pod kroplówką, następnie transfer (cały czas z kroplówą) i jeszcze 1,5h po. Kurcze ja nawet nie wiem czy ja tak mam cały czas czy jak...no cóż, chyba rzadkie przypadłości mnie lubią Oby tylko nie namieszały za dużo.
Fajnie, że już wychodzicie:)kaarolaa lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Witajcie.
Dzwoniłam właśnie do N.
Mamy na tę chwilę dwie blastki z czego ta która będzie podana to 4AA, jeszcze dwa dobijają do blastki i reszte czyli 3 będą dalej obserwować
No to ekscytacja sięga zenitu.
Dla Was Moje Drogie ogromne kciukiarlenka, Fedra, ako99, Moniaa, gosia81, agniesia2569, Nusia, martusia1986, Tosia 1981, aaana, Simba, ivi, mala29_, Katha81 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi juz w domku, kleje sie okropnie, wlosy tluste, pozniej sie wykapie bo w szpitalu miałam zakaz...tyle tylko zeby sie podmyc i do lozka...
a pogoda tragedia, okna na szeroko na sali otwarte od poniedzialku, a ja normalnie myslałam, ze sie rozpuszcze...jeszcze mi krew wczoraj nosem poszla, az mnie to zdziwiło, bo normalnie u mnie to rzadkosc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolaa - powiedz Kropuniowi, zeby wiecej takich psikusow mamusi nie robil
Jak samopoczucie dziewczynki?
Ze mnie dzis poplynal wodnisty, bezwonny sluz i bylo go tak duzo, ze zalalo mi wkladke, bielizne i spodnie, jak myslicie co to moze byc? Czy to moze byc przez Lutinus? Dobrze, ze bylam w domu, bo nie wiem co bym zrobila na miescie.
A poza tym ja chyba tez bede niegrzeczna a @ jakby mial przyjsc to bylby we wtorek, dzien przed beta, ale przeciez nie przyjdzie
mala29_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
martusia1986 wrote:Moniaa dziś 4 dzień... No niestety mam silne przeczucie że się nie udało..zero objawów...
nie chciałam polubić tylko zacytować!
Martusia brak objawów to też objaw!! przecież tak jest bardzo często! Myśl pozytywnie, nie ma @ - jest nadzieja Trzymam kciuki!!kaarolaa, Fedra, martusia1986, Tosia 1981, mala29_ lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
nick nieaktualny