IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aaana zazdroszczę że wracasz do formy i zazdroszczę mniejszych kształtów bo ja niestety wyglądam jak w 5tym miesiącu ciaży i nie zapowiada się zeby to szybko zeszło...ehh
Fedra lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
czesc dziewczyny,
ale sie tu u was dzieje kilka dni was nie podczytywalam a tu tyle nowych informacji
za wszystkie trzymam mocno kciuki
ja juz w poniedzialak mam pierwsza wizyte strasznie sie denerwuje...mam nadzieje ze jak najszybciej bede mogla zaczac procedure. Z tych nerwow okresu nie mam (dzis 44 dc) chyba za bardzo to przezywam.
Ale teraz mam pytanko... czy slyszalyscie o przyjmowaniu hormonow do stymulacji w sprayu do nosa? Ja mieszkam za granica i postanowilam zalogowac sie na forum dla staraczek in vitro w Niemczech aby byc bardziej w temacie i przyswoic sobie wiecej slowek dotyczacych in vitro i tu dziewczyny pisza tez o zastrzykac w brzuch ale rowniez o tym ze zaczynaja stymulacje hormonami w sprayu do nosa.
ktos o tym slyszal?
pozdrawiamFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyako99 wrote:sam profesor
Dobra ręka była w takim razie U mnie też profesor robił bo mojej pani doktor nie było ale śmiała się do mnie i uspokajała że profesor ma jeszcze lepszą rękę niż ona Zobaczymy czy się sprawdziako99, malinka1984, Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartusia1986 wrote:Dobra ręka była w takim razie U mnie też profesor robił bo mojej pani doktor nie było ale śmiała się do mnie i uspokajała że profesor ma jeszcze lepszą rękę niż ona Zobaczymy czy się sprawdzi
przy probnym transferze mowil ze latwy transfer bedzie.
dzis sie napocil i powiedzial ze jeden z trudniejszych...
dobrze ze jednak dzis pojechalismy a nie w sobote -
nick nieaktualny
-
Katha81 ja do pierwszej procedury podchodziłam w Anglii. Też miałam do wyboru zastrzyki bądź spray do nosa i po rozmowie z pielęgniarką wybrałam zastrzyki. Chodziło o Buserelin na wyciszenia. Zastrzk robiłam raz dziennie a spray musiałabym trzy i było by to trochę kłopotliwe w pracy
Katha81 lubi tę wiadomość
-
malinka1984 wrote:aaana zazdroszczę że wracasz do formy i zazdroszczę mniejszych kształtów bo ja niestety wyglądam jak w 5tym miesiącu ciaży i nie zapowiada się zeby to szybko zeszło...ehh
Ehh ja tez mam brzuch jak w zaawansowanej ciazy ale widze ze waga mi troche spadla ale to raczej przez brak apetytu...
Musimy sie jakos trzymac
Katha81 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnypociesze Was dziewczyny ja 5 dni po transferze wygladalam strasznie, brzuch napompowany, w swieta nie moglam zalozyc zadnych eleganckich spodni, tylko jakies rozlazle dresy mamy czulam sie jak w 5 miesiacu. nawet znajomi sie pytali czy to nie ciaza...a ja mie wiedzialam co mam odpowiadac....a przeciez wychodowalam tylko 5 pecherzykow i jeszcze nabawilam sie hiperki, krwiaka i torbieli, ktora caly czas siedzi i za cholere nie chce sie wchlonac...
dziewczyny mocno trzymam kciuki zebyscie nie meczyly sie tak jak ja i szybko Wam to przeszło
ako mocne kciuki za maluszka, niech sie wgryzaako99, Fedra, malinka1984, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Powitać wszystkich.
Ja już od 6:00 na nogach,zdążyłam już zawieść L4 do pracy a teraz szybkie zakupy bo w lodówce pustki a później będę leżeć i pachnieć
Dziś samopoczucie lepsze,brzuch miękki i jakaś wewnętrzna radość i tę radość Wam ślę.
Buziaki i kciuki dla Was babeczkiNusia, Fedra, Tosia 1981, agniesia2569, mala29_ lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja też mam zwolnienie od punkcji.
w pracy powiedzialam przy pierwszym IVF, ale moja szefowa zrobila z tego sensację i już się przy kolejnym nie przyznajemy co się ze mną dzieje.
powiedzialam ze mialam zabieg i mam lezec i odpoczywac... coż... sama chciala :S
powiedzcie mi, bo jestem 1dpt. i 4 dzien po punkcji.
kłują mnie jajniki... to chyba normalne, co?
to jeszcze nie 'wgryzanko'? to jesli nastąpi to za parę dni, co?