IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
martusia1986 wrote:A ja się boję żeby mnie choróbsko nie rozłożyło..Bo zmorzyło mnie mierze temp a tu 37..
Groszek się zadomawiaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 16:43
martusia1986, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnydziękuję KOchane za kciuki!
wszystko poszło OK. pobrali 5 kumulusów.
jutro o 11:00 będę wiedzieć czy były dojrzałe i czy się zapłodniły.
jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli to transfer w sobotę.
teraz odpoczywam. trochę mnie ta podróż z Białegostoku do domku wykończyła :Smartusia1986, Fedra, Libra, gosia81, arlenka, ivi, AGA 30, kaarolaa, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I ju wiem transfer jutro o 12.30
A betke bde robic 31 maja ale pewnie znajc moja niecierpliwosc testa walne wczesniej
Ale tu sie bedzie dzialo o przyszlego tygodnia zycze Wszystkim wysokich bet
A Tym co przed szybkiego rozp procedury, dobrego stymulowania, bzpoblmowych punkcji i szczesliwych transferow a potem wysokich betmycha28, Tosia 1981, malinka1984, aaana, Libra, agniesia2569, martusia1986, mala29_, gosia81, niecierpliwa, arlenka, AGA 30, kaarolaa, Konwalia, aisa, Katha81, Beata.D lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej laseczki
No to od nastepnego tygodnia bede chodzila cala w nerwach czekajac na wasze bety Mam nadzieje i za to mocno bede trzymac kciuki zeby kazdej z was sie udalo
kaarola piekny i fotogeniczny ten twoj kropek :*
Fedra, kaarolaa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyViolik wrote:Mam już dosyć tych wsztstkich zastrzyków, konczy mi się wolne miejsce na brzuchu a jeszcze 11 dni kłucia
ja się kłułam przez 4 miesiące, właściwie to prawie 5... pod koniec nawet 4 różne zastrzyki dziennie
dasz radę
dlatego urodziłaś się Kobietą a nie jakimś tam facetemFedra, Violik lubią tę wiadomość
-
aaana ja pewnie jutro się dowiem kiedy mam testować, jeszcze nie wiem dokładnie. Mam mieć transfer koło 10. Faktycznie nam się tu zebrała fala stymulacji, a już niedługo kolejna fala testowania Będą emocje Powodzenia wszystkim
Fedra, Libra, mala29_, Beata.D lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Dziewczyny, zaglądam do Was w moich powolnych przygotowaniach do ivf po nieudanych iui.... Tak bardzo bardzo Wam kibicuję i życzę szczęścia - bo i ono jest tu potrzebne!!!! Bardzo emocjonujące się to forum zrobiło!!! Przyjemnie tu wchodzić, macie świetną atmosferę!!!
Fedra, Libra, kaarolaa, mala29_, Katha81, Beata.D lubią tę wiadomość
-
kaarola zdjęcie moich marzeń gratuluje kochana Kropeczki-Fasoleczki*)
ako super wynik, kciuki za udany seksik zaciśniete;)
Fedra, arlenka jutro wielki dziń, Wasze dzieciątka do Was dołączą
Co do dnia transferu i jakości komórek to ja dodam tylko od siebie, że pierwsze nasze IVF - transfer blastocysty w piątej dobie, ciąży brak:( teraz transfer w drugiej dobie zarodek 4A i jestem w ciąży. Więc nie dokładajcie sobie zmartwień, nie szpreajcie w necie to nie zwiększy szans na powodzenie. Ja przy ostatnim podejściu "zamknęłam się w sobie" zero kontaktu z informacjam na temat ivf czy ciąży a test zrobiłam dopiero w 14 dniu! Dobrze już kończe i nie wymądrzam się wiecej;)
Powodzenia:))Sansivieria, agniesia2569, kaarolaa, Nusia, Libra, mala29_, ako99, martusia1986, Fedra, aaana, gosia81, Tosia 1981, arlenka, Katha81, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny