IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja stymulacji mocno nie odczulam bo az dwa jajka byly
Mam wolne od 17.12,wiec zastrzyki bilam w domku,ale od 11.01wracam do pracy,wiec pregnyl w pracy bic bede,ale on juz bez mieszania wiec luzik. Lutinus tez biore.
Dzis antybiotyk koncze.
A poki co leze sobie ale juz mi sie nudzi,musze do ludzi wyjsc5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Brtiii86 wrote:Czyli idziesz długim protokołem? Bo z tego co kojarze(ale nie wiem na pewno) ten gonalpepty się bierze najpierw przy długich protokołach?
-
Izabela a dostalas moze kartke z rozpiska stymulacji?
Ja tez na poczatku sie zastanawialam...potem biore kartke a tam jak byk napisane:protokol krotki z antagonista...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Sylwiasta rozdalabys nowych groszkow z woreczka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 12:37
Beata.D, Brtiii86, sylwiaśta159, gosia81, Antonelka lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tyszanka81 wrote:Izabela a dostalas moze kartke z rozpiska stymulacji?
Ja tez na poczatku sie zastanawialam...potem biore kartke a tam jak byk napisane:protokol krotki z antagonista...
-
Brtiii86 wrote:A jakie masz wyniki amh?i mialas już robione badania wirusologiczne,cytoplazmy, itp
-
nick nieaktualnyIzabela23 wrote:nie miałam badanego amh. A tych wirusokigicznych badan też nie miałam,lekarz nawet nie wspominał,że trzeba. A Wy wszystkie nialyscie te badania?
To skąd twój gin wie jakie dać Ci leki?trochę to dziwne -
nick nieaktualny
-
Izabela23 wrote:Mam napisane od 1 do 21,dc antykoncepcja od 21dc gobalpeptyl po 14tym zastrzyku wizyta i wtedy rozpisze mi puregon.
Kochana, to jest długi protokółmam dokładnie taki sam, a jutro ostatnia tabletka anty
i do dzieła po raz drugi ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 13:07
Agi83 lubi tę wiadomość
-
Sylwia to usmiecham...
Amh wskazuje na rezerwe jajnikowa,na pewno Izabela nie masz?
Lekarz tez na podstawie m.in tego badania rozpisuje stymulacje,bo jak masz wysokie
AMH to wielkich dawek nie da Ci zeby Cie nie przestymulowac.
Przy rzadowym tez jesliby bylo ponizej chyba 0,7 czy 0,6 to by mogli Cie nie zakwalifikowac...
A ty jak podchodzisz,rzadowka czy komercyjnie?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Brtiii86 wrote:Badanie amh jest konieczne żeby wiedzieć jaką jest rezerwa jajników i jest to pomocne by określić jakie leki. Z usg może potwierdzić pco. Ja miałam robione amh od razu jak zaczęłam leczenie w GynC. Dodatkowo badalam FSH i LH,TSH. A teraz doszły te badania wirusologiczne,cytoplazmy.
To skąd twój gin wie jakie dać Ci leki?trochę to dziwneu mnie jest potwierdzone pco i może dlatego nie badał amh? A z lekami to u mnie był problem,że nie reagowalam na clo
-
Tyszanka81 wrote:Sylwia to usmiecham...
Amh wskazuje na rezerwe jajnikowa,na pewno Izabela nie masz?
Lekarz tez na podstawie m.in tego badania rozpisuje stymulacje,bo jak masz wysokie
AMH to wielkich dawek nie da Ci zeby Cie nie przestymulowac.
Przy rzadowym tez jesliby bylo ponizej chyba 0,7 czy 0,6 to by mogli Cie nie zakwalifikowac...
A ty jak podchodzisz,rzadowka czy komercyjnie?
-
nick nieaktualnyMój kangurek zaprosił więc swoich kolegów dla Was z racji tego, że teraz tyyyyle mam na nie oczekuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 13:14
Tosia 1981, Brtiii86, wombi, Inska, arlenka, Tyszanka81, Asiula86, Neo84, Agi83, Beata.D, Kalia, Antonelka, Mimi86, ancoma, sylvuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny