IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cisza, cisza, cisza i naraz takie super wieści u Fedry. GRATULACJE! Statystyka co prawda marna ale pocieszające, że się udaje!
Fedra, mala29_, ivi, Beata.D lubią tę wiadomość
1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow -
Fedra no powiem Ci że baaardzo miło Nas tutaj zaskoczyłaś a wynik bety i progesteronu imponujący!!! Gratulacje
No to teraz na placu boju już tylko ja i ako99Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 13:07
Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Dziewczyny wierzcie mi ze trudno jest trzymać język za zębami ale wolałam po prostu poczekac na drugą bete
Dziękuje Wam bardzo i nieustajaco trzymam kciuki za kazdą z Was z osobnakaarolaa, Violik, malinka1984, niecierpliwa, gosia81, Nusia, Simba, mala29_, ivi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:OK mając na uwadze że niechce by ktoś się przezemnie stresował streszczam informacje z tego tygodnia dla przerwania złej passy
a więc w dzień Matki zrobiłam test bo tak sobie wymyśliłam ze zrobie w poniedziałek, środe i piatek taki mój sposób na stres na teście po 3 minutach pojawiła się druga słaba rózowa kreska w sumie na fotkach słabo widoczna... postanowiłam ze jeśli we wtorek wyjdzie równeiż taki test pojade na bete...
i tak we wtorek zrobiam bete jej wynik 13,470 mIU/ml a progesteron 141,40 ng/ml... dzisiaj zrobiłam powtórke bety 59,790 mIU/ml a progesteron 247,20...
niechciałam nic mówić bo wolałam to choć troche potwierdzić
nononononno... super
GRATULACJE!
pod wplywem tej waidomosci też poszlam zrobic test, ale mimo iż bardzo usilnie wypatrywalam kreski to chyba tylko widzialam ją w marzeniach
ale u mnie zbyt wczesnie chyba na test 'sikany' bo to 7dpt. przy 3 dniowym zarodku
jutro ide po skierwanie na bete, ale pewnie zrobię ja dopiero w poniedzialek.
-
No muszę Ci napisać Fedra, że bardzo ładnie Ci się zagnieździł, dziś przecież 9 dpt 3 dniowego, jeśli dobrze przeczytałam wszystkie Twoje posty. Naprawdę pięknie.
Szczerze gratuluję raz jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 13:32
ako99, Fedra, mala29_, gosia81 lubią tę wiadomość
Moniaa wrote:Ako... no trochę się pospieszyłaś Wiem że ta niecierpliwość nie daje nam żyć
Moniaa - to się chyba desperacja nazywa. Ja to rozumiemako99, Moniaa lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oj tam oj tam... sama wiesz że każda z Nas reaguje inaczej, może Fedry maluch był mega niecierpliwcem i szybko wziął się za wgryzanko. U mnie blada kreska po jakiś 15 minutach pojawiła się 9 lub 10dpt po podaniu 5 dniowego blastusia leniwca... Także się nie przejmuj i czekaj na betkę!!
ako99, kaarolaa, Fedra, mala29_, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale Fedra miala na kleju podawany ten zarodek...wiec jej nie latal w macicy i nie szukal miejscowki przez kilka dni tylko zostal przytwierdzony, moze to tez ma jakis wplyw, ze tak szybko wyszla kreska...
ako99, Fedra, Simba, mala29_, ivi lubią tę wiadomość
-
Fedra to zaszalała z tym sikaniem,w życiu bym nie przypuszczała że test przy trzydniowym zarodku w 6dpt pokaże cosik, a tu proszę mamy i takie cuda
ako99, Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Violik wrote:No muszę Ci napisać Fedra, że bardzo ładnie Ci się zagnieździł, dziś przecież 9 dpt 3 dniowego, jeśli dobrze przeczytałam wszystkie Twoje posty. Naprawdę pięknie.
Szczerze gratuluję raz jeszcze
tak dzisiaj jest 9dpt 3 dniowego zarodka
ale ze ja niecierpliwa jestem to testa zrobiłam wcześniej ale z myślą ze nie wyjdzie a jednak coś tam majaczyłomala29_, gosia81 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Właśnie przeczytałam, że dwa Ośrodki wypadły z programu realizacji in vitro. Ciekawe dlaczego? Moja jest, ale perspektywicznie myśląc to wolałabym nie zmieniać kliniki. Dlatego mnie zainteresowało dlaczego te 2 wypadły. Coś wiecie?
A Ty Fedra naprawdę niedobra jesteś Po mnie to trochę pojechałaś jak wcześniej zrobiłam testWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 14:23
Fedra lubi tę wiadomość
nick nieaktualny