IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
na bieżącą śledzę wątki z tego forum, wspieram mocno i trzymam kciuki za każdą z Was!!!!
klinika w której się leczymy pozostała na liście realizatorów programu więc jutro dzwonię i umawiamy się na wizytę, już się nie mogę doczekać, kiedy dowiemy się o jakimś konkretnym terminie rozpoczęcia procedury mam nadzieję, że niedługo dołączę do tego forum, a potem do grona "ciężarówek" po invitro:)niecierpliwa, mala29_, kaarolaa, malinka1984, martusia1986, Libra, Fedra, Tosia 1981, Beata.D lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Aaana bardzo mi przykro, kazda porazke przezywam z Wami osobiscie:( Nie zalamuj sie tylko nabierz nowych sil do walki i zaczynaj kolejna probe jak tylko bedziesz gotowa! Dziewczyny kazde niepowodzenie pomimo zalamania, ktore napewno kazda z nas na swoj sposob przezywa determinuje nas do dalszej walki o nasze upragnione szczescie:)
Ciesze sie tylko z tego, ze bynajmniej nasze wladze panstwowe w invitro tez zaczely dostrzegac korzysci i kolejnym krokiem po refundacji procedury zrefunduja nam od lipca leki, ktore tez badz co badz bardzo wiele kosztuja.
Trzymam kciuki za powodzenie nas wszystkich!!mala29_, kaarolaa, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
Marcela ja tez jestem cala w skowronkach bo klinika, w ktorej sie lecze tez pozostala realizatorem projektu i nawet pani z kliniki sama zadzwonila by o tym poinformowac, nie powiem mialam lekkiego stresa i obmyslalam juz plan b na wypadek gdyby nie przedluzyli im kontraktu no ale na szczescie udalo sie;) wiec teraz mam taki plan dzialania urop z m, regeneracja sil, mobilizacja do walki i 10 lipca wizyta wiec mysle, ze najpozniej w sierpniu rozpoczniemy pierwsza probe;) i oby ostatnia!
mala29_, Libra, Fedra, marcela29 lubią tę wiadomość
-
DZiewczyny ja dziś miałam usg i nasz Szkrabik ma już całe 1,5mm a co najważniejsze jest też akcja serca:))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 22:04
malinka1984, kaarolaa, martusia1986, Violik, Sansivieria, Libra, Moniaa, niecierpliwa, Fedra, ako99, gosia81, Tosia 1981, marcela29, mesy, Nusia, mala29_, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ivi super wiesci a mozna wiedziec ktory to tydzien
Ja sie czuje super choc pogoda doprowadza mnie do wiecznego spania
Malina a jak u Ciebie?
Pozdrawiam wszystkie Dziewczyny i zycze choc troche slonecznego dnia bez deszczuako99, niecierpliwa, kaarolaa, mala29_, ivi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Ja czuję się dobrze, nadaje jeszcze z łóżka bo przez tą pogodę nic się nie chce ale głód już mnie męczy więc czas na sniadanie.
Mam nadzieję że będzie lepiej niż wczoraj ponieważ po śniadaniu była biegunka, po obiedzie biegunka i po kolacji biegunka więc już dziś wolałabym nie mieć oczyszczenia ile można.
Dziś jestem w 26dc,8dpt-3 dni do sikacza, 6 dni do bety, 8 dni do wakacji więc boooskoako99, Tosia 1981, niecierpliwa, kaarolaa, Fedra, Libra, Moniaa, mala29_, ivi, Beata.D lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
aaana wrote:Dziewczynki, melduje tylko, ze moje przypuszczenia były słuszne, beta poniżej 2 ale jakos się trzymam. Już w poniedziałek przezylam najgorsze, wiec dziś tylko potwierdziłam
Nie mogę się dodzwonić do lekarza, myślicie, ze mogę już dziś odstawić wszystkie leki?
Aaana przykro mi bardzo , ale pamiętaj , że po każdej porażce stajemy się jeszcze mocniejsze , mamy większą siłę i determinację ! Za mną już 3 nieudane próby ( 100 % finansowane z mojej kieszeni ) ale nie poddam się Zobaczysz , że za chwilę odzyskasz nowe siły do walki . My jesteśmy mocne kobietki!! ściskam mocnoako99, malinka1984, aaana, Fedra, mala29_, ivi, Beata.D lubią tę wiadomość
Margos82 -
arlenka ale plamienia to nie koniec świata, puki nie ma @ jest szansa ZAWSZE.
Co do Twojego pytania wszystko zależy od organizmu bo np. moja @ zawsze przychodzi nawet podczas brania progesteronu a wiem że są dziewczyny które dopiero po odstawieniu dostają @.
Arlenka a który to u Ciebie dc? Jak długie masz cykle? bo może to implantacja a nie zbliżająca sie @Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 09:14
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Malinka dziś jest 9dpt blastocysty więc to raczej za późno na implantację. Dziś 28dc, zwykle mam cykle 30-dniowe, ale punkcję miałam wcześniej (14dc) niż normalnie mi wypadała owulacja (17-18dc), więc może się skrócić.
malinka1984 lubi tę wiadomość
V.2014 I ICSI X.2014 II ICSI V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.