IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Na stronie Ministerstwa Zdrowia pojawiła się wstępna lista realizatorów programu rządowego na okres od 1 lipca 2014 do 30 czerwca 2016 roku
lista realizatorów: http://www.mz.gov.pl/aktualnosci/ogloszenie-w-sprawie-wyboru-realizatorow-programu-zdrowotnego-dotyczacego-in-vitro-na-okres-od-1-lipca-2014-r.-do-30-czerwca-2016-r.-oraz-podzial-srodkow-finansowych-zaplanowanych-na-przedmiotowe-zadaniemalinka1984, Fedra, marcela29 lubią tę wiadomość
-
Nusia wrote:Mala29 trzymaj mocno kciuki, przydadza sie a Wy wykorzystaliscie juz wszystkie mrozaczki? No widzisz jak to jest: ja mam najwieksza dawke i nie chca rosnac a Ty najmniejsza i masz za duxo porabane to wszystkoW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Mala uwielbiam czytac ze sie nie poddajesz i ze jest jakies swiatelko w tunelu by teraz bylo dobrze za co bede sie modlic i trzymac kciuki
Fedrus staram sie nie podawac ale to strasznie trudne i czas pokaze jak bedzie. Ja tam teraz za ciebie trzymam mocno kciuki by wam sie udalo i 9 miesiecy przebiegly spokojnie . Najbardziej bede sie cieszyc jak zobacze zdjecie na ktorym w twoich ramionach bedzie maly smyk
Wsumie moja radosc bedzie wielka jak zobacze u kazdej z dziewczyn malenstwo w ich ramionach :*kaarolaa, Fedra, ivi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
agniesia2569 wrote:dziewczyny nie wiecie czy w Novum mają być jeszcze te badania kliniczne? Chodzi mi o te dla kobiet, które nigdy nie były w ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 19:18
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Hej kochane, jestem tu nowa, dopiero tydzien temu, po miesiacach badan powiedziano nam, ze jedynie invitro moze nam pomoc. Zalamalam sie kompletnie, ale zrobie wszystko co tylko mozna zeby zostac mama, tak wiec w sumie zadne invitro nie jest mi straszne Pozdrawiam Wasz wszystkie serdecznie!
Nusia, mala29_, niecierpliwa, ivi, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, melduje tylko, ze moje przypuszczenia były słuszne, beta poniżej 2 ale jakos się trzymam. Już w poniedziałek przezylam najgorsze, wiec dziś tylko potwierdziłam
Nie mogę się dodzwonić do lekarza, myślicie, ze mogę już dziś odstawić wszystkie leki? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aana przykro mi
malinka zapisy chyba już dawno się zakończyły, ja w marcu startowałam i załapałam się już tylko na listę rezerwową
Mieliśmy w przyszłym cyklu jechać na wizytę kwalifikacyjną, ale nie damy rady, zostało nam do zrobienia kilka badań + wizyta, a mąż nie może wziąć wolnego w pracy więc szansa przepadnie
Byliśmy w zeszłym miesiącu w Białymstoku, ale tam też maja przerwę w badaniach...boję się, że tam też nic nie wyjdzie i zostaniemy z niczym. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny