IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni555 wrote:przez to moje poniedziałkowe histerio, musialam zrezygnować z wyjazdu na konferencję do Wisły
szkoda...bo miałam się z niektórymi z Was spotkać po drodze....
miałam zabrać narty, powyżywać się na stoku, a tak...masz babo placek
Reni, jak to się ładnie mówi - coś za cośReni555 lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Anatolka wrote:Tak. Jakoś się nie zanosi na odstawienie na razie. Za 2 tygodnie mam wizytę to do tego czasu będę brała po 600mg a później coś wspomniał o zmniejszeniu na 400mg. Zobaczymy. Na razie, trochę ponad tydzień temu odstawilam duphaston a brałam 2 na noc.
No to długo. To są konkretne dla Ciebie zalecenia czy tak ogolnie klinika zaleca?V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Reni555 wrote:hej kobieto
a miałaś pońoć zrzucić kg ...?
he...?
a paznokcie jutro
a fryzjer piatek
bieznia po @
dieta od jutra,zaraz ide warzyc na jutro
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Reni555 wrote:przez to moje poniedziałkowe histerio, musialam zrezygnować z wyjazdu na konferencję do Wisły
szkoda...bo miałam się z niektórymi z Was spotkać po drodze....
miałam zabrać narty, powyżywać się na stoku, a tak...masz babo placek
To @ sie rozkrecila u Ciebie?
Dobrze ze mialas mozliwosc zrezygnowac....bo wiadomo jak to jest z wyjazdami sluzbowymi...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
arlenka wrote:No to długo. To są konkretne dla Ciebie zalecenia czy tak ogolnie klinika zaleca?
Ja nie prowadzę ciąży w klinice. Nie interesował mnie tam żaden lekarz poza dr M, a On ciążami się nie zajmuje. Wróciłam do gina, który zajmował się mną przed kliniką. Jest młody, niezepsuty, bardzo zaangażowany no i wie ile nas kosztowało znalezienie się w tym miejscu, w którym jesteśmy. Nawet jako jedyny widział jak ryczę, gdy okazało się, że nie dość, że hiperka w szpitalu to jeszcze brak zarodków po 2 procedurze. Chucha i dmucha na nas terazAsiula86, lipa, Kava, Beata.D, Anuszka lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Ja nie prowadzę ciąży w klinice. Nie interesował mnie tam żaden lekarz poza dr M, a On ciążami się nie zajmuje. Wróciłam do gina, który zajmował się mną przed kliniką. Jest młody, niezepsuty, bardzo zaangażowany no i wie ile nas kosztowało znalezienie się w tym miejscu, w którym jesteśmy. Nawet jako jedyny widział jak ryczę, gdy okazało się, że nie dość, że hiperka w szpitalu to jeszcze brak zarodków po 2 procedurze. Chucha i dmucha na nas teraz
No i dobrze, macie dobrą opiekę i spokójV.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Anatolka wrote:Ja nie prowadzę ciąży w klinice. Nie interesował mnie tam żaden lekarz poza dr M, a On ciążami się nie zajmuje. Wróciłam do gina, który zajmował się mną przed kliniką. Jest młody, niezepsuty, bardzo zaangażowany no i wie ile nas kosztowało znalezienie się w tym miejscu, w którym jesteśmy. Nawet jako jedyny widział jak ryczę, gdy okazało się, że nie dość, że hiperka w szpitalu to jeszcze brak zarodków po 2 procedurze. Chucha i dmucha na nas teraz
Anatolko a Tobie sie za ktorym razem udalo?,masz mrozaki?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
nick nieaktualnyTyszanka81 wrote:To @ sie rozkrecila u Ciebie?
Dobrze ze mialas mozliwosc zrezygnowac....bo wiadomo jak to jest z wyjazdami sluzbowymi...
zbyt często korzystamy z tych firm szkoleniowych, by sie upierały w takich sytuacjach..
zresztą
plańuję kolejna edycję w najblizszym wiosennym czasie, tez gdzies daleko od Wa-wyTyszanka81, Neo84 lubią tę wiadomość
-
Tyszanka81 wrote:Anatolko a Tobie sie za ktorym razem udalo?,masz mrozaki?
3 pełne procedury. Dwie zrabane w Provi (nawet ich nie liczę) i trzecia z dr M. Trzy transfery. Realnie udał się drugi, który miał szansę powodzenia. Jedyny Provi-transfer z dwóch procedur był bez szansy na szczęśliwy finał.
Mój synek jest z mrozaczkawięcej już nie mamy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 18:42
arlenka, Aga78, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:3 pełne procedury. Dwie zrabane w Provi (nawet ich nie liczę) i trzecia z dr M. Trzy transfery. Realnie udał się drugi, który miał szansę powodzenia. Jedyny Provi-transfer z dwóch procedur był bez szansy na szczęśliwy finał.
Mój synek jest z mrozaczkawięcej już nie mamy.
Ja tez bylam w Provi,inseminacje tam robilam.
Teraz GynC.
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
To tak w telegraficznym skrocie bo dzisiaj swiat zwariował
@ przyszla dzisiaj a nie w czwartek
dzisiaj wiec ekspresowa wizyta u dr Ni
rozpisana stymulacja i pierwszy zastrzyk w piatek
we wtorek podgladanko u dr zastepujacego mojego dr i decyzja czy pick up 1.02. - gdyby slabo roslo to w kolejna sobote jeszcze wizyta i wtedy decyzja.
juz sobie policzylam, ze jesli pick up bylby 1.02. to transfer 6.02. - no ale zobaczymy jak bedzie - czy bede komorko, czy zaplodnia sie, czy przetrwaja do 5 doby....
Te termny dobrze skladaja bo w drugim tygdniu lutego mam urlop wiec bede spokojnie odpoczywac po transferze. Oby tylko udalo sie.
To kto ze mna ma podobnie procedure?arlenka, Neo84, Asiula86, Kamilam8, zapominajka, asia-m-b, Tyszanka81, Anuszka, Mimi86, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:To tak w telegraficznym skrocie bo dzisiaj swiat zwariował
we wtorek podgladanko u dr zastepujacego mojego dr i decyzja czy pick up 1.02. - gdyby slabo roslo to w kolejna sobote jeszcze wizyta i wtedy decyzja.
juz sobie policzylam, ze jesli pick up bylby 1.02. to transfer 6.02. - no ale zobaczymy jak bedzie - czy bede komorko, czy zaplodnia sie, czy przetrwaja do 5 doby....
Te termny dobrze skladaja bo w drugim tygdniu lutego mam urlop wiec bede spokojnie odpoczywac po transferze. Oby tylko udalo sie.
To kto ze mna ma podobnie procedure?
Antonelka lubi tę wiadomość
Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
nick nieaktualnyAntonelka wrote:To tak w telegraficznym skrocie bo dzisiaj swiat zwariował
To kto ze mna ma podobnie procedure?
ja będe miała razem z Tobą w myślach
Antonelka, Agi83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morula to faza rozwoju przed blastocystą. Nie będzie więc tu cyfry i dwóch liter, bo to jeszcze nie to stadium
szanse są. Fasolkom lepiej u mamy niż w laboratorium i tak trzeba na to patrzeć przez 10 najbliższych dni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 19:09
Reni555, Agnieszka_A., Beata.D, Tosia 1981 lubią tę wiadomość