IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni555 wrote:Wombi, Britti
dziewczyny gratuluję
nie było mnie cały dzień
zarobiona byłam
każdego dnia tyle się dzieje, że jak nie ma mnie od rana na forum, to potem nie nadążam, czasem w wolnej chwili zaglądam na FC, bo mi łatwiej z telefonu.
u mnie @ rozkręciła się na całego, mocniej i boleśniej niż zwykle
Ty mnie nie strasz z ta @,do mnie nie zawitala jeszcze...brzuch przestal bolec,piersi tez...
Czekam cierpliwie...
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTyszanka81 wrote:Ty mnie nie strasz z ta @,do mnie nie zawitala jeszcze...brzuch przestal bolec,piersi tez...
Czekam cierpliwie...ciesz się
ciesz
dziś zakupiłam podwójny pakiet podpasek, przydadzą się wszystkie-tak czuję
mi mól piersi też przeszedłTyszanka81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni555 wrote:jeszcze masz labę od odchudzania
ciesz się
ciesz
dziś zakupiłam podwójny pakiet podpasek, przydadzą się wszystkie-tak czuję
mi mól piersi też przeszedł
Hehe ciesze
Ale dieta juz od dzis zaczeta
Na jutro uwarzone5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymargit wrote:dziewczyny, ale u Was się dzieje! jak ja bym już tak chciała, stymulacja, punkcja, transfer...Jak wam fajnie. ja pierwsze bakterie muszę wyleczyć drugi wymaz i końcem lutego wizyta i wtedy już się dowiemy co i jak.
zazdroszczę wam tego, że jesteście już na takim etapie. ja zielona całkiem jestem....
http://www.novum.com.pl/pl/leczenie-nieplodnosci/in-vitro/
http://www.klinikabocian.pl/pierwsze-kroki/ile-trwa-in-vitro/ -
Dziewczyny musze sie wyzalic i poradzic.
W poniedzialek bylam na wizycie, wszystko ok, zielone swiatlo dla drugiej stymulacji. Doktor mowi mi o zwiekszeniu dawki menopuru ze 150 j na 225j. Ja sie pytam czy na pewno: ostatnio lekka hiperka, mnostwo jajek kiepskiej jakosci, zaden zarodek nie dotrwal do blastocysty. A on: a no to faktycznie, moze damy gonal 150. Tylko dzis nie wypisze juz recepty z refundacja, bedzie do odbioru w srode na recepcji.
No i jade dzis i odbieram a na niej menopur 225j! Nie wiem czy on zapomnial czy zmienil zdanie?! Dzis juz go nie bylo.
przeciez przy tej dawce rozniesie mi jajniki. Chyba ze jest na to jakies logiczne wyjasninie
miala tak ktoras z was? Zwiekszanie dawki mimo przestymulowania przy mniejszej? -
Reni555 wrote:no to co tam upichciłaś ?
podziel się z koleżanką pomysłami
II sniadanko 2 kanapki chlebek vasa z zielona salata i wedlinka
obiadek - fasolka po prowansalsku-50g fasoli jas,jeden pomidor 30g makaronu swiderki z maki durum
Podwieczorek i kolacja w domu wiec jutro przygotuje po pracy
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
lipa wrote:Dziewczyny musze sie wyzalic i poradzic.
W poniedzialek bylam na wizycie, wszystko ok, zielone swiatlo dla drugiej stymulacji. Doktor mowi mi o zwiekszeniu dawki menopuru ze 150 j na 225j. Ja sie pytam czy na pewno: ostatnio lekka hiperka, mnostwo jajek kiepskiej jakosci, zaden zarodek nie dotrwal do blastocysty. A on: a no to faktycznie, moze damy gonal 150. Tylko dzis nie wypisze juz recepty z refundacja, bedzie do odbioru w srode na recepcji.
No i jade dzis i odbieram a na niej menopur 225j! Nie wiem czy on zapomnial czy zmienil zdanie?! Dzis juz go nie bylo.
przeciez przy tej dawce rozniesie mi jajniki. Chyba ze jest na to jakies logiczne wyjasninie
miala tak ktoras z was? Zwiekszanie dawki mimo przestymulowania przy mniejszej?
Kurcze lipa nie pomoge...ale sadze ze zapomnial...po prostu!
Nie rozumiem wogole lekarza ktory gapi sie w te papiery bredzi o 225j a Ty go musisz uswiadamiac...
no jaja!ja nie wierze w to co czytam,nie wierze...
i ta recepta
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
nick nieaktualnylipa wrote:Dziewczyny musze sie wyzalic i poradzic.
miala tak ktoras z was? Zwiekszanie dawki mimo przestymulowania przy mniejszej? -
Reni555 wrote:coś mi tu nie gra...nie pomogę Lipa, może jeszcze raz konsultacja ?
Na pewno jutro zadzwonie.
ale ta cala sytuacja mnie utwierdza w przekonanou, ze doktorek jedzie schematem. 3 procedury w rzadowce jyz pewnie nie dostaniemy. Wiec to moja ostatnia szansa. Nie popuszcze mu -
nick nieaktualny
-
Reni555 wrote:no to może jednak zaryzykuję powrót autem...
odczekam z godzinkę i spróbuję może
w końcu muszę przejechać tylko kilkanaście km.
Reni ja nie polecam. Byłam półprzytomna cały dzień i z pewnością nie mogłabym prowadzić auta. A wyszłam z kliniki po dwóch godzinach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 22:09
-
margit wrote:dziewczyny, ale u Was się dzieje! jak ja bym już tak chciała, stymulacja, punkcja, transfer...Jak wam fajnie. ja pierwsze bakterie muszę wyleczyć drugi wymaz i końcem lutego wizyta i wtedy już się dowiemy co i jak.
zazdroszczę wam tego, że jesteście już na takim etapie. ja zielona całkiem jestem....
Też byłyśmy na Twoim etapiei myślę, że ja nadal zielona jestem.
-
Asiula86 wrote:Tak, dokładnie
Transfer w dniu 30-tych urodzin - taka sytuacjaKamilam8, Asiula86 lubią tę wiadomość