IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
józefka wrote:hejka dziewczyny zakwalifikowano nas dziś do 2 procedury
Żeby ruszyć ze stymulacją od następnego cyklu musze się wyrobić z badaniami. i tu pytanie do weteranek
czy musiałyście powtarzać AMH ??? i czy to prawda że Chlamydie juz nie z krwi i pełno płatna jak jesteśmy w programie.
Ja musialam amh powtarzac bo mialam stare badanie na innych wskaznikach
Chlamydia pol roku jest wazna,chyba pobierali wymaz z pochwy.
Tyle ze ja komercyjnie,ale nie wiem czy to ma znaczenie.
No i wirusologie piwtarzalam.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Ja bylam juz blond ruda i brunetka.
Kamilam8 lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamilam8 wrote:Dziewczyny takie delikatne pytanie
czy miałyście po transferach wzrost libido?
Jak ja mam z tym problem- szczególnie od czasu leczenia to dziś jak nigdy
Wiem, że nie można ale to dziwne jak na mnie
Mi się śniło że dwa razy,także tak.Kamilam8 lubi tę wiadomość
-
Oj Kamila powiem Ci po cichu, że bardzo jurna się zrobiłam po transferze
Kamilam8 lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny
-
józefka wrote:hejka dziewczyny zakwalifikowano nas dziś do 2 procedury
Żeby ruszyć ze stymulacją od następnego cyklu musze się wyrobić z badaniami. i tu pytanie do weteranek
czy musiałyście powtarzać AMH ??? i czy to prawda że Chlamydie juz nie z krwi i pełno płatna jak jesteśmy w programie.
józefka lubi tę wiadomość
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Cześć jurne dziewczyny
z dobrych wiadomości jest taka że z moich mikrych 4mm endo jednak @ przyszła w 8dniu po odstawieniu prg.
I tu zonk bo Pani dr kazała zrobić betę skoro 7dni po prg @ jeszcze nie było???? Jest w tym jakaś logika?Niepłodność idiopatyczna, rocznik 77'
Crio 4aa - 10.04.2016 - 25.11.2016 synek 💖
Crio 4aa- 09.05.2020 - córeczka 11.01.2021 💞
Jeśli szczęście jeszcze do ciebie nie przyszło to znaczy, że jest wielkie i idzie powoli. -
emeska wrote:Cześć jurne dziewczyny
z dobrych wiadomości jest taka że z moich mikrych 4mm endo jednak @ przyszła w 8dniu po odstawieniu prg.
I tu zonk bo Pani dr kazała zrobić betę skoro 7dni po prg @ jeszcze nie było???? Jest w tym jakaś logika?
No i super
Nie robilabym już bety, ale jak uwazaszemeska lubi tę wiadomość
-
karina76 wrote:Może nie jestem weteranka ale trzy tygodnie temu byłam w tej samej sytuacji.Clamydia z wymazu idzie na posiew u męża posiew z moczu,pielęgniarka mówiła ze to jakieś nowe zarządzenie,ja za jedno i drugie płaciłam po 170.Co do Amh nie może być starsze niż sprzed pół roku.
dzięki bo troszkę się zdziwiliśmy i wziełam fakturę za moją chlamydie żeby jak coś o zwrot z MZ się ubiegać ale skoro to faktycznie takie nowe rozporządzenie to sie juz nie burzę
karina76 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
nick nieaktualnyWiem, że już niewiele z Was jest w Provicie, ale właśnie na naszym bocianie dostalam wiadomosć odnosnie pytania jakie kieeeeeeeedys zadałam ; My tez mielismy problem meski-2 % db plemnikow, u mnie endometrioza i in vitro (IMSI ) udalo sie za 2 razem- wlasnie bije serduszko. Jak dla mnie tylko dr Manka-tego drugiego nie znam, ale dr Manka to profesjonalista w kazdym calu i wspanialy lekarz.
Dla mnie najlepszy lekarz jakiego mozna sobie wymarzyc.
Wiec głowa do góryindia lubi tę wiadomość
-
lipa wrote:No i super
Nie robilabym już bety, ale jak uwazasz
Lekarka zanim zacznę brać antyki kazała mi zbadać. Ale i tak najszybciej mogę zrobić w pndz. A na pndz zamówiłam sobie wizytę u niej bo mam taką cichą nadzieję, że może choć trochę same się zmniejszą po te torbiele...Niepłodność idiopatyczna, rocznik 77'
Crio 4aa - 10.04.2016 - 25.11.2016 synek 💖
Crio 4aa- 09.05.2020 - córeczka 11.01.2021 💞
Jeśli szczęście jeszcze do ciebie nie przyszło to znaczy, że jest wielkie i idzie powoli.