IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżejn wrote:Adrenalina gratuluje serdecznie.
Kamilka trzymam kciuki z całego serducha.
Słuchajcie, robiłam posiew ... wyszło mi: Posiew z dróg moczowo płciowych tlenowych dodatni. Identyfikacja: e coli i e faecalis. Wyczytałam, że muszę to wyleczyć przed in vitro. Czy może orientujecie się czy procedura będzie odroczona? Wizyta kwalifikacyjna za tydzień. Zastanawiam się co teraz.
Ojc,to sie chyba dlugo leczy....5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
w gynC wymagaa chlamydie hiv itd, ja mam chlamydie z wrzesnia, mowili ze to badanie ma waznosc ale ja mialam robiona chlamydie z pochwy a nie wiem jaka wymagaja.. chyba chodzilo im o taka z krwi. nie chce sie zdzwicic bo na wyniki sie troche czeka, powinnam zrobic z krwi ? a na badnaia hiv itd dlugo sie czeka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 22:46
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Hej babeczki zrobilam dzis sikanca 9 dzien po transferze i nie moge uwierzyc pierwszy raz w zyciu mam dodtani test ciazowy!!! Jupii szalenstwo boje sie cieszyc jeszcze ale tyle lat czekalam na to tyle testow w koszu wyladowalo wiec pewnie rozumiecie moj entuzjazm
kuciak, adrenalina, Asiula86, Anatolka, Agi83, Antonelka, Anuszka, Kamilam8, Sabina_x, amygdala, aneczka2015, Konwalia, shooa, Tyszanka81, karina76, vella, Tosia 1981, Asienka1184, sylwiaśta159, Karo85, elcia_aa, agnesita85, Agnieszka_A., india, Angela B-D, Selena, pabelka88, pragnaca dzidziusia, mysza89, arlenka, józefka, Karolina1111, Mimi86, gochu, Dżejn, lipa, Neo84, lawendowapani, gosia81, justa183, takasobieja, agulas, zbikowa, Kamilka, Fionka, Reni555, freya, choco, Beata.D, sylvuś, V. lubią tę wiadomość
-
Evelle wrote:Hej babeczki zrobilam dzis sikanca 9 dzien po transferze i nie moge uwierzyc pierwszy raz w zyciu mam dodtani test ciazowy!!! Jupii szalenstwo boje sie cieszyc jeszcze ale tyle lat czekalam na to tyle testow w koszu wyladowalo wiec pewnie rozumiecie moj entuzjazm
Dr Gizler będzie tatusiemale się cieszę i gratuluję :* Leć na betę szybciutko
Evelle, elcia_aa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAntonelka wrote:Asia ja jednak troche ich pobronie ......
ogromne pieniadze chca za procedury ale to nasze wybory
Aczkolwiek troche prostowania im nalezy sie
Antonelko, nie odbierz tego jako atak, bo strasznie Ci kibicuję, przeżywałyśmy podobne historie, współczuję Ci tego co przeszłaś.
Ale nie mogę się z Tobą zgodzić jeśli chodzi o twierdzenie, że wybór kliniki to nasze wybory.
Jestem pewna, że każda z nas wybrałabym klinikę najskuteczniejszą, a nie tą dużo gorszą. Są jeszcze inne czynniki jak bliskość kliniki, może lekarz, może jeszcze inne argumenty, ale dla wszystkich to chyba skuteczność jest najważniejsza.
Większość z nas (mówię o rządówce, ale pewnie część dziewczyn z komercji podobnie) trafiła do invicty (dla niej niestety zrezygnowałam z invimedu, do którego miałam już umówioną wizytę), bo reklamują się jako najskuteczniejsza klinika w Polsce. Powinni dodawać * i pod * dopisywać, że co najwyżej chodzi o Gdańską invictę.
-
Nareszcie ruszyl worek Sylwiasty z groszkami...
shooa, Tosia 1981, Evelle, sylwiaśta159, Asiula86, Kamilam8, Agnieszka_A., pabelka88, mysza89, Mimi86, lipa, Neo84, gosia81, Reni555 lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualnyEvelle wrote:Hej babeczki zrobilam dzis sikanca 9 dzien po transferze i nie moge uwierzyc pierwszy raz w zyciu mam dodtani test ciazowy!!! Jupii szalenstwo boje sie cieszyc jeszcze ale tyle lat czekalam na to tyle testow w koszu wyladowalo wiec pewnie rozumiecie moj entuzjazm
gratulacje, pięknych przyrostów !
jak to dobrze, że jesteś w invimedzie Wr, bo potwierdzasz ich statystyki, a ja się tam na komercję na 99% wybieram
Evelle lubi tę wiadomość
-
shooa wrote:gratulacje, pięknych przyrostów !
jak to dobrze, że jesteś w invimedzie Wr, bo potwierdzasz ich statystyki, a ja się tam na komercję na 99% wybieram
Shooa pamiętaj tylko i wyłącznie dr Gizlershooa, Evelle, Asiula86, elcia_aa, mysza89 lubią tę wiadomość
-
Tyszanka81 wrote:Nareszcie ruszyl worek Sylwiasty z groszkami...
u mnie 5dpt i bladzioch ale taki bardzo dobrze widoczny. To chyba nie sprawka ovitrela jak myślicie? Miałam go 30 stycznia...
shooa, amygdala, Tosia 1981, sylwiaśta159, Karo85, Asiula86, elcia_aa, Kamilam8, Agnieszka_A., Angela B-D, Anatolka, pabelka88, Tyszanka81, mysza89, arlenka, Konwalia, Karolina1111, Mimi86, lipa, Neo84, gosia81, justa183, agulas, Agi83, Reni555, Antonelka, freya, choco, Beata.D, sylvuś, V. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNooo chyba musze opierniczyc moich dostawcow, ze tyle sie spozniali!!
Ale najwazniejsze, ze dotarli!!juhuuu!
vella, Asiula86, elcia_aa, Kamilam8, Agnieszka_A., adrenalina, pabelka88, Evelle, lipa, Tosia 1981, Neo84, gosia81, agulas, sylvuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny