IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
triss wrote:Ja miałam także paskudztwo o nazwie betadyne. .. oprócz tego unidox ovitrelle i chyba tyle
Natu gratulacje!będzie dobrze!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 13:51
-
Natu93 wrote:ciezko mi sie cieszyc jak raz leci krew raz brazowe:(
eh swiruje i zawracam wam gitare:/badź dobrej myśli, odpoczywaj, teraz to najważniejsze
Angela B-D lubi tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
triss wrote:Ja miałam także paskudztwo o nazwie betadyne. .. oprócz tego unidox ovitrelle i chyba tyle
No to sporo tego. Mam nadzieje, ze moj dr nie zapomnial o niczym i ten choragon wystarczy... A ten ovitrelle to na co?
Dzis bylo takue zamieszanie w klinice, ze szok. Tylu ludzi tam jeszcze nie widzialam. -
amygdala wrote:Natu, domyslam się jak musisz się denerwowac... A wynik bety o której godz.? Bardzo duze te plamienia masz?
beta popoludniu nie wiem moze kolo 16
plamienia hmm raz slabiej raz mocniej.
zaczelo mnie pobolewac podbrzusze. a w toalecie siusianie krwia:(
Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
Natu93 wrote:
Kochana u mnie było podobnie okropne bóle krew leciała mi po udach a dzisiaj mam prenatalne więc proszę nie tracić nadziei!! My tutaj wszystkie trzymamy kciuki!
magic1, pabelka88, triss, ewlinaaa85, lawendowapani, lipa, Asiula86, gosia81 lubią tę wiadomość
-
Natu93 wrote:beta popoludniu nie wiem moze kolo 16
plamienia hmm raz slabiej raz mocniej.
A pęcherz Cie nie boli? Skąd krew w moczu?
Zwiększył Ci prg? Jak będzie wyższa beta to sama go zwiększ. Nawet do 600mg dopochwowo możnaBianka4 lubi tę wiadomość