IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez właściwie nie mam żadnych objawów prócz ciągłego kichania, szybszego meczenia sie, powiększonych pierś i ciągłego siusiania:)
Jozefka miałaś juz usg?Iva79 lubi tę wiadomość
Artemida Białystok
Niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia, LUF.
09.03.2016 - pick up
14.03.2016 - transfer jednej blastki 4AA
8 dpt - 147,4 (g. 15:15) 9dpt - 232 (g. 7:50) 11dpt - 517,3 18dpt - 6344 26dpt - jest serduszko -
Reni wrote:ja niestety w czerwcu
zostanę sama na placu boju
ja nie rządówka, ale pewnie coś koło czerwca podejście number two.Reni, Eltasz lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyPytanie do dziewczyn, które powtarzały badania AMH i FSH i podzielą się info. Rok temu przed stymulacją miałam AMH 2,81 teraz 2,20. Z kolei FSH rok temu było 7,5 a teraz 4,6 - spadło, a nie skoczyło do góry. Trochę to dziwnie dla mnie wygląda - jeden wskaźnik się obniża a drugi podwyższa?
-
Moja BETA 12 dpt 101
Nigdy nie byłam tak blisko zawału
Boję się, że to jakiś sen.cicho sza, Saramago, Anatolka, V., józefka, Eltasz, Serducho, lawendowapani, shooa, Aga78, Neo84, Konwalia, wombi, Karo85, asia-m-b, _cherryLady, Reni, kassik, india, sylvuś, karina76, Karolina1111, Iva79, Lianna, ewlinaaa85, Tyszanka81, roletka, amygdala, ChudaRuda, Anuszka, Vaina, Kamilka, hipisiątko, margit, Mallina, pragnaca dzidziusia, vioris, urocza, Asia_88, gosia81, anakonda, Mimi86, Tosia 1981, nika03, Joanna85, Asiula86, kruszynka5, Selena, Beata.D, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Brawo Kamila. Buziaki
Kamilam8 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
lawendowapani wrote:Ja tez właściwie nie mam żadnych objawów prócz ciągłego kichania, szybszego meczenia sie, powiększonych pierś i ciągłego siusiania:)
Jozefka miałaś juz usg?
nie, żyje w niepewności do 7 kwietnia, w mojej klinice dopiero USG po 30 dniach około od transferu. ale byłam u lekarza widziała wyniki bety i zadowolona, zabroniła mi tylko robić już kolejnychlawendowapani, Iva79 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
shooa wrote:Pytanie do dziewczyn, które powtarzały badania AMH i FSH i podzielą się info. Rok temu przed stymulacją miałam AMH 2,81 teraz 2,20. Z kolei FSH rok temu było 7,5 a teraz 4,6 - spadło, a nie skoczyło do góry. Trochę to dziwnie dla mnie wygląda - jeden wskaźnik się obniża a drugi podwyższa?endometrioza, 2 operacje
29 dpt mamy ❤
-
Kamila gratuluję
wspaniałe wieści:)
Kamilam8 lubi tę wiadomość
06.2010- córeczka
5.06.2014- Aniołek [8 tc]
21.06.2015- córeczka[24 tc]
niedrożny LJ., AMH 4,78 PCO, IO.Mutacja MTHFR CT i AC
02.02- INV Bocian BS,krótki p. 6 komórek/3 zarodki
16.02- transfer 2 x 8A. -
CRIO 28.04.-3 BA
II pro. Novum- długi p.19.08-transfer 1x8A.
4 sniezynki na zimowisku