IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ebe28 wrote:Wczoraj miałam punkcje. 13 komórek pobrano. Dziś rano miałam telefon, że 6 się zaplodnilo. Trochę mnie martwi, że tylko 6. Czy to jednak dobry znak? W niedziele rano mam się stawić na embryo transfer. Do tego czasu mam brać antybiotyk przez 5 dni i wczoraj zaczęłam tez z progesteronem dopochwowo. Trochę się tym wszystkim martwię
((
Ebe28 - ze wszystkich komórek, jakie są pobierane zapładniają tylko 6. Więc jeśli właśnie 6 się zapłodniło, to jest to super wynik, bo zapłodniło się 100%I procedura
08.03.2016 - transfer, bHCG
02.05.2016 - transfer, czekamy.... -
PragnącaDziecka wrote:Ja tez mam II stopien czystosci pochwy i lekarz powiedzial ze jest ok.
Dzięki, tez mi się wydaje, że ten wynik nie jest taki zły... Zobaczę co w piątek powie lekarz.
A Ty też masz crio transfer? Skąd lekarz wie ze transfer 13.04?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 19:24
-
dziewczyny czy wy przed transferem lub criotransferem mialyscie zlecenie zrobienia czystosci pochwy ? mi nic lekarz nie mowil o takiej potrzebie...
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Mimi86 - osatnio Tomanek robił mi IUI, i bardzo pozytywne wrażenie miałam, profesjonalnie, choć tak niedelikatnego lekarza jeszcze nie spotkałam
Ja się leczę u Cholewy.
Tak, zaraz na początki zlecił AMH, mam 6,1 i 28 lat, więc jest ok.
Mąż jest jednak bardzo zdecydowany na provitę, bo przecież się uda za 1 razem, tak twierdzi. A jak nie to decyzja padła że zmieniamy na GC.
Powodzenia z krótkimJuż jesteś w trakcie, czy niedługo zaczynasz?
Sylvus gratulacje:D:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 20:54
sylvuś lubi tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
pysia wrote:dziewczyny czy wy przed transferem lub criotransferem mialyscie zlecenie zrobienia czystosci pochwy ? mi nic lekarz nie mowil o takiej potrzebie...
pysia lubi tę wiadomość
-
sylvuś tak jutro wizyta i zamiast się cieszyć jestem cała rozdygotana, nie dobrze mi. nerwy biorą górę, tak chciałam tej wizyty, tego USG, a teraz boje się jak cholera. Mam nadzije jutro poznać Kropka i go usłyszeć
Reni, lawendowapani, gosia81 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
hmm ostatnia czystosc to chyba mialam robiona na pierwsza inseminacje.. to bylo jakos ... we wrzesniu .. przed in vitro nic mi nie mowiono .. robilam tylko hiv i inne zakazne z krwi..
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
pysia wrote:dziewczyny czy wy przed transferem lub criotransferem mialyscie zlecenie zrobienia czystosci pochwy ? mi nic lekarz nie mowil o takiej potrzebie...
Pysia mi niestety też nikt nie zlecal. Zrobiłam na własną rękę, żeby zwiększyć szanse maluszka, żebym miała poczucie, że zrobiłam wszystko co mogłam. Poza tym w wielu klinikach to badanie lub wymaz z kanału szyjki jest konieczne do transferu i w ogóle ivf. W mojej klinice nikt tego nie wymaga, trochę to dziwne. .. -
józefka wrote:sylvuś tak jutro wizyta i zamiast się cieszyć jestem cała rozdygotana, nie dobrze mi. nerwy biorą górę, tak chciałam tej wizyty, tego USG, a teraz boje się jak cholera. Mam nadzije jutro poznać Kropka i go usłyszeć2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
Piggy tak jak i ja, za to moj czuje się juz jak rasowy tatuś. ten tydzień szybko CI minie. wiem jak ja Wam dulczyłam, ze to jeszcze tyle dni. a teraz kiedy wiem że jutro o 13:15 (pewnei z conajmniej 30 minutowym opóźnieniem
) poznam Kropka. ehhhhhhhhhhh
sylvuś, lawendowapani, monia2015, Iva79 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72827.png -
Józefka Ty się nie denerwuj tylko ciesz
Zobaczysz Kropusiamusisz ładnie wygladać żeby i Maluch miał radoche
A tak serio wszystko bedzie dobrze!!!
Napisz po wizycie.
Dobrej nocki :*Saramago lubi tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png"