IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
PragnącaDziecka wrote:Dziewczyny zmierzylam dzis temp. , 5dpt blastki i mialam 36.51. To chyba wszystko przesadza i niestety nie udalo sie
czekam do piatku na bete,ktora pewnie wyjdzie negatywna
Ale przecież mierzenie temperatury w chwili kiedy bierze się sztuczny progesteron jest totalnie bez sensuNie cuduj
Konwalia lubi tę wiadomość
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
Lipa z tego co kojarzę miałaś wlewy z intralipidu, ile takich wlewow miałaś?Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynkiKONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach... -
Lipa ale profilaktycznie czy wczesniej miałaś badania immu?Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynkiKONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach... -
Pysia ja miałam klej+ lek przeciwskurczowy, nie wiem jak się nazywa bo mąż kupował w dniu transferu.
Właśnie też oddałam krew na powtórkę bety i stres mam wielki. Do tego stopnia, że siedzę i czekam w klinice na wynik :p
Dziewczyny oczekujące na testowanie trzymam za was mocno kciuki. V. ja też nie wierzyłam w powodzenie zostaliśmy bez mrożonych zarodków. Postaraj nastawić się pozytywnie, wiem łatwo powiedzieć trudniej zrobić.V., Iva79 lubią tę wiadomość
-
chiara wrote:Pysia ja miałam klej+ lek przeciwskurczowy, nie wiem jak się nazywa bo mąż kupował w dniu transferu.
Właśnie też oddałam krew na powtórkę bety i stres mam wielki. Do tego stopnia, że siedzę i czekam w klinice na wynik :p
Dziewczyny oczekujące na testowanie trzymam za was mocno kciuki. V. ja też nie wierzyłam w powodzenie zostaliśmy bez mrożonych zarodków. Postaraj nastawić się pozytywnie, wiem łatwo powiedzieć trudniej zrobić.
Lutinus tez wyplywa...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Tyszanka81 wrote:Lutinus tez wyplywa...
No ja mam właśnie Lutinus, zawsze jak wypłynie większa ilość to się wkurzam, że nie dość, że drogie to jeszcze się marnujebez sensu, więcej tego nie kupię.
3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
Zwykła luteina tez wypływa
ale jest przynajmniej jest dużo tańsza..
Ktoś pisał (nie pamiętam nicka) że krem Crinone też "wypada"Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
V. wrote:No ja mam właśnie Lutinus, zawsze jak wypłynie większa ilość to się wkurzam, że nie dość, że drogie to jeszcze się marnuje
bez sensu, więcej tego nie kupię.
V. lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
PragnącaDziecka wrote:Mnie tez, i myslalam ze ta moje temp. jest wlasnie przez to ze ona ciagle mi wylatuje
Najlepiej wyrzuć termometr za okno, mierzenie teraz jest naprawdę bez sensu3.5 roku ciężkiej walki, 3 pełne procedury IVF, 4 transfery, 1 ciąża... 8 tc -
V. wrote:No ja mam właśnie Lutinus, zawsze jak wypłynie większa ilość to się wkurzam, że nie dość, że drogie to jeszcze się marnuje
bez sensu, więcej tego nie kupię.
Witam. Ja miała wskazowke żeby co najmniej 40 minut lezec po zaaplikowaniu luteiny. Mialam brac jedna rano a jedna wieczorem. Wiec troszkę wcześniej wstawałam w miare możliwości i polezalam i na noc. Dzieki temu prawie nic nie wyplywalo.Tabletka zdazyla się rozpuscic i wchlonac.ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI, 28.04.16 2 IUI
-
Ja też czekam z niecierpliwością na wynik powtórki bety. PragnącaDzidziusia mi test facelle z rossmanana (o czułości 25) wyszedł już 7dpt blastki, a kupiłam też test pepino o czułości 10 i wyszła bardzo bardzo słaba kreska, widoczna tylko dla mnie właściwie, oczywiście robiłam 2 dla porównania z tej samej próbki moczu
.
-
zuzanna wrote:Witam. Ja miała wskazowke żeby co najmniej 40 minut lezec po zaaplikowaniu luteiny. Mialam brac jedna rano a jedna wieczorem. Wiec troszkę wcześniej wstawałam w miare możliwości i polezalam i na noc. Dzieki temu prawie nic nie wyplywalo.Tabletka zdazyla się rozpuscic i wchlonac.