IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Vioris gratulacje, bardzo Ci kibicowałam
vioris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Betttiii czekamy zatem
Brtiii86 lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
Tak tak bo jeszcze ja
kiedy ja mogę na pewniaka testować. Dziś mój 3 dzień po transferze wczesnej blastki
tylko ze crio
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
pysia wrote:Tak tak bo jeszcze ja
kiedy ja mogę na pewniaka testować. Dziś mój 3 dzień po transferze wczesnej blastki
tylko ze crio
Blastka się zagniezdza 1-2 dni po transferze
pysia lubi tę wiadomość
-
Vioris gratuluje!
a ktos mowil ze nie odwazy sie testowac 7dpt
jestes w takiej sytuacji jak ja
rtez dwu-trztdniowe dwa mrozaczki i jedna blastka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 17:03
vioris lubi tę wiadomość
Nasza Marcysia jest już z nami
-
pysia wrote:A ciąże częściej są z crio czy bez crio?
Podobnie.
8dpt jeśli ma być coś widać to będzie. Tylko to może być tak, że niewiele i będziesz rozmyślać nad tą beta. 10dpt robisz i wiesz. Leki albo dalej albo odstawiasz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2016, 17:16
pysia lubi tę wiadomość
-
_cherryLady wrote:Vioris gratuluje!
a ktos mowil ze nie odwazy sie testowac 7dpt
jestes w takiej sytuacji jak ja
rtez dwu-trztdniowe dwa mrozaczki i jedna blastka
No wiem, że tak mówiłam ale czułam coś i tak bardzo nie chciałam czekać
A co do mrozaczkow to tak jak mówisz, mamy to samoTylko mnie to trochę martwi, bo chciałabym wrócić po moje dzieciaczki, ale trójka.....
-
Anatolka wrote:Podobnie.
8dpt jeśli ma być coś widać to będzie. Tylko to może być tak, że niewiele i będziesz rozmyślać nad tą beta. 10dpt robisz i wiesz. Leki albo dalej albo odstawiasz.Ja sobie zdawałam sprawę, że będzie niska beta więc się nie stresowalam tym. Stresowalam się tylko czy urośnie chociaż trochę po 24h a tu mnie zaskoczyła i wzrost po 24 prawie 200%. Mam nadzieję, że to oznacza zdrowego maluszka i będzie cały czas dobrze
-
nick nieaktualny
-
Vioris no pięknie:) udało się
bardzo się cieszę :*
ja dziś wziełam ostatnią tab anty więc czekam na @ i dzialamyvioris, Anatolka, ewlinaaa85, nika03, Anuszka lubią tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Dziękuję jeszcze raz
Na razie i tak boję się cieszyc... Pewnie dopiero się uspokoje po serduszku, bo już raz straciłam ciążę i mam nadzieję, że to się nie powtórzy.
Teraz pytanie mam. Bo chce się zapisac 25dpt do gina, No ale leków tyle nie mam. Jak to u Was wyglądało? Np zastrzyków zostało mi tylko 9 szt. No i jeszcze bym chciała wiedzieć, kiedy odstawiał Wam dr Fragmin? -
vioris wrote:Dziękuję jeszcze raz
Na razie i tak boję się cieszyc... Pewnie dopiero się uspokoje po serduszku, bo już raz straciłam ciążę i mam nadzieję, że to się nie powtórzy.
Teraz pytanie mam. Bo chce się zapisac 25dpt do gina, No ale leków tyle nie mam. Jak to u Was wyglądało? Np zastrzyków zostało mi tylko 9 szt. No i jeszcze bym chciała wiedzieć, kiedy odstawiał Wam dr Fragmin?
Fragmin narazie mam brac,za 2 tyg. wizyta to zobacze co dalej...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer-