IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAinaa dziękuję za wiadomość, możliwe że i ja zacznę jeszcze w tym cyklu
Ja chodzę prywatnie do lekarza który przyjmuje na polnej i tam podchodzę do in vitro choc wiem, że polna ma bardzo różne opinie. Wcześniej ( 2 lata temu) leczyłam się w MedArt u dr Żaka ale nie byłam zadowolona dlatego też szukałam lekarza któremu w pełni zaufam. Obecny jest moim 4 więc troche mi to zajęło ;/ -
ślązaczka wrote:Bardzo mi przykro Kunia....
Sciskam Cie mocno! Najważniejsze że walczysz dalej!
Lilou, jak tam beta? Ja właśnie czekam na swoją...
No to trzymam kciuki za pozytywny wynik. Ja dopiero pod koniec tygodnia pójdę na betę, bo miałam 2 dniowe zarodki podane.
Peonia88
-
Kunia przykro mi
Czarnula ciężko jednoznacznie stwierdzić u mnie akurat bóle @ były oznaką dobrego więc &&&&
Matylda kłucie przy kichaniu też mi się dobrze kojarzy&&&&&
Dziewczyny czekające na betę i testowanie trzymam mocno kciuki &&&&&&&& ♥
Ślązaczka kiedy beta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2016, 10:45
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Hej.Narazie taki zeby brzuch przestal bolec...
Kurcze nic mi nie przechodzi dziadostwo.No spa nie pomaga,leze na L4 i zdycham.
Poki co odechciewa mi sie kolejnej procedury...mam mrozaka i oplacona jedna pelna procedure,ale poki co musze sie wykurowac...pewnie ze trzy miesiace zejdzie.W czerwcu podjade do Gync to zapytam dr M co i jak dalej...
a Ty?,jak tam Pragnaca sie czujesz?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Tyszanka81 wrote:Hej.Narazie taki zeby brzuch przestal bolec...
Kurcze nic mi nie przechodzi dziadostwo.No spa nie pomaga,leze na L4 i zdycham.
Poki co odechciewa mi sie kolejnej procedury...mam mrozaka i oplacona jedna pelna procedure,ale poki co musze sie wykurowac...pewnie ze trzy miesiace zejdzie.W czerwcu podjade do Gync to zapytam dr M co i jak dalej...
a Ty?,jak tam Pragnaca sie czujesz?
Możesz wziąć z leków to co Ci pomoże na ból. Teraz nie musisz wybierać czy można czy nie, tylko zwyczajnie weź coś co na Ciebie działa. Nie mecz się chociaż fizycznie. -
wombi wrote:ale w 2+1 nie ma leków, a u mnie prawie połowa to leki i dojazdy
Jakbym się lepiej stymulowała i mieszkała w większym mieście to pewnie by wyszło dużo mniej
U mnie też leki mega drogie były. Ale ciężko coś wycisnąć z moich jajników. Z pustego to i Salomon nie naleje
Ja już nie liczę, ile to wszystko kosztowało. Ale byłaby super podróż dookoła świata. Może nawet 2 razyJoanna85 lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Możesz wziąć z leków to co Ci pomoże na ból. Teraz nie musisz wybierać czy można czy nie, tylko zwyczajnie weź coś co na Ciebie działa. Nie mecz się chociaż fizycznie.
Wiem ze to dopiero trzeci dzien po zabiegu i ma prawo bolec ale cholercia daloby juz spokoj5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Junioer wrote:U mnie też leki mega drogie były. Ale ciężko coś wycisnąć z moich jajników. Z pustego to i Salomon nie naleje
Ja już nie liczę, ile to wszystko kosztowało. Ale byłaby super podróż dookoła świata. Może nawet 2 razy5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
dziewczyny w piatek mam histeroskopie, ile przed nie powinnam wspólżyć i ile po
czy można ? to nie ma znaczenia?
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
co daje zbadanie kariotypów? przed mrozaczkami chyba nie ma sensu robic takich badan? przed pelna procedura warto?
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
pysia wrote:co daje zbadanie kariotypów? przed mrozaczkami chyba nie ma sensu robic takich badan? przed pelna procedura warto?
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Kariotyppysia lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Pysiu, myślę, że lepiej juz nie współżyć, bo nasienie może się kilka dni w drogach rodnych utrzymywać i wtedy mogą mniej zobaczyć (chyba, że z zabezpieczeniem?), a po to chyba w zależności od tego jak sie będziesz czuła. Ale to moja opnia, może się mylę...
pysia lubi tę wiadomość
I IMSI 13.05.2016
II IMSI 15.07.2016
III IMSI 30.03.2017, beta 9dpt 67, 11dpt 213
-
pysia wrote:dziewczyny w piatek mam histeroskopie, ile przed nie powinnam wspólżyć i ile po
czy można ? to nie ma znaczenia?
Po ja miałam zakaz do końca cyklu, oprócz tego zakaz kąpieli w wannie, zakaz basenu. Wszystko tam jest podraznione i łatwiej o infekcje.pysia lubi tę wiadomość