IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny czy u którejś z Was zarodek nie przetrwał rozmrażania albo stracił na jakości?
Takie rzeczy zdarzają się rzadko,ale jednak zdarzają.Ja taką historie przeszłam w marcu.U nas zarodek po rozmrożeniu nie wykazywał cech podjęcia dzielenia i obumarł,dlatego rozmrożono następny.
Kiedy wydaje Ci się że nie masz już nic do stracenia wtedy dostajesz wszystko
-
Vioris nareszcie sie odezwalas, bardzo sie ciesze że juz lepiej sie czujesz, twoj wpis rowzniez spowodował u mnie mokre oczy
tak siie cieszę ze dzidzia taka silna i przetrwala to wszystko
teraz tez sie ciesze że dr M bal sie ze hiperka mnie dopadnie i odroczyl mi transfer.maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
hej dziewczyny
przyznaję się że podczytuję Was od jakiegoś czasu i staram się nadążyć z wpisami- choć nie jest to łatwe
mam mętlik w głowie, otóż dziś 17 dpt poczułam "mokro" w gaciochach, ja do wc a tam brązowo- czerwona plama, jakby śluz połączony z krwią (jasno czerwona)
wcześniej żadnych odczuć @, ani ciążowych tylko rano czułam ból jakby jajników. Teraz co chwilę latam i się sprawdzam. Dodam, że mam wizytę u dr w poniedziałek 6.06
mam stracha ....
-
Vioris ! Tak się ciesze ze tak się to zakończyło
tyle przeszłas.... martwilam sie o ciebie strasznie .. teraz należy ci się nudna nudnaaa ciąża
buziaki kochana i dużo zdrówka dla ciebie i maluszka
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Po historii Vioris to juz dr M zadnej transferu swiezego nie zrobi ;')
Asia_88, vioris lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Vioris, jak przeczytałąm Twój opis o mam niezłego pietra - nie mam odraczanego transferu.
Strasznie się cieszę że tak się skończyło i uważam że po tym wszystkim i ty i dzidziuś będziecie super silnymi osobami
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Odebralam dzis wynik hist-pat i tak jest napisane:
002.1 poronienie chybione
Doczasna "zbita" o zwyklym obrazie.
I co myslicie?,mial ktos,cos?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
leo wrote:hej dziewczyny
przyznaję się że podczytuję Was od jakiegoś czasu i staram się nadążyć z wpisami- choć nie jest to łatwe
mam mętlik w głowie, otóż dziś 17 dpt poczułam "mokro" w gaciochach, ja do wc a tam brązowo- czerwona plama, jakby śluz połączony z krwią (jasno czerwona)
wcześniej żadnych odczuć @, ani ciążowych tylko rano czułam ból jakby jajników. Teraz co chwilę latam i się sprawdzam. Dodam, że mam wizytę u dr w poniedziałek 6.06
mam stracha ....leo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PragnącaDziecka wrote:Nie, mi nawet w szpitalu nie badali materialu poronienia, a szkoda
myslalam ze to standard5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
mam stracha ....
leo, jesli to jednorazowa "akcja" (a nie jakis krwotok), to raczej wszystko jest ok. Polez troche, odpocznij. Nie przejmuj sie tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 23:06
leo lubi tę wiadomość
I procedura
08.03.2016 - transfer, bHCG
02.05.2016 - transfer, czekamy.... -
PragnącaDziecka wrote:Ale to badali Ci w trakcie lyzeczkowania? Czy jak " wylecialo' ? Bo ja nie mialam lyzeczkowania, tylko poronienie samoistne zupelne.
Wlozyli mi tabletki,pozniej sprawdzali czy poronilo sie czy dawac kolejne tabletki i chluslo i wylecialo.Wiem ze wtedy juz brali tkanki do badania...pozniej lyzeczkowanie bylo.Pewnie dlatego Ci nie badali.
Kiedy kolejne starania u Ciebie?,masz mrozaka?,Ty juz po @ jestes?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
8t2dz cud przestal trwac
12.06.transfer- -
Tyszanka81 wrote:Jak wylecialo.
Wlozyli mi tabletki,pozniej sprawdzali czy poronilo sie czy dawac kolejne tabletki i chluslo i wylecialo.Wiem ze wtedy juz brali tkanki do badania...pozniej lyzeczkowanie bylo.Pewnie dlatego Ci nie badali.
Kiedy kolejne staraania u Ciebie?,masz mrozaka?,Ty juz po @ jestes?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 23:11
-
Vioris, ale historia...Bardzo sie cieszę ze jest juz lepiej i ze najważniejsze-jesteście w dwupaku:)
Teraz musi byc juz tylko dobrze:)31.05.2016 transfer trzydniowych 8A i 8B:) 9dpt 82,4 ; 11dpt 197,7 14dpt 573,8 16dpt 1327 23dpt 19667,729dpt-jest serduszko;)
[*][*][*][*]
Wymarzone dziecko2014
-
mam stracha ....
Leo ♥ dużo leż nie forsuj się, często się zdarzają takie plamienia a nawet krwawienia w ciąży.. przede wszystkim nie stresuj się, wizyta już w poniedziałek. Wszystko będzie dobrze zobaczysz!!!!leo lubi tę wiadomość
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
nick nieaktualny