IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
ewa81 wrote:Tanka, na rozpisce z kliniki mam napisane, że betę mam zrobić w dniach 12-14
, ale oczywiście nie wytrzymałam
Hue hue
No, mi wpis Kateriiinki jakoś też nie pomaga w przekonaniu samej siebie do czekania do poniedziałkuchoc z drugiej strony ujemny przysporzy tylko wiecej głupich rozkmin i stresu...
ewa81 lubi tę wiadomość
-
Ja miałam w 9dp 2 blastuś betę 60 - więc nie za wysoką, tak więc chyba nie jestem zwolenniczką szybkiego testowania. Może jakbym testowała 7dpt by nic nie wyszło i bym się załamała.06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Vaina wrote:Ja miałam w 9dp 2 blastuś betę 60 - więc nie za wysoką, tak więc chyba nie jestem zwolenniczką szybkiego testowania. Może jakbym testowała 7dpt by nic nie wyszło i bym się załamała.
Ja jestem znów zwolenniczką szybkiego testowania- w 7pt blastki beta wyszła 27. 9dpt miałam 67Jestem wtedy spokojniejsza, że wiem już jaki jest wynik.
Wcześniej jednak niż 7dpt blastki nie testuję (z krwi, bo sikacze lecą dziennie)Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Justine wrote:Ja jestem znów zwolenniczką szybkiego testowania- w 7pt blastki beta wyszła 27. 9dpt miałam 67
Jestem wtedy spokojniejsza, że wiem już jaki jest wynik.
Wcześniej jednak niż 7dpt blastki nie testuję (z krwi, bo sikacze lecą dziennie)
7dpt blastki to tak, jak u mnie 9dpt czyli sb. Poproszę M, żeby przywiązał mnie w sobote do łóżka i do poniedziałku nigdzie nie puścił -
nick nieaktualny
-
ja sie zarzekałam że nie zrobie sikacza tylko bete a w 6dpt już sikacz poszedl w ruch i to o czulosci 25 i wyszedl mi cien
co prawda ja w 9dpt juz mialam bete kosmos, wiec katarinka ja Cie dobrze rozumiem
kciuki za bete i za piekne przyrosty
-
chyba każda rozumie Katarinkę
Mnie tylko chyba bardziej stresowały negatywne testy niż czekanie - każda ma inaczej
Ja koniecznie chciałam testować w 10dpt a wyszedł i tak 9dpt
Kciuki za piękne przyrostyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 09:55
MatyldaG, ewa81 lubią tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatarinko myślę, że można już po cichu gratulować. Niech beta pnie się do góry.
Ja jak wchodzę na wątek i czytam wasze posty to wraca do mnie nadzieja. Szczególnie jak poczytam archiwalne posty i większość dziewczyn ma już przy sobie maleństwa. Jedne walczyły miesiące, inne lata.
Powoli, każda z nas zajdzie w tę wymarzoną ciążę.
Prędzej lub później. Oby siła i nadzieja w nas trwała.
Ja niestety plamię drugi dzieńMam nadzieję, że to nie będzie miało wpływu na stymulację. Z lekarzem widzę się 28 lipca.
MedA, SzewskaPasja, problemik, Mag85 lubią tę wiadomość
-
katariiinkaa wrote:Powiecie ze oszalalam ale.zrobilam dzisiaj sikacza...
Mam dwie kreseczki!!!!!!
Ide zaraz sprawdzic betę
I nie, to nie Ovitrelle bo ostatnio tyle samo dni po podaniu juz nie mialam bety w krwi i test byl negatywny(dzis mija tez "ustawowe" 10 dni od podania tego specyfiku, wiec mocno wierze w ulotke ktora głosi ze do tego czasu noe powinno byc go we krwi)
Nie wierze w to normalnie!!! W sobote mialam podane dwie blastusie 4AAwiem ze to wczesnie na bete no ale test juz wyszedl jakims cudem, licze ze maluchy sie zakopaly juz w niedziele
Boje sie cieszyć ale mocno wierze ze to moj szczesliwy finał!!
P.S. test jest o czulosci 10
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anatolka wrote:Pysia, strasznie mi przykro. To była pierwsza czy druga procedura z pakietu? Nie jestem w stanie czytać ostatnio wszystkiego...
GabiK, czy Ty pisalas jak efekty?
To pierwsza procedura była, ostatnie mrozaki
Teraz będę podchodzic do drugiej ale myślę co by jeszcze zrobić żeby była owocna..
co można np zmienić żeby progesteron nie podskoczyl i mieć świeży transfer?
Katariiinkaa super:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 10:58
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
katriiinka cudowna wiadomość, wcale się nie dziwię że tak szybko testowałaś- ja też z tych niecierpliwych
Czekamy więc na wysoka betę bo przy dwóch maleństwach to na pewno nie bedzie wątpliwości
tanka, nie wierzę że wytrzymasz do poniedziałku, niech mąż Cie solidnie przywiąże żebyś się jednak nie wymknęłą na badanieTrzymam kciuki za pozytywny wynik
Dziewczyny a u mnie też wspaniała wiadomość- mam DWIE BLASTUSIE- 422 i 322Nie wiem tylko czemu u mnie są takie dziwne oznaczenia ale jestem przeszczęśliwa!!!! Na 4 zapłodnione komórki mam dwie blastki więc to dla mnie cudowny wynik
Vaina, Asia_88, tanka, ewa81, MatyldaG, problemik, Renia7910, nika03, słodka, Mag85, Tosia 1981, Asiula86, Beata.D lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny