IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mimi86 wrote:hahaha ale ubaw mialam czytając to
Jowita198600 tak jak juz ewelina Ci odpisała mialam grube otoczki i je nacieli a transfer robila mi dr Gajewska. Pozdrawiam
Mimi a napisz mi proszę czy tuż przed zrobieniem bety miałaś jakieś objawy? bóle? kłucie? miałaś przeczucie że się udało czy po prostu nic nie czułaś? ja nie mam żadnego bólu, nic mnie nie kuje, tak jakbym tam nic nie miała...Lidwinka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewlinaaa85 wrote:Justine zostaw bo nie warto z nią polemizować.
Dziewczyna nie jest warta naszych nerwów. Widocznie zbyt mało jeszcze w życiu przeszła. Nie życzmy nikomu źle nawet w nerwach :*
W końcu się jej znudzi i przestanie pisać nie na temat. A tym czasem będzie lepiej jak my wrócimy do naszych tematównie zwracając już na nią uwagi.
Jednak Nie wszyscy mi zycza dobrze baaaaa zycza nawet bezodnosci z mojej nieplodnosci!!!!
Nie napisalam tu razu poprzez moja kadencje trzydniowa ze wiem wszystko ze ja was przeszlam z mymi problemami wiec Nie krytykuj
Piwodzenia -
jowita198600 wrote:Mimi a napisz mi proszę czy tuż przed zrobieniem bety miałaś jakieś objawy? bóle? kłucie? miałaś przeczucie że się udało czy po prostu nic nie czułaś? ja nie mam żadnego bólu, nic mnie nie kuje, tak jakbym tam nic nie miała...maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 30 lipca 2016, 10:08
katariiinkaa, ewlinaaa85, Bianka4, nika03 lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Lidwinka...juz koniec!
Wczoraj sie z Nami zegnalas,wiec "dziekujemy za cenne rady",chcesz zostac,zostan ale czytaj tylko.
A nam pozostaje nie reagowanie i posty,nie cytowanie,nie odpowiadanie.Forum nie sluzy klotniom,zlozyczeniom czy obrazaniu siebie.
Jestem na ovu od 2014 roku i takiego cyrku jak sie teraz dzieje nie czytalam.Bylo smiesznie,ale Ludwinka czas dpyrzymac slowa z wczoraj.Powodzenia na forach za granica,my sobie poradzimy same,a zadna z Nas nie wybiera sie do Twojego miejsca zamieszkania robic inv wiec nie skorzystamy z "cennych porad".
Uwierz,nie myli sie tyle osob,co do jednej,a jesli "zlapalas" z kims na forum kontakt,zwracaj sie bezposrednio do niej...józefka, MatyldaG, Antonelka, ewlinaaa85, Bianka4, nika03, Konwalia, emi0021, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
Asiula86 wrote:Justine, trochę bolało, choć naprawdę do przeżycia. Bardziej mnie HSG bolało
To takie ukłucie (dokładnie 6) i nie trwa długo. Pielęgniarka cudownie zagaduje
A jednak zdecydowałaś się?
Skonsultowałam to kuzynką, (też jest w trakcie ivf i też ma szczepienia) która jest lekarzem i uznałam, że skoro ona się na to godzi to wypada i mnie
shooa lubi tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
Lidwinka1 wrote:God luck everybody !!!! Thats better?5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny